تحصیل در دانشگاه لیسبون پرتغال

آیا متقاضی تحصیل در دانشگاه لیسبون پرتغال هستید ؟ شرایط ویزای تحصیلی در دانشگاه لیسبون پرتغال چیست ؟ آیا ویزای تحصیلی پرتغال نیازمند ارائه مدرک زبان است ؟ هزینه های تحصیل در دانشگاه لیسبون پرتغال چگونه است ؟رنکینگ دانشگاه لیسبون پرتغال در چه سطحی در دنیا قرار دارد ؟ مزیت ویزای تحصیلی در دانشگاه لیسبون پرتغال چیست ؟ طول دوره های تحصیلی برای ویزای تحصیلی در دانشگاه لیسبون پرتغال چقدر است ؟ مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی پرتغال کدام است ؟ لیست دانشگاه های پرتغال برای آشنایی متقاضیان ویزای تحصیلی پرتغال کدام است ؟ لیست دانشگاه های پلی تکنیک فنی حرفه ای برای متقاضیان ویزای تحصیلی پرتغال کدام است ؟ آشنایی با دانشگاه لیسبون جهت ویزای تحصیلی در پرتغال چگونه است ؟

پرتغال دارای دانشگاه های خصوصی و دولتی است.اما تحصیل در دانشگاه های دولتی پرتغال هم کاملا رایگان نیست ، ولی هزینه های تحصیل کم است و بین 15,000یورو تا 30,000یورو در سال است.

از مزایای تحصیل  در کشور پرتغال وجود شعبات دانشگاه های آمریکایی  در این کشور است، مثل دانشگاه مشهور MIT

دیگر مزیت تحصیل در کشور پرتغال ، اینکه دانشجویان اجازه کار فول تایم دارند.تا بتوانند درآمد کسب کنند.

مزیت سوم اینکه دانشجو بعد از پنج سال کار و تحصیل می تواند تقاضای اقامت و درخواست پاس اروپایی کند که می تواند به 30کشور اروپایی سفر ویا آنجا زندگی کند .

دوره های تحصیل در پرتغال :

لیسانس کشور پرتغال ، چهار سال است . زبان تدریس در دانشگاه های غیر پزشکی  پرتغال به زبان اسپانیایی پرتغالی ، اسپانیایی انگلیسی می باشد . و تحصیل به زبان اسپانیایی در پرتغال ارزان تر از تحصیل به زبان انگلیسی می باشد .

مدارک لازم جهت ادامه تحصیل در مقطع لیسانس : ترجمه ریز نمرات و دیپلم و پیش دانشگاهی ، ترجمه شناسنامه ، ترجمه صفحه اول پاسپورت برای بعضی از دانشگاه های پرتغال به زبان اسپانیایی.

فوق لیسانس کشور پرتغال دو تا چهار سال است . زبان تحصیل اسپانیایی انگلیسی است . ارائه مدرک زبان انگلیسی  آیلتس  4.5یا اسپانیایی در پذیرش الزامی است.

مدارک لازم جهت ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس : ترجمه ریز نمرات دیپلم ،پیش دانشگاهی و لیسانس . ترجمه رسمی مدارک دیپلم ، پیش دانشگاهی و دانشنامه لیسانس . ترجمه نامه عدم منع تحصیل ، رزومه ، مقالات ، ترجمه  توصیه نامه  ها، ترجمه انگیزه نامه. نامه تمکن مالی ، مدرک زبان.

دکترا کشور پرتغال دو تا چهار سال است . و به سه صورت ارائه می شود ، پژوهشی (که مورد تایید وزارت علوم ایران نیست . ) بای کورس ، و سومی تحقیقاتی کورس است . زبان دکتری انگلیسی است .

مدارک مورد نیاز پذیرش دکترا : ترجمه رسمی دانشنامه و ریز نمرات کارشناسی  و کارشناسی ارشد، ترجمه پروپوزال تحقیقاتی ، توصیه نامه علمی از دو نفر از اساتید ، رزومه ، نامه تمکن مالی ، نامه عدم منع تحصیل آیلتس 6

*)تحصیل پزشکی پرتغال شش سال است ،مدت تحصیل داروسازی و دندانپزشکی پنج سال است.

*)هزینه تحصیل دندانپزشکی و داروسازی در سال 5,000یورو تا 8,000یورو است.

دانشگاه لیسبورن ،در پرتغال جزء دانشگاه های دولتی است. از دانشگاه های پیشرو در اروپاست،و معتبرترین دانشگاه پرتغال است. و رنکینگ دانشگاه بین 201تا330بر اساس رتبه بندی 2016-2017است. بزرگترین دانشگاه پرتغال لیسبورن است و بالغ بر 47,000دانشجو در 18دانشکده مشغول به تحصیل اند. و رتبه سوم دانشگاه های پرتغال است. سیستم پذیرش شامل امتحان ورودی است. شهریه دانشگاه های دولتی هم یک سوم حداقل دستمزد ملی در پرتغال یعنی بین 950تا1250یورو تعریف شده .ثبت نام 21مارس-15آوریل و 21مه تا15ژوئن است. فرم درخواست بصورت آنلاین در سایت تکمیل شود. و مدارک موردنیاز هم ذکر شده،

برای تکمیل اطلاعات خود با موسسه  MIE تماس بگیرید.

 

2 پاسخ
  1. حسن خزائی
    حسن خزائی گفته:

    با سلام
    بنده متولد 1361 متاهل و دارای مدرک لیسانس ریاضی محض از دانشگاه پیام نور و آیلس 6 میباشم
    قصد گرفتن ویزای تحصیلی و بعد از آن ویزای کار و اقامت هستم
    آیا با این شرایط موجود میتوانم اقدام کنم؟

    پاسخ
    • mie editor3
      mie editor3 گفته:

      با سلام
      بله دوست عزیز شما امکان اقدام در بسیاری از کشورها رو دارید اما قبل از هر اقدامی بهتر است شرایط شما به طور کامل بررسی شود که می توانید با دفاتر mie تماس حاصل نمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *