اخذ تابعیت جمهوری آذربایجان از طریق ازدواج

اخذ تابعیت جمهوری آذربایجان از طریق ازدواج

اخذ تابعیت جمهوری آذربایجان از طریق ازدواج یکی از طرق مهاجرت به آذربایجان می باشد. برای اخذ تابعیت جمهوری آذربایجان از طریق ازدواج شما باید با قوانین و شرایط ازدواج در آذربایجان آشنا باشید. با توجه به پایین بودن سن ازدواج در برخی کشورهای اروپایی شرایطی اعمال شد که سن ازدواج از 14 سالگی به 16 سالگی افزایش یابد. یکی از سوالاتی که بر روی وبسایت های مختلف ملک پور مطرح می شود این موضوع است که آیا اخذ تابعیت جمهوری آذربایجان از طریق ازدواج امکان پذیر اس و چه شرایطی بر آن حاکم است.

ما سعی می کنیم که کلیه نکات مهم در مورد اخذ تابعیت جمهوری آذربایجان از طریق ازدواج را برای شما بیان کنیم و اگر در نقطه ابهامی برای شما وجود داشت می توانید با مشاوران ما در دفتر مرکزی وین و یا دفاتر مستقل همکار داخل ایران تماس حاصل نمایید.

بیشتر مردم آذربایجان را آذری ها تشکیل می دهند و به دلیل نزدیکی فاصله با ایران فرهنگ دو کشور تا حد زیادی مشابه هم است. در کشور جمهوری آذربایجان اقوام زیادی زندگی می کنند که معروف ترین آن ها آذری ها و تاتارها هستند. همچنین سهم بیشتری از مردم آذربایجان را شعیان در بر گرفته اند.

دیدگاه های بین المللی در مورد اخذ تابعیت از طریق ازدواج

  • دیدگاه کلاسیک و دیدگاه استقلال تابعیت زن

طبق این قانون باید وحدت تابعیت در خانواده حفظ شود هرچند که اکثر دولت ها قوانین مربوط به خود در در مورد ازدواج دارند. با توجه به ذات ازدواج که موجب وحدت بیشتر خانواده می شود ، تشابه تابیعت زن و شوهر نیز در این امر تاثیرگذار است.

  • بررسی دیدگاه استقلال تابعیت زدن برای اخذ تابعیت جمهوری آذربایجان از طریق ازدواج

با توجه به اینکه تساوی حقوق زن و مرد در دستور دولت های مختلف قرار گرفت، قوانین ازدواج با خارجی با تغییراتی همراه شد. مطابق با کنگره حقوق بین الملل سرایت تابعیت از همسر به همسر فقط در صورت رضایت شخص متقاضی درست می باشد که این موضوع هم در جهت حفظ وحدت خانواده می باشد.

شرایط اخذ اخذ تابعیت جمهوری آذربایجان از طریق ازدواج

  • ازدواج با مرد یا زن خارجی دلیلی برای اهدای تابعیت به آن ها نمی باشد.
  • تعییر تابعیت همسر اجباری برای تغییر تابیعت دیگری ایجاد نمی کند.
  • ثبت ازدواج با خارجی در دفتر رسمی ازدواج در آذربایجان یا ZAGS
  • اگر شما قصد ازدواج با شهروندی از آذربایجان را دارید باید مدارکی ارائه کنید که نشان دهد همسر قبلی شما به طور کامل از شما جدا شده است ، همچنین کپی برابر با اصل نیز باید تحویل دادده شود.
  • ارائه گواهی عدم نکاح تبعه آذربایجان به دولت

مدارک لازم برای صدور ویزا جهت اخذ تابعیت جمهوری آذربایجان از طریق ازدواج

  • گذرنامه ممهور با اعتبار 6 ماهه
  • عکس گذرنامه
  • تاییدیه هتل
  • ارائه نامه به سفارت آذربایجان مبنی بر هدف مسافرت که ازدواج می باشد
  • مراسم ازدواج باید در کشوری باشد که هر دو اجازه ورود به آذربایجان را داشته باشند.

مراسم ازدواج در جمهوری آذربایجان

بعد از ازدواج در آذربایجان می توان برای اقامت دائم آذربایجان و یا ویزای دیدار با همسر اقدام کرد. اگر شخص آذربایجانی دارای فرزند باشد، این فرزند تاثیری بر روی ازدواج با اتباع بیگانه ایجاد نمی کند. دوره اقامت نامزدی در جمهوری آذربایجان به صورت شش ماهه بوده و بعد از 6 ماه باید برای ثبت ازدواج خود اقدام کنید.

اخذ تابعیت جمهوری آذربایجان از طریق ازدواج شاید یکی از سریعترین راه های مهاجرت به جمهوری آذربایجان باشد اما باید شرایط ویژه آن فراهم  شود. این نوشتار با توجه به سوالات شما در مورد اخذ تابعیت جمهوری آذربایجان از طریق ازدواج تهیه شود است. شما می توایند تمام سوالات خود را در مورد اخذ تابعیت جمهوری آذربایجان از طریق ازدواج با مشاوران ما در میان گذشته و پاسخ کاملی را از آن ها دریافت کنید. موسسه ملک پور در کلیه امور اخذ ویزای آذربایجان و اخذ تابعیت جمهوری آذربایجان از طریق ازدواج در کنار شما خواهد بود.

4 پاسخ
  1. آرش
    آرش گفته:

    درود بر شما.میخوام بدونم آیا بعد از جدایی از همسر آذری اقامت همچنان به قوّت خود باقیست؟آیا ارائه مدارکی دال بر جدایی یا فوت همسر قبلی ولو اینکه غیر آذری باشد الزامی است؟من یک بار متارکه کردم و مجددا ازدواج کردم،آیا با گواهی طلاق قبلی میتوانم اقامت از طریق ازدواج بگیرم؟سپاسگزارم.
    خلاصه اینکه میخوام از ایران خارج بشم،کمکم کنید.

    پاسخ
    • m h
      m h گفته:

      سلام و عرض ارادت
      دوست گرامی توضیحات شما کامل نیست و برای راهنمایی نیاز به اطلاعات دقیق تری داریم. در صورت تمایل می توانید با مشاورین ما تماس حاصل نمایید
      02149196000

      پاسخ
    • farzin kargar
      farzin kargar گفته:

      باسلام و عرض ادب
      در خصوص ازدواج باید قوانین اخذ اقامت از طریق ازدواج کشور آذربایجان بررسی شود بستگی به این نکته دارد که چند سال از تاریخ عقد شما گذشته باشد و شما اقامت دائم آذربایجان را اخذ کرده باشید جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان موسسه تماس گرفته و مشاوره تلفنی رایگان دریافت نمایید.
      تلفن:02149196000

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *