مدارک لازم ویزای کار آمریکا :

 

مدارک لازم ویزای کار آمریکا چیست ؟ آیا شرایط و مدارک لازم ویزای کار آمریکا را میدانید ؟ آیا شما هم نیاز به اطلاعات کامل و جامعی در خصوص مدارک لازم ویزای کار آمریکا دارید ؟ آیا میدانید روش ها اخذ ویزا و مدارک لازم ویزای کار آمریکا با دیگر کشور چه تفاوتی دارد ؟ آیا شما هم جزو افرادی هستید که قصد یافتن شغل و جمع آوری مدارک لازم ویزای کار آمریکا میباشید ؟

همانطور که میدانید هرکشوری برای جذب اتباع خارجی از طریق ویزای کار شرایط ومدارک خاص خود را دارند . مدارک لازم ویزای کار آمریکا بسیار متعدد میباشد. مدارک لازم ویزای کار آمریکا متفاوت است. و هرکدام از ویزاهای کاری شرایط ومدارک مجزا دارند.ما دراین مقاله سعی بر این داریم شرایط ومدارک لازم  برای در یافت  هریک از ویزا های  آمریکا را  به طور مجزا بررسی کنیم. برای آشنایی بادیگر مدارک لازم ویزای کار آمریکا  ودیکر کشور های دنیا  به موسسه مشاوره ای MIE مراجعه فرمایید.

 

به طور کلی یک فرد خارجی برای ورود  به کشور امریکا  ابتدا باد بایک ویزا غیرمهاجرتی برای اقامت موقت  ویا ویزای مهاجرت برای اقامت دائم اقدام کند  در کل برای کلیه  ویزا های کاری امریکا فرد باید یک پیشنهاد کار از طرف کارفرمای امریکایی (job offer) داشته باشند.

شرایط ومدارک لازم برای ویزا های کاری کشور امریکا :

برای ویزای H1B :باید  فرد متقاضی از سمت کار فرمای امریکایی داشته باشد. تنظیم دعوتنامه  از سمت کارفرما، تکمیل فرم نیروی کار انسانی (I-129) ، فرد متقاضی میتواند با داشتن فرم دعوتنامه به همراه مدارک مورد نیاز برا ی ویزای کاری اقدام نماید.

ویزا H1B1 :ویزای موقتی است .باید پیشنهاد کاری از سمت کرفرمای امریکایی داشته باشد. برای کارگران کشور های شیلی وسنگاپور است. که فرد کارگرباید مدرک لیسانس  یا درجات بالاتر  در رشته های تخصصی داشته باشد

ویزای H1B3 : ویزای موقتی  غیر مهاجرتی  برای مذلینگ  های مد است که احتیاج  به job offer  دارد.متقاضیان برای تقاضای  ویزا باید labor condition application  داشته باشند.

ویزای H1C :ویزای موقتی غیر مهاجرتی است  که برای  پرستاران  حرفه ای است.این متقاضیان  باید فارغ التحصیل از موسسات  معتبر ومشهور باشند وهمینطور گواهینامه  مخصوص  از دولت امریکا  داشته باشند وامتحان NCLEX-RN را گذرانده باشند.

ویزای  EB1  ویزای مهاجرتی است که احتیاج به پیشنهاد کار از سمت کارفرمای امریکایی ندارد. وفرد متقاضی باید ده شرط گفته شده را دارا باشد.

برخی از دسته های ویزای کاری کشور امریکا کارفرما باید گواهی نامه صادر کند واز وزارت کار امریکا تاییدیه بگیرد. وتقاضی ویزای مهاجرتی باید  فرم I-129  را قبل از درخواست پر کند  این فرم را میتواندد  از وب سایت  USCIS دریافت کند. هنگامی که این درخولست  پذیرفته شود کارفرما باید فرم اقدام I-797 را  ارسال کند. مصاحبه با متقاضیان  توسط افسران کنسولی  براساس شرط سنی به صورت زیر است.

 

سن                                مصاحبه

13                                به طور کلی لازم نیست

14-79                          ورد نیاز است( به جزء چند استثنائ برای تمدید)

80 وبالاتر                       لازم نیست

 

فرد متقاضی باید مدارک زیر را قبل از مصاحبه  ویزا اماده کند.

  • گذرنامه برای سفر به ایالت متحده امریکا ،این پاسپورت باید حداقل 6ماه بعد از مدت اقامت در کشور امریکا معتبر باشد.
  • برای ویزای غیرمهاجرتی فرم DS-160 لازم است.
  • متقاضیان ویزای L باید فرم I-129s را پر کنند.همه متقاضیان ویزاهای کاری امریکا به جزء ویزای H1B,L   باید باذلائل قانع کننده  به کشور مطبوع خود  اثبات کند  که پس از پایان اقامت موقت  به کشور خود باز خواهند گشت.

دارندگان ویزا های کاری امریکا برای تمدید ویزای خود باید فرم I-94 را به اداره مهاجرت  ارائه دهند. فرم I-129 :فرم دادخواست کارگر غیر مهاجرتی که این فرم مورد استفاده توسط کارفرمایان است. برای پر کردن فرم I-129 دلائل متعددی وجود دارد از جمله :شغل جدید، ادامه اشتغال، تغییر غیرمادی ، اشتغال اضافی، تغییر کارفرما ، دادخواست اصطلاح فرم I-129 ممکن بیش از 6 ماه قبل از تاریخ  شروع استخدام  ثبت شود. هزینه تشکیل پرونده برای فرم I-129 حدودا 325 دلار است  وهزینه پردازش حق بیمه 1225 دلار است.

 

در نهایت میتوان گفت که کشور امریکا به علت ویزاهای متعدد کاری که دارد محل مناسبی برای اشتغال میباشد. اما باید شرایط هر یک از ویزاهای کاری را در نظر داشت وان ها را قبل از اقدام مطالعه وشرایط  ان ها را با شرایط خود منطبق کرد وبعد برای پذیرش ویزا ها اقدام نمود.

 

موسسه مشاوره ای MIE با بهره گیری از وکلا ومشاورین مجرب شما را درزمینه ویزا های کاری وشرایط ومدارک مورد نیاز ان ها را هنمایی خواهد کرد .

منابع :

https://travel.state.gov/content/visas/en/employment/temporary.html

https://www.h1base.com/content/visas

 

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *