اخذ ویزای پرتغال از طریق ازدواج

ویزای ازدواج پرتغال چیست ؟ آیا به ویزای ازدواج پرتغال فکر کرده اید ؟ آیا ویزای ازدواج پرتغال باعث اخذ تابعیت شما از کشور پرتغال می شود ؟ ویزای ازدواج پرتغال چه مدت طول میکشد؟ ویزای ازدواج پرتغال و اخذ اقامت یا تابعیت ؟ طول مدت اخذ ویزای ازدواج پرتغال چه مدت است ؟ ویزای ازدواج پرتغال و ارتباط آن با ازدواج مدنی یا مذهبی چیست ؟ ویزای ازدواج پرتغال و میزان آشنایی به زبان پرتغالی مرتبط با آن چیست ؟ میزان آشنایی با فرهنگ پرتغالی در ویزای ازدواج پرتغال چقدراست ؟ مدارک مورد نیاز ویزای ازدواج پرتغال چیست ؟ رسمیت ازدواج مدنی یا مذهبی در اتحادیه اروپا نسبت به ویزای ازدواج پرتغال چگونه است ؟ سن فرزند زوج یا زوجه غیر پرتغالی برای اخذ تابعیت پرتغال چقدر است ؟

برای آشنایی با ویزای ازدواج پرتغال و پر کردن فرم های آن با مشاوران مجرب ما در موسسه مشاوره ای MIE تماس بگیرید.

مقدمه:
کشور پرتغال جزء اتحادیه اروپا ست ، و راه های مختلفی برای گرفتن اقامت و تابعیت پرتغال وجود دارد. از جمله این روش ها از طریق ازدواج با فرد مقیم پرتغال یا تبعه پرتغال است . کسیکه با تبعه پرتغال ازدواج می کند می تواند برای کسب تابعیت پرتغال اقدام نماید .مشروط به اینکه به زبان پرتغالی آشنایی داشته باشد و با آداب و رسوم اجتماعی پرتغال هماهنگی داشته باشد . و بعد از سه سال می تواند از طریق یک دادگاه مدنی در پرتغال درخواست اخذ تابعیت کند. در کشور پرتغال بعد ازدواج با فرد تبعه یا مقیم پرتغال ، شخص باید درخواست اخذ تابعیت دهد و حتمأ پروند ارائه دهد و بیشتر از یکسال هم کار اخذ تابعیت طول نمیکشد . طبق ماده 53،ق.م پرتغال در ازدواج همسران اگر آنها یک ملیت مشترک ندارند،قانون کشوریکه قصد سکونت دائمی در آن بصورت مشترک در زمان ازدواج دارند قابل اجراست.

انواع ازدواج در کشور پرتغال:

ازدواج مذهبی
ازدواج مدنی
ازدواج زوجین در پرتغال میتواند در کلیسای کاتولیک انجام شود چون دین غالب مردم پرتغال که 91%اند است.یا طبق قانون سند اجازه ادیان مخلوط در دیگر امکان مذهبی ادیان دیگر ازدواج کنند.اگرچه جامعه مسلمانان پرتغال از تعداد کمی از مهاجران از مستعمرات سابق پرتغال در آفریقا (موزامبیک،گینه بیسائو،و تعدادی از کارگران مهاجر شمال آفریقا عمدتأ مراکش)حدود 10000نفر بوده و مسجد اصلی در پرتغال ،مسجد لیسبون است.این نوع ازدواج مذهبی است.
مراسم ازدواج برای برای دیگر مذاهب درحضورخاخام یا روحانی و..توسط مراسم انجام و گواهی ازدواج میگیرند.
یا به دلیل اینکه کلیسا و دولت بطور رسمی از هم جدا هستند میتوان ازدواج را بصورت مدنی انجام داد و زیرنظر دولت درلیست رجیستری دفاتر مدنی وزارت دادگستری پرتغال ثبت میشود،که ازدواج مدنی است.
*در هردوصورت ازدواج در اداره ثبت پرتغال ثبت میشود.وبه زوجین گواهی ازدواج می دهند.
**ازدواج در پرتغال در حضور حداقل دو وحداکثرچهار شاهد انجام می شود.

انواع ویزای ازدواج در پرتغال:

ویزای نامزدی با تبعه پرتغال
ویزای ازدواج با تبعه پرتغال
ویزای ازدواج با مقیم ازدواج
ویزای ازدواج همجنسگرایان،
در ویزای نامزدی پرتغال، روند اداری و سفارت سه ماه بطول می انجامد،متقاضی ویزای شش ماهه برای اینکه در پرتغال ازدواج کنند.سفارت پرتغال ویزای همراه صادر نمیکند مثلا متقاضی نمی تواند فرزند زیر 18سال خود را با خود به پرتغال ببرد.
در ویزای ازدواج با تبعه پرتغال، پروسه اداری و سفارت کمتر از یکسال بطول میانجامد،و فرد بعد از سه سال میتواند با اخذ شرایط لازم تبعه پرتغال شود.به فرزندان زیر 18سال هم ویزا می دهند.
در ویزای ازدواج با مقیم پرتغال، پروسه اداری و سفارت حدود سه سال بطول میانجامد.
در ویزای ازدواج همجنسگرایان،، در سال 2010،دولت پرتغال کشور ششم اروپا بود که ازدواج افراد همجنسگرا را به رسمیت شناخت و به آنها همان حقوق مالیات و ارث و حقوق به اموال زن و شوهر را داد.در آن اسناد ازدواج و فرایند مربوطه مانند ازدواج مدنی در پرتغال است.برای کسب اطلاعات به وب سایت CasametoCivil.org به زبان پرتغالی مراجعه کنید.

حداقل سن ازدواج در پرتغال:

حداقل سن برای ازدواج در پرتغال 16،سال است.که البته برای افراد زیر 18سال رضایت کتبی پدر و مادر مورد نیاز است.
اثبات و شواهد دانش پرتغالی برای گرفتن تابعیت :
گواهی صادر شده ازیک مدرسه دولتی یا خصوصی پرتغال ،تحت شرایط قانون پرتغال
گواهی تایید آزمون در موسسات مورد قبول دولت
گواهی تایید آزمون سفارت پرتغال
گواهی مهارت زبان خارجی که توسط یکی از مراکز معتبر ارزیابی پرتغالی صادر شده.

مدارک مورد نیاز ویزای ازدواج پرتغال:

شناسنامه متقاضی
گواهی تولد همسر پرتغالی
تکمیل فرم MP1
تکمیل فرم MP2
پرداخت هزینه 100یورو
اثبات و ارائه امکانات مالی برای هزینه های خود و تمام زندگی
گواهی و کپی سند ازدواج با درج سابقه روشنی از نوع ازدواج مدنی،کاتولیک،مذهبی یا غیر کاتولیک.
سند اثبات تابعیت همسر
گواهی عدم سابقه کیفری
سند اثبات تعهد خدمت قانونی ارتش
فرم 3
ارائه گواهی سلامت ، نداشتن زوال عقل،بیماریهای روانی
متقاضیانی که ازدواج قبلی داشته اند ارائه مدارک ملغی شدن آن،و رعایت یک دوره کافی بین ملغی شدن و ازدواج مدنی یا مذهبی جدید که برای مردان 180،روز و زنان 300روز است.

تابعیت دوگانه :

طبق اعلام وزارت خارجه پرتغال و تحت قانون کشور پرتغال ،، تابعیت دوگانه مجاز است. و در این مورد متقاضی می تواند انتخاب کند که مایل به حفظ ملیت اصلی خود نیز هست یا نه .

اما فرزندان زیر 18سال و زیر سن قانونی هم می توانند درخواست تابعیت پرتغال بدهند.

مزایای شهروندی و تابعیت پرتغال :

حق رای داشتن شهروندان پرتغالی در انتخابات و همه پرسی
پرتغال یکی از اعضای اتحادیه اروپاست و تمام حقوق مرتبط با یک شهروند اروپا را دارند، و در این گسترده زندگی ، کار، و بازنشستگی و تامین اجتماعی در هر کشور عضو اتحادیه اروپا برای مدت نامحدود و همچنین حق رأی و کاندیداتوری در انتخابات محلی و اروپایی دیگر کشورهای عضو را شامل می شود.
بعد از سه سال جهت درخواست تابعیت اسنادو مدارک لازم برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد نحوه درخواست تابعیت پرتغالی با دفتر www.sef.ptیا بصورت آنلاین در SEF،جزئیات را بیابید.

مدارک موردنیاز برای ارائه به SEF، در پرتغال توسط زوجین:

مدرک اقامت
شناسنامه،اگر ازدواج افراد ظرف سه ماه آینده انجام می شود.
ارائه گواهی عدم منع ازدواج از کنسولگری ملی پرتغال
افرادی که قبلا متاهل بوده اند ارائه گواهی فوت همسر یا گواهی طلاق نهایی.
اگر ازدواج در کلیسا انجام شود ارائه گواهی غسل تعمید

شهروند پرتغال با توجه به قوانین شینگن و اقامت آزاد می تواند حقوق گسترده ای را شامل شود.
در نتیجه با توجه به مطالب و مزیتهای گفته شده در صورت تمایل با مشاوران و وکلای ما در موسسه مشاوره ای MIE تماس بگیرید.

Rating: 5
15 پاسخ
    • m h
      m h گفته:

      سلام و ارادت
      ممنون از شما بخاطر انتخاب موسسه ما
      دوست عزیز ابتدا باید مشخص نمایید که چه نوع ویزایی مد نظرتان است و در مرحله بعد می توانید با مشاورین ما در موسسه تماس و مشاوره رایگان دریافت نمایید.
      021-49196000

      پاسخ
  1. روغن خراطین
    روغن خراطین گفته:

    سلام

    من چند روز پیش وارد اینجا شدم از گوگل

    خواستم نظر بزارم تا تشکر کنم که مفید هست

    اینجا هم فرستادم برای دوستم نیاز داره بهش

    ممنون

    برای آمریکا هم ویزا میدن ؟ چطوری میشه رفت ؟ چیجوریه که خیلیا الان دارن میرن ؟

    Rating: 5
    پاسخ
    • farzin kargar
      farzin kargar گفته:

      با سلام و عرض ادب
      سپاس از ابراز محبت تان دوست گرامی
      برای آمریکا با توجه به شرایط منع مهاجرتی که ترامپ برای ایرانی ها قرار داده است تنها از طریق تحصیل امکان پذیر می باشد که در این مهم هم باید شرایط شخص متقاضی به صورت دقدق بررسی شود.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *