شرایط و مدارک ویزای کار در برزیل

شرایط و مدارک ویزای کار در کشور برزیل کدامند ؟ اتباع خارجی چه شرایطی برای کار در کشور برزیل را باید داشته باشند؟ آیا از شرایط و مدارک ویزای کار در برزیل اطلاعات کافی دارید ؟ آیا شما هم نیاز به دانستن اطلاعاتی در زمینه شرایط و مدارک ویزای کار در برزیل دارید ؟

موسسه مشاوره ای MIE در این مقاله اطلاعاتی در زمینه شرایط و مدارک ویزای کار در برزیل برای شما همراهان همیشگی سایت موسسه MIE آماده نموده است . اگر نیاز به داشتن اطلاعات کامل تر و جامع تری می باشید با مشاوران و وکلای شرایط و مدارک ویزای کار در برزیل تماس حاصل نمایید .

این مقاله با عنوان شرایط و مدارک ویزای کار در برزیل متعلق به موسسه مشاوره ای MIE می باشد .

همانطور که می دانید راه های گوناگونی برای مهاجرت به کشور های خارجی وجود دارد ، راه هایی چون تحصیل ، کار و سرمایه گذاری و … که از بهترین طرق برای مهاجرت به کشورهایی مانند برزیل مهاجرت کاری میباشد زیراکه کشور برزیل در حال توسعه و پیشرفت است و میتوان اینده ی خوبی را در برزیل رقم زد . کار در برزیل شرایط و مدراک ویزای کار در برزیل را نیاز دارد شما با ارائه ی شرایط و مدارک ویزای کار در برزیل میتوانید سریعتر به هدفتان برسید . شرایط و مدارک ویزای کار در برزیل کاملا مختص ان کشور است و هر چه شرایط و مدارک ویزای کار در برزیل را درخواست نموده باشند شما باید ارائه دهید . شرایط و مدارک ویزای کار در برزیل از اصولی ترین و لازم ترین ویژگی های مهاجرت کاری به برزیل است پس در امر جمع اوری و ارائه مدارک ویزای کار در برزیل کوشا باشید.

موسسه مشاوره ای MIE به عنوان برترین موسسه در زمینه های مهاجرت و حقوق بین الملل همراه با کادری مجرب و وکلایی با سابقه شما را در امر مهاجرت راهنمایی خواهد کرد .

ویزای کار در برزیل

یکی از آسانترین روش های مهاجرت به کشورهای آمریکای جنوبی به خصوص برزیل به دست آوردن ویزای کار برزیل است ویزای کار در برزیل انواع مختلفی دارد و همه ی ویزاهای کار در برزیل به شرایط خاصی مرتبط می شود برای اخذ ویزای کار در برزیل و اقامت در برزیل و همچنین یک دستمزد خوب و کافی در برزیل گام اول توسط کارفرمای آینده شما باید صورت گیردبه این ترتیب که کارفرمای شما باید کلیه مدارک لازم و دیگر اسناد رسمی و مهم را به وزارت کار و استخدام برزیل ارسال نمایدپس از ارسال اسناد باید دید که آیا وزارت کار و استخدام برزیل برای شما ویزای کار اعمال کرده است یا خیرکه برای مطلع شدن از این موضوع باید به سفارت برزیل یا کنسولگری در کشور خود بروید پروسه درخواست ویزای کار در برزیل جهت پذیرش و اخذ ویزای کار در برزیل کارفرمای آینده شما مدارکی چون

cv

گواهینامه ها

مدارک و اسناد حاکی از آموزش و پرورش

سابقه کار

یک نسخه گواهی شده گذرنامه

را از شما درخواست می‌کنند و باید ارائه نماییدبسته به نوع ویزای کار مدارک مورد نیاز متفاوت است تمام اسناد و مدارک شما ارائه نموده اید توسط مقامات برزیلی باید تایید شود البته لازم به ذکر است که قبل از ارسال مدارک باید آنها را به زبان پرتغالی ترجمه نماید

موسسه مشاوره ای MIE با سابقه ای بلند مدت در زمینه ی مهاجرت ، شما را راهنمایی میکند تا بهترین راه را برگزینید. برای ارتباط با موسسه مشاوره ای MIE میتوانید با دفاتر همکار تماس داشته باشید.

 

پس از تایید مدارک وزارت امور خارجه به سفارت و کنسولگری برزیل در کشور مبدا این اجازه را میدهد جهت ارسال ویزای کار جهت اقدام به اخذ ویزای کار در برزیل گذرنامه شما باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد همچنین دو عکس در اندازه پاسپورت و یک گزارش از پلیس حاکی بر اینکه شما هیچ سابقه کیفری نداشته ایدکه اعتبار آن نباید بیشتر از ۳ ماه باشدانواع ویزای کارمانند ویزای اقامت برزیل نوع ویزای کار در برزیل نیز بسته به فعالیت و حرفه ای شما استو بر این اساس هر شغل و شرایط ویزای کار مختص خود را میخواهد چه می‌توانندبه ویزاهای کار دائم و موقت نیز دسته‌بندی شوند

ویزای کار موقت

معمولاً برای اتباع خارجی که جهت کار در برزیل به خاک برزیل آمده اند به خصوص کارمندان خارجی ابتدا اجازه کار موقت به مدت ۲ سال صادر خواهد شد که برای تمدید ویزای موقت کار دو ساله شما می توانید قبل از ۳۰ روز مانده به انقضای اجازه ی کاراقدام نمایید بعد از این دوره ۴ ساله شرکت شما می تواند برای اخذ ویزای کار دائم اقدام نمایندویزای کار در برزیل تنها برای افرادی ساده می‌شود که کارفرمایان آنها شرکتی را در برزیل ثبت کرده باشند

ویزای کار دائم

ویزای کار دائم در برزیل معمولاً برای اشخاصی که اقامت دائم برزیل را دارند به صورت مستقیم صادر می گردد به عنوان مثال این امر برای محققان حرفه ای و دانشمندان برای دوره فعالیت بیش از دوسال سرمایه‌گذاران ارائه مبلغ سرمایه گذاری آمریکا بیش از۵۰ هزار دلار برای افراد یا آمریکا ۲۰۰ هزار دلار برای شرکت ها و مدیر و مدیران انجام می گیرد شما نیز برای اطلاعات بیشتر و جزئیات کامل تر می توانید به سفارت و کنسولگری های برزیل در کشور خود مراجعه نمایید

 

در پایان بهتر است بدانید از بهترین راه های مهاجرت به کشور های امریکا ی جنوبی اخذ ویزای کار در ان کشور است . ویزای کار در برزیل یکی از راه های مناسب برای مهاجرت به برزیل است زیرا برزیل کشوری در حال توسعه است و سعی دارد امروزه به استاندارد های جهانی نزدیک شود که این امر میتواند شما را به اهدافتان سریعتر نزدیک کند .

 

موسسه مشاوره ای و MIE شما را راهنمایی میکند تا برای خود بهترین راه را انتخاب کنید . موسسه مشاوره ای MIE با کادری مجرب در زمینه ی حقوق بین الملل در خدمت گذاری حاضراست .

 

منابع :

https://www.justlanded.com/english/Brazil/Brazil-Guide/Visas-Permits/Work-visas

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *