مدارک و شرایط برای اخذ ویزای کار برزیل

مدارک و شرایط برای اخذ ویزای کار برزیل چیست؟موسسه مشاوره ای MIE، مفتخر است که مقاله­ای در خصوص مدارک و شرایط برای اخذ ویزای کار برزیل ، به شما همراهان همیشگی، ارائه می­دهد. ویزای کار برزیل، به دلیل صنعتی بودن برزیل، یکی از ویزاهای مورد علاقه متقاضیان کار در کشورهای خارجی می­باشد. جهت کسب ویزای کار برزیل، مدارک خاصی مورد نیاز است. در ادامه به بیان مدارک و شرایط برای اخذ ویزای کار برزیل ، خواهیم پرداخت.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار برزیل:

برای کار در برزیل، گذرنامه و ویزای معتبر مورد نیاز است:

1-گذرنامه معتبر

گذرنامه باید حداقل 2 صفحه ویزای خالی داشته باشد با حداقل 6 ماه قبل از انقضا.

2- فرم درخواست ویزای برزیل

یک فرم امضاء شده درخواست ویزا، به اضافه یک نسخه کپی. به صورت آنلاین فرم درخواست را پر کنید و طبق مراحل، به همه سوالات پاسخ دهید. امضاء نیز باید در داخل صفحه امضاء، صورت گیرد. فرم در عرض 30 روز منقضی می­شود.

3- عکس

یک عکس جدید رنگی ؛ 2×2 نمایش جلو و واضح با پس زمینه روشن، لازم است.

4- نامه مجوز

به عنوان مثال:

AUTHORIZATION

I, _______________________________________, declare I have full knowledge that:

: a.) The Consulate-General of Brazil in Hartford, CT does not charge any additional taxes or fees for the services offered, other than those of the consular fees mentioned on the following website ( https://hartford.itamaraty.gov.br/pt-br/visas.xml ) or informed through our automated system at 860 760 3100 ( option 2 for English ) or through our e-mail cghartford@itamartay.gov.br

b.) I hereby authorize the Consulate General of Brazil in Hartford, CT, to deliver the documents mentioned below to the following designated individual ___________________________.

c.) The Consulate is not responsible for any loss or damage to such documents once delivered to the individual mentioned above. ( ) Legalization of Documents ( ) Visas

d.) The Consulate General of Brazil in Hartford, CT can only legalize documents issued or notarized in its jurisdiction, the states of Connecticut and Rhode Island.

e.) Finally I AUTHORIZE ___________________________ to deliver and pick up the documents mentioned above and I declare that I have reviewed and approved the application form(s) necessary for the processing of these documents.

Hartford,_____de_____________ de 2011.

Signature

Received _____/_____/_____.

این مقاله با عنوان مدارک و شرایط برای اخذ ویزای کار برزیل متعلق به موسسه مشاوره ای MIE می باشد .

5- پاکت نامه کسب و کار

کنسولگری برزیل به یک نامه رسمی کسب و کار برای حمایت از درخواست شما نیاز دارد.

6- آدرس

7- اثبات خروج

کامپیوتر برنامه پرواز را از طریق خطوط هوایی یا آژانس مسافرتی یا کپی بلیط هواپیما ورود و خروج از برزیل را نشان می­دهد.

8- مدارک مورد نیاز پزشکی

کپی گواهی زرد رنگ واکسیناسیون تب اگر متقاضی در 90 روز گذشته به مناطق بومی از جمله؛ آنگولا، بنین، بیسائو گینه، بولیوی، بورکینا سفر فاسو، بروندی، کیپ ورد، کامرون، جمهوری آفریقای مرکزی، کلمبیا، کنگو، جمهوری دموکراتیک کنگو، اکوادور، گینه استوایی، اتیوپی، گویان فرانسه، گابن، گامبیا، غنا، گینه، ساحل عاج، کنیا، لیبریا، مالی ، موریتانی، نیجریه، پاناما، پرو، رواندا، سائوتومه و پرنسیپ، سنگال، سیرالئون، سومالی، سودان، سورینام، تانزانیا، توگو، ترینیداد و توباگو، اوگاندا و یا ونزوئلا، سفر کرده باشد.

 

10- مدارک مورد نیاز مالی

در صورت خود اشتغالی، شواهدی از منابع مالی کافی برای حمایت از اقامت در برزیل؛ تازه ترین بیانیه بانک.

11- گواهی عدم سابقه کیفری که توسط پلیس محلی متقاضی، در 90 روز گذشته صادر شده باشد.

12- دستورالعمل­های ویژه

اصل محضری مدارک مورد نیاز است. کپی از اسناد مجاز نیست.

اعتبار ویزا و مدت زمان اقامت در اختیار کنسولگری برزیل است. مدت اعتبار ویزای بلند مدت، برای مثال 5 یا 10 سال؛ از روزی که صادر شده است، می­باشد. ویزای کوتاه مدت، برای مثال 30 یا 90 روز از تاریخ اولین ورود به برزیل. همه دارندگان ویزا، صرف نظر از ملیت یا اعتبار تاریخ ویزا، ممکن است در سال تنها تا 90 روز باقی بمانند، مگر اینکه بر روی ویزا ذکر شده باشد. تمدید 90 روز اصلی، ممکن است توسط اداره پلیس فدرال اعطاء شود، به هر حال اقامت از 180 روز در سال، نمی­تواند تجاوز کند مگر اینکه ذکر شده باشد. اگر ویزای برزیل شما معتبر است اما گذرنامه شما منقضی شده، شما می­توانید یک گذرنامه جدید دریافت نمایید و زمانیکه به برزیل سفر می­کنید؛ می­توانید گذرنامه جدید و قدیمی ( به همراه ویزا ) به همراه داشته باشید.

متقاضیانی که برای ارائه خدمات یا کمک­های فنی، بدون اینکه یک قرارداد کار یا رابطه کاری با نهاد یا شرکت برزیلی داشته باشند، باید اسناد و مدارک اضافی ذیل را حاضر نمایند:

  • یک نامه از شرکت برزیلی که در بر دارنده موارد زیر باشد؛ ( نامه ممکن است به صلاحدید شرکت برزیلی دعوت کننده، به زبان پرتغالی نوشته شود )

الف- دعوت متقاضی به ارائه خدمات فنی به برزیل.

ب- مشخصات طبیعت، مکان و شرایط کاری که متقاضی در برزیل انجام می­دهد.

ج- تعهد شرکت برزیلی مبنی بر به عهده گرفتن مسئولیت کامل هزینه اقامت کتقاضی در برزیل و همچنین بازگشت به وطن خود بعد از اتمام کرش در برزیل.

  • یک سند رسمی از یک نهاد حمایتی در برزیل ( مانند اساسنامه، منشور تاسیس و … ) و همچنین مدرک ثبت واحد تجاری با یک نهاد صالح.
  • اثبات اینکه شرکت دعوت کننده برزیلی مشغول به انجام فعالیت­های تجاری و کاری است.

 

 

نتیجه:

ویزای کار برزیل دارای شرایط و مدارکی است که پس از آماده کردن آنها، دریافت ویزا امکان پذیر است. موسسه مشاوره ای MIE آماده پاسخ گویی به سوالات شما عزیزان در زمینه مدارک و شرایط برای اخذ ویزای کار برزیلمی­باشد.

 منبع:

1-https://novadelhi.itamaraty.gov.br/en-us/documents_list.xml#VITEM V

2-https://brazil.travisa.com

 

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *