اخذ پذیرش در دانشگاه های اتریش

اخذ پذیرش در دانشگاه های اتریش دارای چه شرایطی است؟ آیا شما می خواهید امتیاز اخذ پذیرش در دانشگاه های اتریش را داشته باشید؟ آیا برای اخذ پذیرش در دانشگاه های اتریش مدرک زبان نیاز را نیاز دارید؟ چه مدارکی برای اخذ پذیرش در دانشگاه های اتریش در مقاطع مختلف لازم است؟ اخذ پذیرش مشروط در اتریش به چه معناست؟ زمان لازم بری برای اخذ پذیرش در دانشگاه های اتریش چقدر است؟

در مورد مدرک زبان اتریشی باید گفت که فرد بعد از اخذ پذیرش می تواند به اتریش برو

د و در همانجا به فراگیری زبان اتریشی مشغول شود.نظام آموزشی در اتریش به صورت رایگان می باشد و اشخاص بیگانه در هنگام تحصیل نیازی به پرداخت شهریه ندارند ، برای اخذ پذیرش در دانشگاه های اتریش برخلاف بسیاری از کشورها که شما ملزم به ارایه مدرک زبان در زمان پذیرش می باشید در اتریش رویه اینگونه نیست و ضرورتی برای ارایه مدرک زبان نمی باشد مگر در حالت استثنا مثل اینکه دانشجو قصد تحصیل در رشته زبان انگلیسی یا مدیریت می باشد که نیاز به مدرک زبان دارد. ( نویسنده: امید محمدی ،موسسه مشاوره ای MIE)

از طرف دیگر یکی از شرایط مهم پذیرش در دانشگاه های اتریش قبولی در کنکور ایران در مقطع تحصیلی مربوطه می باشد به این صورت که فرد مورد نظر زمانی حق تحصیل در مقطع لیسانس در دانشگاه های اتریش را دارد که کارنامه قبولی خود در دانشگاه های ایران را ارایه کند در غیر این صورت حق تحصیل در دانشگاه های اتریش ندارد.

شرایط پذیرش در مقطع لیسانس در کشور اتریش

در زمان در خواست پذیرش دانشجو ملزم به ارایه مدارکی می باشد از قبیل:

  1. دانشجو در زمان پذیرش ملزم به ارایه گواهی اشتغال به تحصیل از داشگاه محل قبولی خود را دارد البته بهتر است که دانشجو حداقل 40 الی 50 واحد از دانشگاه خود واحد درسی اخذ کند و بعد اقدام به درخواست پذیرش از دانشگاه را انجام بدهد.
  2. مدرک اصلی پیش دانشگاهی که ترجمه رسمی شده باشد و تایید دادگستری و سفارت اتریش را دریافت کند
  3. ارایه ریز نمرات مقطع پیش دانشگاهی که ترجمه رسمی شده باشد
  4. مدرک اصلی دیپلم که ترجمه رسمی شده باشد و نیز تایید دادگستری و سفارت اتریش را دریافت کند
  5. ارایه ریز نمرات مقطع دیپلم که ترجمه رسمی شده باشد.

اشخاصی که از طریق فنی حرفه ای کسب دیپلم می کنند امکان پذیرش از دانشگاه برایشان فراهم نمی باشد زیرا این اشخاص به مدت یازده سال تحصیلی درس خوانده اند پس باید در ابتدا فوق دیپلم خود را دریافت کنند و بعد اقدام به پذیرش از دانشگاه مربوطه را کنند.

از طرف دیگر بعضی از رشته ها برای ورود به دانشگاه های اتریش نیاز به شرکت در آزمون ورودی می باشد به این صورت که فرد در ابتدا پذیرش مشروط دریافت می کند و سفارت نیز به دانشجو ویزای سه ماهه می دهد بعد از ورود به اتریش فرد موظف است که برای ورود به رشته مورد نظر حتما در آزمون شرکت کند و نمره قبولی را کسب کند. (موسسه مشاوره ای MIE)

برای صدور پذیرش از دانشگاه وین از زمان ارسال مدارک تا دریافت پذیرش بین 12 تا16 هفته زمان می برد.

فایل های صوتی توضیحات آقای ملک پور (فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین)در باب پذیرش در اتریش

 

فایل های صوتی توضیحات آقای ملک پور(فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در باب پذیرش توضیحات مهم اتریش

شرایط اخذ پذیرش در مقطع فوق لیسانس

برای دریافت پذیرش از دانشگاه های اتریش مدارک ذیل مورد نیاز می باشد:

  1. ارایه نامه عدم منع تحصیل ؛ این نامه باید از اخرین دانشگاهی که مدرک تحصیلی اخذ شده است گرفته شود.
  2. مدرک اصلی پیش دانشگاهی که ترجمه رسمی شده باشد و تایید دادگستری و سفارت اتریش را دریافت کند
  3. ارایه ریز نمرات مقطع پیش دانشگاهی که ترجمه رسمی شده باشد
  4. مدرک اصلی دیپلم که ترجمه رسمی شده باشد و نیز تایید دادگستری و سفارت اتریش را دریافت کند
  5. ارایه ریز نمرات مقطع دیپلم که ترجمه رسمی شده باشد.

در این مقطع برخلاف مقطع لیسانس نیاز به قبولی در کنکور ایران نمی باشد.

شرایط پذیرش در مقطع دکتری در کشور اتریش

  1. ارایه نامه عدم منع تحصیل ؛ این نامه باید از اخرین دانشگاهی که مدرک تحصیلی فوق لیسانس اخذ شده است گرفته شود.
  2. مدرک اصلی پیش دانشگاهی که ترجمه رسمی شده باشد و تایید دادگستری و سفارت اتریش را دریافت کند
  3. ارایه ریز نمرات مقطع پیش دانشگاهی که ترجمه رسمی شده باشد
  4. مدرک اصلی دیپلم که ترجمه رسمی شده باشد و نیز تایید دادگستری و سفارت اتریش را دریافت کند
  5. ارایه ریز نمرات مقطع دیپلم که ترجمه رسمی شده باشد.

در این مقطع برخلاف مقطع لیسانس نیاز به قبولی در کنکور ایران نمی باشد. (موسسه مشاوره ای MIE)

در مقطع دکتری همانطور که میدانید بیشتر بر مبنا پژوهش وتحقیق می اشد تا شرکت در کلاس های دانشگاه به همین دلیل شما برای خودتان باید قبل از درخواست پذیرش با اساتید مختلفی اتریشی در ارتباط باشید تا بتوانید برای خودتان استاد راهنما در مقطع دکتری پیدا کنید در غیر اینصورن دانشگاه مربوطه شما را پذیرش نخواهد کرد.

دانشجویان در مقطع دکترا از باب تحصیل خود حقوقی معادل بین 1500 تا 5000 یورو پرداخت .

فایل های صوتی توضیحات آقای ملک پور(فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در باب مسائل پذیرش اتریش

پذیرش در سال های اخیر دچار تحولات شده است و برای دانشگاه های اتریشی اینکه در کدام دانشگاه ایرن قبول شده اید و یا اینکه آخرین مدرک تحصیلی خود را از کدام دانشگاه گرفته اید دارای اهمیت می باشد پس اگر بخواهیم براساس اولیت بگویم به این صورت است که :

  1. دانشگاه دولتی نوبت روزانه
  2. دانشگاه دولتی نوبت شبانه
  3. دانشگاه غیر انتفاعی
  4. دانشگاه پیام نور که فرد از طریق کنور قبول شده است و نه فراگیر پیام نور
  5. دانشگاه آزاد اسلامی
  6. دانشگاه علمی و کاربردی

در مورد مدرک زبان اتریشی باید گفت که فرد بعد از اخذ پذیرش می تواند به اتریش برود و در همانجا به فراگیری زبان اتریشی مشغول شود

شما متقاضیان گرامی می توانید در مورد کسب اطلاعت بیشتر  با موسسه مشاوره ای MIE در ارتباط باشید. موسسه مشاوره ای MIE با سالها سابقه درخشان در امر مهاجرت همچنین ارایه مشورت های در مورد حقوق بین الملل شما را یاری دهد. شما می توانید با موسسه مشاوره ای MIE از طریق تلفن مشاوره رایگان دریافت نموده و همچنین از طریق مشاوره حضوری از تجربیات و اطلاعات کافی مشاوران و وکلای حقوق بین الملل کارآمد را به دست آورید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *