اخذ تابعیت انگلستان از طریق ازدواج

انگلستان کشوری در اروپاست که موقعیت اقتصادی، اجتماعی و رفاه آن باعث شده است تا مهاجران بسیاری به آن روی بیاورند. اقامت در انگلستان از راه های مختلفی ممکن است. از راه های محبوب برای مهاجرت به انگلستان از راه تحصیل است. دانشگاه های این کشور در سطح بسیار خوبی قرار دارند. راه دیگر برای اخذ تابعیت انگلستان گرفتن ویزای کار است. همچنین اخذ تابعیت انگلستان از راه ازدواج هم از جمله راه هاییست که برای مهاجرت به این کشور از آن استفاده می شود.

اخذ تابعیت کشور انگلستان با تمام دشواری ها و مراحل پیچیده و زمان بر، همچنان در صدر اولویت های آنانی است که رویای زندگی وکار در یک کشور توسعه یافته در اروپا را از سر می گذرانند. یکی از طرق اخذ تابعیت انگلستان ،  ازدواج با تبعه انگلیسی می باشد، اگرچه این امکان بلافاصله پس از ازدواج میسر نمی گردد. در این مقاله تاش شده است اطلاعات جامعی از قوانین اخذ ویزا، فرم ها ونحوه ی درخواست در مراحل مختلف و همچنین مستندات مورد نیاز در هر قسمت برای اخذ تابعیت از طریق ازدواج با تبعه انگلیسی به تفصیل ارایه گردد. در صورت تمایل پس از مطالعه کامل این مقاله می توانید جهت اخذ مشاوره کامل در زمینه اخذ تابعیت انگلستان از طریق ازدواج با کارشناسان خبره مؤسسه مهاجرتی MIE تماس بگیرید.

توجه: در این مقاله از شخص تبعه بریتانیا به عنوان”حامی” و بریتانیا به عنوان “انگلستان” استفاده شده است

پیش از اقدام به تکمیل نمودن و ارسال مدارک می توانید با مراجعه به آدرس زیر صلاحیت خود را جهت اخذ این نوع ویزا ارزیابی نمایید..                     https://assessments.visabureau.com/uk/assessment/Citizenship/default.aspx

برای اخذ تابعیت از راه ازدواج با یک تبعه انگلیسی، مراحل زیر توسط متقاضی طی خواهد شد.

درخواست ویزای نامزدی
اخذ این ویزا و ورود به کشور انگلستان
 درخواست اقامت دایم ودریافت مجوز ILR
 اقدام به ازدواج و ثبت آن در دفتر ثبت
 شرکت در امتحان شهروندی انگلستان
 اخذ تابعیت انگلستان وشناسنامه بریتانیایی

 

 

برای اخذ ویزای نامزدی انگلستان شرایطی وجود دارد:

  1. متقاضی حداقل سن 18 سال تمام را دارا باشد.
  2. متقاضی و حامی یکدیگر را قبلا ملاقات نموده اند.(علیرغم ویزای ازدواج، نیازی به سابقه زندگی مشترک نمی باشد)
  3. متقاضی و حامی قصد ازدواج در خاک انگلستان را ظرف مدت 6 ماه از تاریخ ورود به کشور دارا باشند.
  4. حامی و متقاضی بتوانند بدون نیاز به حمایت های مالی دولت از عهده مخارج خود برایند.
  5. محلی برای اسکان و زندگی مشترک آن دو ضروری می باشد.

با رعایت شرایط فوق می توانید با تکمیل نمودن فرم VAF4A به صورت آنلاین به آدرس visa4uk.fco.gov.uk ویا نسخه کاغذی قابل دانلود به آدرس gov.uk/government/collections/uk-visa-forms اقدام به اخذ ویزا نمایید. به همراه این فرم می بایستی مستنداتی را نیز آماده سازید.

مستندات:

  • دعوت نامه حامی
  • نامه بانکی حامی

شخص حامی بایستی نشان دهد مبالغ زیر را به عنوان درامد سالانه کسب نموده و مدت 6 ماه در حساب بانکی خود قرارداده است. (این مبالغ از 9 جولای 2015  تغییر نموده است)

فقط نامزد: 18600  پوند

نامزد ویک فرزند: 22400 پوند

به ازای هر فرزند دیگر: 2400 پوند

  • وضعیت مهاجرتی حامی
  • پاسپورت قدیمی و جدید متقاضی
  • عکس رنگیmm 45*35 به سایز پاسپورت
  • جزئیات بایومتریک
  • هزینه ویزا 1625 دلار
  • مدرک زبان در سطح A1

هرگونه اطلاعات نادرست ویا اشتباه در تکمیل مدارک ممکن است موجب ممنوعیت شما از ورود به خاک بریتانیا به مدت 10 سال گردد. لذا توصیه می شود این مسیر را به همراه یک مشاور طی کنید.

متقاضیانی که موفق به اخذ این ویزا می گردند، قادر خواهند بود به مدت 6 ماه، بدون حق اشتغال به کار، در انگلستان ساکن بوده وبا حامی ازدواج نمایند.

ویزای ازدواج:

متقاضی با ورود به خاک انگلستان 28 روز فرصت دارد تا ازدواج را در دفتر ثبت انجام دهد. بلافاصله پس از ازدواج می توانند برای اخذ ویزای ازدواج اقدام نمایند. شایان ذکر است فرزندان زیر 18 سال وی، همراه با او ویزا می شوند.

مدت این ویزا 60 ماه(پنج سال) بوده وقابلیت تجدید به مدت 33 ماه دیگر را دارا می باشد. گذشت این مدت زمان برای درخواست اقامت دایم (indefinite leave to remain)ضروری می باشد.

شرایط اخذ تابعیت انگلستان از طریق ازدواج

اگر متقاضی با تبعه انگلستان ازدواج کرده باشد باید:

  • به مدت 3 سال درuk بوده ودر روز درخواست  ILR داشته باشد.
  • در طول مدت 3 سال، بیشتر از 270 روز از خاک uk خارج نشده باشد.
  • در طول مدت 12 ماه تا روز درخواست، بیش از 90 روز از خاک uk خارج نشده باشد.
  • سابقه دستگیری توسط پلیس ویا فعالیت های غیر قانونی نداشته و در مجموع شهروندی خوش سابقه باشد.
  • امتحان “زندگی در uk ” را با نمره قبولی بگذراند.
  • آشنایی با زبان انگلیسی داشته باشد.
  • قصد زندگی در uk را داشته باشد.

 

اگر متقاضی با تبعه انگلیسی ازدواج نکرده باشد باید :

  • به مدت 5 سال درuk بوده ودر روز درخواست  ILR (اجازه اقامت دایم)داشته باشد.
  • در طول مدت 5 سال، بیشتر از 450 روز از خاک uk خارج نشده باشد.
  • در طول مدت 12 ماه تا روز درخواست، بیش از 90 روز از خاک uk خارج نشده باشد.
  • سابقه دستگیری توسط پلیس ویا فعالیت های غیر قانونی نداشته و در مجموع شهروندی خوش سابقه باشد.
  • امتحان “زندگی در uk ” را با نمره قبولی بگذراند.
  • آشنایی با زبان انگلیسی داشته باشد.
  • قصد زندگی در uk را داشته باشد..

https://assessments.visabureau.com/uk/assessment/partner/default.aspx

از طریق این لینک می توانید صلاحیت خود را جهت اخذ این ویزا بررسی نمایید.

در پایان با توجه به پیچیدگی های اخذ این نوع ویزا توصیه می گردد از مشاوره وکلای مجرب مؤسسه مهاجرتی MIE در امر مهاجرت بهره جویید تا احتمال رد شدن ویزای شما به حداقل ممکن کاهش یابد.

www.gov.uk

www.visa-fees.homeoffice.gov.uk

www.uk-visa-appeal.co.uk

www.visabureau.com/uk/fiance-visa

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *