مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در لهستان

مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در لهستان چیست و دارای چه شرایطی می باشد ؟ آیا تمایل دارید پذیرش دانشگاه های لهستان را داشته باشید ؟ مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در لهستان در مقاطع مختلف چه مدارکی است؟ آیا می خواهید بدانید برای دریافت پذیرش دانشگاه های لهستان چه مدارکی نیاز است ؟ چگونه می توان فهمید مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در لهستان چه مدارکی است؟ موسسه مشاوره ای MIE بزرگترین موسسه مشاوره ای در خاورمیانه در این نوشته کاملا مدارک مورد نیاز برای پذیرش دانشگاه های لهستان را توضیح داده است . شما عزیزان اگر می خواهید بدانید مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در لهستان چه مدارکی می باشد می توانید این نوشته را با دقت مطالعه کرده و همچنین با تمامی دفاتر همکار موسسه مشاوره ای MIE در سراسر ایران تماس گرفته و از طریق کارشناسان مسلط در امر حقوق بین الملل و وکلای رسمی این دفاتر به صورت تلفنی و رایگان مشاوره ی تخصصی دریافت کنید.

تحصیل در مقطع کارشناسی (دوره اول) و مدارک مورد نیاز جهت پذیرش دانشگاه های لهستان در مقطع کارشناسی :

  • گواهی پایان مدرسه (قانونی) در خارج از کشور و حق تحصیل در تمام دانشگاه ها در کشور متناسب با نظام آموزشی که گواهی را صادر نموده است. این گواهی باید قانونی شود و یا به زبان لهستانی توسط مترجمان رسمی (مورد تأیید) ترجمه شود. داوطلبان همچنین باید بیانیه ای ارائه دهند مبنی بر این که گواهی اتمام مدرسه اجازه ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در کشوری صادر کننده گواهی را می دهد، در صورتی که چنین بیانیه ای در گواهی قید نشده باشد.
  • گواهی تایید تسلط به زبان انگلیسی (برای تحصیل به زبان انگلیسی) و یا گواهی تایید تسلط به زبان لهستانی (برای تحصیل به زبان لهستانی).
  • گواهی بهداشت مبنی بر این که هیچ محدودیتی برای تحصیل در رشته مورد نظر وجود ندارد (معاینه پزشک عمومی).
  • سند تایید هویت داوطلب؛
  • عکس (فرمت 45 در 35 میلی متر، نیمرخ به طوری که گوش چپ قابل مشاهده باشد، بدون هیچ گونه جواهرات، سر برهنه و بدون کلاه و عینک تیره، با نور یکسان روی اجزای صورت).
  • فقط برای رشته های هنری- مجموعه ای از آثار و کارهای شخصی در رشته هنری انتخابی، به عنوان مثال، عکس، گزارش، فیلم و غیره

مقطع کارشناسی ارشد (دوره دوم) و مدارک مورد نیاز جهت پذیرش دانشگاه های لهستان در مقطع کارشناسی ارشد :

  • مدرک کارشناسی (همراه با مدرک تکمیلی، در صورت وجود) و یا گواهی دیگری مبنی بر پایان تحصیلات در خارج از کشور، که طبق آن شروع تحصیل در دوره دوم در کشور صادر کننده مدرک مجاز باشد. این مدرک باید قانونی شود و یا توسط مترجمان رسمی (مورد تأیید) به زبان لهستانی ترجمه گردد. داوطلب همچنین باید بیانیه ای ارائه دهد مبنی بر این که مدرک او اجازه ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در کشوری صادر کننده مدرک را می دهد، در صورتی که چنین بیانیه ای در گواهی قید نشده باشد.
  • گواهی تایید تسلط به زبان انگلیسی (برای تحصیل به زبان انگلیسی) و یا گواهی تایید تسلط به زبان لهستانی (برای تحصیل به زبان لهستانی).
  • گواهی بهداشت مبنی بر این که هیچ محدودیتی برای تحصیل در رشته مورد نظر وجود ندارد (معاینه پزشک عمومی).
  • سند تایید هویت داوطلب؛
  • عکس (فرمت 45 در 35 میلی متر، نیمرخ به طوری که گوش چپ قابل مشاهده باشد، بدون هیچ گونه جواهرات، سر برهنه و بدون کلاه و عینک تیره، با نور یکسان روی اجزای صورت).
  • فقط برای رشته های هنری- مجموعه ای از آثار و کارهای شخصی در رشته هنری انتخابی، به عنوان مثال، عکس، گزارش، فیلم و غیره

 

تحصیل در مقطع دکترا (دوره سوم) و مدارک مورد نیاز جهت پذیرش دانشگاه های لهستان در مقطع دکترا :

  • مدرک کارشناسی ارشد (همراه با مدرک تکمیلی، در صورت وجود) و یا گواهی دیگری مبنی بر اتمام تحصیلات در خارج از کشور، که طبق آن شروع تحصیل در دوره سوم در کشور صادر کننده مدرک مجاز باشد. این مدرک باید قانونی باشد و یا توسط مترجمان رسمی (مورد تأیید) به زبان لهستانی ترجمه گردد. داوطلب همچنین باید بیانیه ای ارائه دهد مبنی بر این که مدرک او اجازه ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در کشوری صادر کننده مدرک را می دهد، در صورتی که چنین بیانیه ای در گواهی قید نشده باشد.
  • گواهی تایید تسلط به زبان انگلیسی (برای تحصیل به زبان انگلیسی) و یا گواهی تایید تسلط به زبان لهستانی (برای تحصیل به زبان لهستانی).
  • گواهی بهداشت مبنی بر این که هیچ محدودیتی برای تحصیل در رشته مورد نظر وجود ندارد (معاینه پزشک عمومی).
  • سند تایید هویت داوطلب؛
  • عکس (فرمت 45 در 35 میلی متر، نیمرخ به طوری که گوش چپ قابل مشاهده باشد، بدون هیچ گونه جواهرات، سر برهنه و بدون کلاه و عینک تیره، با نور یکسان روی اجزای صورت).
  • فقط برای رشته های هنری- مجموعه ای از آثار و کارهای شخصی در رشته هنری انتخابی، به عنوان مثال، عکس، گزارش، فیلم و غیره

همه داوطلبان به محض ورود به لهستان باید برای دریافت ویزای معتبر و بیمه درمانی اقدام نمایند.

موسسه مشاوره ای MIE مورد وثوق ترین موسسه مشاوره ای در خاورمیانه در زمینه مهاجرت تحصیلی و مهاجرت تحصیلی به لهستان و مدارک مورد احتیاج جهت پذیرش دانشگاه های لهستان دارای وسیع ترین اطلاعات می باشد ، بنابراین شما عزیزان می توانید با تمامی دفاتر همکار موسسه مشاوره ای MIE تماس حاصل نموده و از دانش و اطلاعات کارشناسان و وکلای رسمی این دفاتر به صورت تلفنی و رایگان بهره مند گردید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *