شرایط ویزای اسکیل ورکر (skill worker) استرالیا

ویزای اسکیل ورکر (skill worker) استرالیا چگونه است؟انواع ویزای اسکیل ورکر (skill worker) استرالیا چیست؟چه کسانی می توانند ویزای اسکیل ورکر (skill worker) استرالیا را اخذ کنند؟آیا از شرایط ویزای اسکیل ورکر (skill worker) استرالیا اطلاعی دارید؟شما می توانید با ادر مورد استرالیا و راههای مهاجرت به استرالیا چقدر اطلاعات دارید؟در مورد بهترین راه و مهمترین راه مهاجرت به استرالیا (skill worker) چه می دانید ؟شما می توانید برای اطلاع گرفتن از ویزای اسکیل ورکر (skill worker) استرالیا به سایت موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE مراجعه نمایید و همچنین با مشاوران برجسته این موسسه می توانید مشاوره رایگان داشته باشید.

با توجه به شرایط اقتصادی مطلوب . بازار اشتغال . شرایط آب و هوایی مناسب . سطح رفاه در زندگی یکی از مطلوب ترین مقصد های مهاجرتی برای افرادی است که سعی دارند از طریق مهاجرت شرایط زندگی خود را ارتقاء دهند

از آنجایی که اقتصاد استرالیا متکی بر کشاورزی و بازرگانی است و مشاغل زیادی به علت نبود متقاضی نیازمند نیروی متخصص می باشد بر همین اساس برای جذب افراد متخصص از کشورهای دیگر برنامه ی منظمی از طرف مسئولین واداره ی مهاجرت استرالیا تدوین شده است که ویزای skill worker مهمترین و اساسی ترین طرح در این برنامه می باشد

 ویزای skill worker چیست و به چه کسانی تعلق می گیرد ؟

Skill worker ویزای از ویزاهای مهم مهاجرت به استرالیا است این ویزا مبتنی بر تخصص و مهارت متقاضیان است  از مهمترین مزایای ویزای skill worker نسبت به سایر ویزاهای مهاجرتی استرالیا اقامت دائم استرالیاست .

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور در باب ویزای اسکیل ورکر استرالیا

جداول امتیازی برای  متقاضیان ویزای اسکیل ورکر وجود دارد که هر کس ۶۰ امتیاز از این جدول را به خود اختصاص دهد می تواند ویزای skill worker دریافت کند. ویزای اسکیل ورکر انواع مختلف ی دارد که دو نمونه ی مهم آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد .

الف  : ویزای skill workerکلاس ۱۸۹ ( روش مهارت و تخصص ): این حالت از ویزای  مهاجرت به استرالیا بهترین نوع ورود به به استرالیاست چرا که فرد از همان ابتدا با اقامت دائم وارد شده و به هیچ ایالت یا سازمانی وابسته نیست در این حالت شخص می تواند  از همان ابتدا در هرکجای استرالیا که دوست دارد ساکن شود  در این روش ( روش مهارت و تخصص ) فرد باید مجموع امتیازش به ۶۰ برسد تا بتواند ویزا دریافت کند  بدین منظور باید دارای شرایط زیر باشد

  • . سن فرد نباید از ۴۴ سال بیشتر باشد

۲٫دارای مدرک تحصیلی که نشان دهنده ی این باشد که فرد در رابطه با یک حرفه ی خاص دوره ی تئوری گذرانده و در آن زمینه مدرک معتبر دریافت نموده است

  1. دارای سابقه ی کاری در زمینه ی یک حرفه بوده و و گواهی از یک محل کار معتبر که مدت زمان استخدام – میزان حقوق و شرح وظابف کارمند در آن ذکر شده باشد را ارائه نماید مدت زمان کاری بر اساس رشته های مختلف متفاوت است بطور مثال برای مدرک تحصیلی فنی و حرفه ایی حداقل ۵ سال و برای مدرک تحصیلی اکثر رشته های تحصیلی دانشگاهی ۳ سال سابقه  یکار مورد نیاز است

* جدول امتیاز  بندی مهاجرت از طریق مهارت و تخصص

شرایط سنی

 

تسلط به زبان سوابق مرتبط کاری سوابق کاری با مدرک تحصیلی مدرک تحصیلی
سن امتیاز سطح امتیاز سابقه امتیاز سابقه امتیاز سطح امتیاز
۱۸-۲۴ ۲۵ آیلتس۶ ۰ ۱سال ۵ ۳سال ۵ فنی حرفه ایی ۱۰
۲۵-۳۲ ۳۰ آیلتس۷ ۱۰ ۳سال ۱۰ ۵سال ۱۰ کارشناسی و  ارشد  

۱۵

۳۲-۳۹ ۲۵ آیلتس۸ ۲۰ ۵سال ۱۵ ۷سال ۱۵  دکتری ۲۰
۴۰-۴۴ ۱۵
۴۴+ ۰

غیر مستقیم به اقامت دائم استرالیا دست یابند دراین نوع ویزا سن متقاضی نباید ۵۰ سال بیشتر باشد و نیز ۵۵ امتیاز را مستقلا کسب کرده باشد تا ۵ امتیاز نیز ایالت اسپانسر کننده به امتیاز او بیفزاید

طریقه ی گرفتن اسپانسر ایالتی : هر کدام از ایالتها ی استرالیا لیست مشاغلی را که نیاز دارند را ارائه ونشر کرده اند شغل متقاضی اگر در لیست مربوطه وجود داشته باشد می تواند مدارک خود را به آن ایالت ارسال کند و از آنها اسپانسر شیپ دریافت کند ب: ویزای skill worker کلاس ۱۹۰ (اقامت دائم استرالیا از طریق مهارت و تخصص با اسپانسر ایالتی ):

این نوع ویزا امتیازی است  برای کسانی که جهت مهاجرت به استرالیا ۶۰ امتیاز زا کسب نکرده اند  این کمبود امتیاز می تواند مربوط به بالا بودن سن یا ضعیف بودن وضعیت زبان و یا نداشتن سابقه ی کاری لازم و مدرک تحصیلی بالا باشد . این افراد می توانند

این نوع ویزا به اقامت دائم استرالیا منجر نمی شود بدین معنی که اقامت دائم با قید و شرط است شخص باید متعهد شود در قبال اقامت ۵ ساله ایی که یکی از ایالتهای استرالیا به وی اعطا می کند به مدت دو سال در بدو ورود در آن ایالت خاص زندگی و کار کند بعد از دو سال متقاضی به هر نقطه از استرالیا که بخواهد می تواند نقل مکان کند این اقامت بعد از ۵ سال به طور اتوماتیک به اقامت دائم تبدیل می شود نیز  با کمی تفاوت ،تمامی مزایای ویزای اسکیل ورکر کلاس ۱۸۹ را دارد .

  1. در هرنقطه از کشور استرالیا که مایل باشد می تواند زندگی کنند بجز دو سال اول که باید در ایالت اسپانسر کننده بماند
  2. تحصیل در دانشگاهها ومدارس فنی و حرفه ایی
  3. خدمات درمانی به صورت یارانه از طریق مدیکر و مزایای دارویی
  4. اسپانسر شدن برای دریافت ویزا برایی دیگر افراد خانواده

از مزایای مهم ویزای skill worker نسبت به سایر ویزاها ی مهاجرت به استرالیا  اقامت دائم استرالیاست .

اقامت مادام العمر و زندگی و تحصیل نامحدود – برخورداری از مزایای کامل شهروندی استرالیا – برخورداری از بیمه ی درمان رایگان – امکان سرمایه گذاری – استفاده از حقوق بیکاری و بازنشستگی – تخفیف قابل توجه در پرداخت شهریه ی دانشگاهی و دریافت کمک هزینه ی تحصیلی – بهره مندی سایر اعضای خانواده از ویزای اسکیل ورکر اصلی  از دیگر مزایای ویزای اسکیل ورکر استرالیا است

ویزای  skill workerاسترالیا از مهمترین ویزاهای مهاجرت به استرالیا است که دارندگان آن می توانند به آسانی به سایر نقاط دنیا سفر کنند

برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایتهای زیر مراجعه نمایید:

www.miemohajerat.com

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *