اخذ ویزای کار پرتغال

اخذ ویزای کار پرتغال چگونه امکانپذیر می باشد؟ مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار پرتغال چه مدارکی هستند؟ مراحل اخذ ویزای کار در پرتغال چه مدت زمانی طول می کشد؟ برآورد هزینه های زندگی در پرتغال جهت اخذ ویزای کار در پرتغال چیست؟ امنیت کشور پرتغال جهت اخذ ویزای کار پرتغال چگونه می باشد؟ تمکن مالی تقاضا کننده جهت اخذ ویزای کار پرتغال چه مقدار می باشد؟ آیا ویزای همراه به ویزای متقاضی ویزای کار پرتغال تعلق می گیرد؟ بلوکارت ویزای کار پرتغال چه مزیت هایی دارد؟ آیا برای اخذ ویزای کار در پرتغال مدرک زبان لازم می باشد؟ شانس موفقیت برای اخذ ویزای کار پرتغال چه مقدار می باشد؟ محدودیت سن برای اخذ ویزای کار پرتغال چقدر می باشد؟ در پرتغال برای اخذ ویزای کار حداقل مبلغ دستمزد چقدر می باشد؟متقاضی برای اخذ ویزای کار پرتغال چقدر باید سابقه کار داشته باشد؟

موسسه مشاوره ای MIE با کادری مجرب از مشاوران برجسته آماده ارائه خدمات مهاجرتی به شما هموطنان عزیز می باشد.

مدرک تحصیلی جهت اخذ ویزای کار پرتغال هرچقدر بالاتر باشد شانس ویزا کار پرتغال هم بالاتر می رود.ولی پذیرش از دیپلم تا دکتری انجام پذیر است. اخذ ویزای کار پرتغال در کل بین سه تا نه ماه بطول می انجامد و بعد از پنج تا شش سال می توان تابعیت و پاسپورت پرتغالی گرفت البته باید در این مدت سطح زبان به سطح مطلوب برسد.که در پرتغال کلاس های زبان A1وA2رایگان است و از طرف دولت هم مبلغی به متقاضی پرداخت می شود. هزینه زندگی در پرتغال بین 500 تا 700یورو متغییر است. امنیت در کشور پرتغال نسبتأ خوب است.نامه تمکن مال متقاضی بین30تا40میلیون می باشد.ویزای همراه در ابتدا نمی دهند اما بعد از استقرار متقاضی در پرتغال و پر داخت مالیات همراهان نیز به وی می پیوندند.متقاضی بعد از دوسال کار و پرداخت مالیات موفق به اخذ بلو کارت می شود.و مزیت بلو کارت اینست که متقاضی اخذ ویزای کار پرتغال می تواند به سرتاسر شینگن برای کار و سکونت برود. مدرک زبان پرتغال در ابتدا اجباری نیست.مدرک زبان انگلیسی آیلتس 4.5یا5است.ترجمه مدرک تحصیلی به تایید آنابین یا ناریک در پرتغال برسد و اعتبار سنجی شود.که هزینه اعتبار سنجی بین 250-300یورو است که قابل استرداد نمی باشد.درصد کمی موفق به اخذ ویزای کار پرتغال می شوند. پرتغال سکوی پرش است و شما از یک شرکت بین المللی پرتغال سابقه کار می گیرید.سن متقاضی زیر 40سال باشد.حداقل حقوق پرتغال حدود560یورو است که هزینه های بیمه تأمین اجتماعی و مالیات هم از آن کسر می شود که در اصطلاح اروپاییان به آن حقوق NETOمی گویند.مزیت ویزای کار اینست که بهترین نوع ویزا می باشد زیرا طرف هم می تواند پول بگیرد هم می تواند اقامت بگیرد.سابقه کارمتقاضی همراه با بیمه در کشور مبدا حداقل پنج سال سابقه کار حرفه ای می باشد.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار پرتغال

اصل پاسپورت و کپی آن با حداقل شش ماه اعتبار و حداقل دو برگه خالی در آن

عکس دوقطعه

کپی قرارداد کاری

گواهی پزشکی

نامه انتساب

رزومه کاری

بیمه درمان با پوشش کل منطقه شینگن

بیمه مسافرتی

مدرک اثبات محل اقامت در پرتغتل

شناسنامه و گواهی ازدواج برای افراد متاهل

مدارک و شواهد تمکن مالی 30تا40میلیون

 

موفق و پیروز باشید.موسسه مشاوره ای MIE

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *