مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و بررسی شرایط تحصیل در این کشور

  • مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و مقدمه ای بر آن
  • مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و شرایط عمومی
  • مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل در مدارس
  • مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی

  • مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد
  • مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل در مقطع دکتری
  • مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل به همراه بورسیه تحصیلی
  • مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و هزینه های تحصیل و زندگی در اتریش
  • مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و کار دانشجویی
  • مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و بررسی ویزای همراه
  • مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و معرفی دانشگاه های برتر اتریش
  • مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی اتریش
  • مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و موقعیت کار پس از تحصیل
  • مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل
  • مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و سخن پایانی
مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و مقدمه ای بر آن

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی را در این مقاله ی علمی به طور کامل و جامع، مورد بررسی قرار خواهیم داد. شرایط و مدارک مورد نیاز برای تحصیل در اتریش چیست؟ هزینه های مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل چه مقدار است؟ و … از جمله سوالاتی است که در ادامه ی این مقاله به آنها پاسخ خواهیم داد. نظام آموزشی کشور اتریش، از بهترین و علمی ترین نظام های آموزشی اروپایی محسوب می شود و به همین خاطر هرساله تعداد زیادی از افراد برای مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل اقدام می نمایند. شما عزیزان میتوانید برای بررسی شرایط خود جهت مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل، با کارشناسان موسسه ی حقوقی بین المللی ملکپور، همکار موسسه ی MIE اتریش تماس برقرار نمایید، و از مشاوره ی تلفنی و رایگان کارشناسان بهره مند گردید.

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه اپلای و ویزای اتریش
فایل تصویری موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با اپلای و ویزای اتریش

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و شرایط عمومی

اتریش کشوری سرسبز و زیبا در اروپای مرکزی است. این کشور یکی از تاثیرگذارترین کشورهای اتحادیه اروپا می باشد که با کشورهای مجارستان، آلمان، لیختن اشتاین و سوئیس همسایه است و حدود 9 میلیون نفر جمعیت دارد. شهر وین، پایتخت کشور اتریش، 11 سال است که به عنوان بهترین شهر جهان از نظر سطح کیفیت زندگی شناخته میشود. نرخ بیکاری پایین، سطح بالای رفاه زندگی، امنیت اجتماعی بالا و نرخ تورم بسیار پایین و نزدیک به صفر، از جمله عواملی است که موجب است کشور اتریش به این جایگاه در میان کشورهای اروپایی و حتی در جهان قرار بگیرد. سطح علمی دانشگاه های اتریش بسیار بالا و با کیفیت است، و این موضوع باعث شده است که هرساله تعداد زیادی از دانشجویان برای مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل اقدام کنند. در ادامه وضعیت تحصیل در مقاطع مختلف این کشور را بررسی خواهیم کرد.

پرچم اتریش
اطلاعات عمومی اتریش

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل در مقاطع مختلف

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل در مدارس

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل

نظام آموزشی کشور اتریش، بسیار شبیه کشور آلمان است و تحصیل در مدارس این کشور، از سن 6 سالگی شروع میشود. در ابتدا دانش آموزان باید تحصیل خود را از مقطع ابتدایی شروع کنند و پس از پایان تحصیل در این مقطع وارد دوره ی متوسطه شوند. مقطع ابتدایی 4 ساله است و دانش آموزان تا 10 سالگی مشغول به تحصیل در این مقطع هستند. معلمان در این مقطع بسیار حرفه ای می باشند و اکثرا دارای مدارک تحصیلی مربوط به آموزش کودکان هستند. پس از دوره ی ابتدایی دانش آموزان مقطع متوسطه را آغاز می کنند که تا 15 سالگی در آن مشغول به تحصیل می شوند. تحصیلات در مقاطعی که بیان شد، بر اساس نظام آموزشی کشور اتریش اجباری است. تحصیل در مدارس دولتی این کشور به زبان آلمانی است و هزینه ای بابت تحصیل دریافت نمیشود؛ اما مدارس اینترنشنال این کشور، به زبان انگلیسی به دانش آموزان آموزش میدهند.

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل

کشور اتریش از جمله کشورهای اروپایی می باشد که این فرصت را برای مهاجرین خارجی ایجاد کرده است که بتوانند در مقطع کارشناسی به تحصیل بپردازند. این کشور دو نوع دانشگاه دارد که افرادی که میخواهند مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل را داشته باشند باید نسبت به آن دقت نمایند. دانشگاه های اتریش، یا ملی و دولتی هستند، و یا اینترنشال و بین الملی. دانشگاه های ملی این کشور کورس های درسی را به زبان آلمانی ارائه میدهند  و معمولا هزینه های بسیار پایینی؛ یعنی در حدود 500 تا 700 یورو در سال دارند، به همین خاطر اصطلاحا بیان میشود که تحصیل در این کشور رایگان است.

دانشگاه های بین المللی این کشور واحد های درسی را به زبان انگلیسی ارائه میدهند تا دانشجویان بین المللی مشکلی بابت تحصیل نداشته باشند. طول دوره ی تحصیل در مقطع لیسانس بستگی به رشته و دانشگاه انتخابی متقاضیان دارد، اما معمولا 3 تا 4 سال است. هزینه های تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور اتریش از 10 هزار یورو معمولا شروع میشود و در بزخی از رشته ها مانند پزشکی ، این هزینه افزایش پیدا میکند. نکته ی قابل توجه در خصوص مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل، میزان ساعات کار دانشجویی است. دانشجویان در این مقطع اجازه دارند بین 10 تا 15 ساعت کار دانشجویی انجام دهند.

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل

افرادی که قصد مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل را دارند، میتوانند برای رشته های مختلف اقدام کنند. دانشگاه های کشور اتریش، رشته های مختلفی را ارائه میدهند که متقاضیان تحصیل در اتریش میتوانند نسبت به آن اقدام کنند. یکی از مهمترین موضوعات برای گرفتن پذیرش تحصیلی، داشتن مدرک زبان انگلیسی و یا آلمانی است. مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، بیشترین مخاطب را دارد. در ادامه با برخی از مهمترین مدارک جهت دریافت پذیرش را آشنا میشوید:

  • ترجمه ی مدرک کارشناسی معتبر

  • ارائه ی مدرک زبان آیلتس ( 6.5 آکادمیک ) یا مدرک زبان آلمانی ( حداقل B2 )

  • ترجمه ی ریز نمرات

  • ارائه ی نامه ی تمکن مالی

طول دوره های کارشناسی ارشد در این کشور معمولا بین 5/1 تا 2 سال است و دانشجویان 15 تا 20 ساعت اجازه ی کار دانشجویی دارند.

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل در مقطع دکتری

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل

اکثر دانشگاه های اتریش، این امکان را برای دانشجویان بین المللی فراهم آورده که بتوانند در مقطع دکتری ادامه تحصیل بدهند. تحصیل در مقطع دکتری در اتریش معمولا به صورت تحقیقاتی و پژوهشی است. گرفتن پذیرش در این مقطع کار بسیار سختی است و متقاضیان باید رزوه ی تحصیلی بسیار قوی داشته باشند. از جمله موارد مهم دیگر برای تحصیل در این مقطع، پیدا کردن سوپروایزر و یا استاد راهنماست که طرح پایان نامه ی شما حمایت کند. همچنین داشتن مقالات ISI که در ژرنال های بین المللی تصویب شده باشد، از جمله مواردی است که به عنوان رزومه ی آموزشی، بسیار تاثیرگذتر خواهد بود.

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل به همراه بورسیه تحصیلی

برخی از متقاضیان علاقه دارند برای ادامه ی تحصیل، بتوانند از بورس های دانشجویی استفاده کنند. این بورس های تحصیلی متفاوت و متنوع هستند و برخی از این بورس ها میتواند بخشی از هزینه های زندگی و تحصیل متقاضیان را پوشش دهد. بورس های تحصیلی یا توسط خود دولت اهدا میشود که شرایط اخذ آن  توسط خود دولت اعلام میشود و یا توسط دانشگاه ها اهدا می شود. افراد برای دریافت بورسیه باید ثابت کنند که دانشجوی نخبه ای هستند و دانشگاه قانع شود که حضور این دانشجو در دانشگاه، موجب افزایش سطح علمی آنها می شود. بورسیه های معمولا برای مقاطع دکتری و یا ارشد صادر میشود و گرفتن بورسیه برای مقاطع پایین تر کار دشواری است. در جدول زیر نام برخی از بورس های کشور اتریش را ملاحظه میفرمایید:

تحصیل مهندسی در اتریش
بورسیه تحصیلی در اتریش
  • Austrian Government Scholarships

  • Grants.at

  • IDM) Danubius Young Scientist Award in Austria)

  • Künstlerhaus Büchsenhausen Five-Month Fellowship for International Students in Austria

  • Die Presse funding for MSc Environmental Technology & International Affairs

  • OFID funding for International Students in Austria

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و هزینه های تحصیل و زندگی در اتریش

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل، هزینه های در بر خواهد داشت. البته حدود هزینه های زندگی افراد کاملا بستگی به سبک زندگی آنها دارد؛ اما کشور اتریش از لحاظ هزینه ها کشور بسیار مناسبی محسوب میشود. همانطور که بیان شد سطح کیفیت زندگی در کشور اتریش بسیار بالاست و تمامی شهروندان از رفاه شهروندی مناسبی برخوردار هستند. در جدول زیر برخی از کالاهای پر مصرف و موارد هزینه ای را مشاهده میفرمایید:

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی اتریش

همچنین که بیان شد، هزینه های تحصیل کاملا بستگی به رشته های انتخابی و دانشگاه شما دارد اما حدود شهریه ها به این صورت است:

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و کار دانشجویی

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل

دانشجویانی که مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل داشتند،  می توانند حین تحصیلشان در این کشور به کار نیز بپردازند. باید توجه داشت که دانشجویان، اجازه ی کار نیمه وقت دارند و نمیتوانند به صورت تمام وقت مشغول به کار شوند. مجوز ساعت کار دانشجویی در مقاطع مختلف متفاوت است. دانشجویان در مقطع کارشناسی بین 10 تا 15 ساعت، دانشجویان دوره ی کارشناسی ارشد حدود 15 تا 20 ساعت اجازه ی کار قانونی دارند. مقطع دکتری به گونه ای است که در آن واحد های درسی به صورت پژوهشی ارائه می شود و اکثر موضوعات به صورت تحقیقاتی انجام میشود.

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و بررسی ویزای همراه

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل

در بیشتر کشورهای اروپایی این امکان وجود دارد که فرد اصلی با دریافت اقامت، بتواند همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را به عنوان همراه در کنار خود داشته باشد. در صورتی که متقاضی اصلی بتواند مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل داشته باشد، میتواند برای همسر و فرزندان خود ویزای همراه بگیرد. شخصی که ویزای همراه دریافت میکند، اجازه کار تمام وقت و اجازه ی تحصیل دارد و فرزندان هم میتوانند از تحصیلات رایگان استفاد نمایند. مدت زمان ویزای همراه، کاملا بستگی به مدت زمان ویزای فرد اصلی دارد.

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و معرفی دانشگاه های برتر اتریش

دانشگاه های کشور اتریش از سطح علمی بسیار بالایی برخوردار هستند و برخی از معتبرترین دانشگاه های اروپا در این کشور فعال هستند، و این موضوع باعث شده است که هرساله تعداد زیادی از متقاضیان تحصیل در دانشگاه های برتر، این کشور را انتخاب کنند. دانشگاه های کشور اتریش اکثر رشته های مهندس، پزشکی و علوم انسانی را ارائه میدهد، همچنین این کشور را مهد هنر و موسیقی در اروپا میدانند. دانشگاه ملی وین از جمله دانشگاه های خوب و با سابقه ترین ها در اروپا محسوب میشود. در جدول زیر برخی از دانشگاه های اتریش و رتبه ی جهانی آنها را ملاحظه میفرمایید:

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی اتریش

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی اتریش

متقاضیانی که قصد مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل را دارند، باید برخی مدارک هویتی و آموزشی لازم را فراهم بیاورند. چیدن و ارائه ی مدارک بسیار مهم و حائز اهمیت است و باید نسبت به آن دقت لازم را داشت. باید توجه داشتید که برای فراهم آوردن این مدارک، به سایت های دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید و مطابق لیست اعلامی به تهیه ی آن اقدام نمایید. در ادامه به برخی از این رشته ها اشاره می نماییم:

  • تکمیل فرم های مربوط به پذیرش دانشگاه ها

  • ارائه ی پاسپورت معتبر که حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد

  • ترجمه ی آخرین مدرک تحصیلی

  • ترجمه ی ریز نمرات

  • ارائه ی مدرک زبان با نمره ی مدنظر

  • ارائه ی نامه ی تمکن مالی

  • پذیرش دانشگاه

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و موقعیت کار پس از تحصیل

یکی از مهمترین موضوعاتی که برای دانشجویان حائز اهمیت است، مشغول به کار و فعالیت شدن پس از تحصیل است. برخی از کشورهای مهاجر پذیر و سطح اول اروپا، مانند اتریش این موقعیت را فراهم آورده تا دانشجویان بتوانند پس از تحصیل مشغول به کار شوند و چه بسا به موضوع کاریابی نیز کمک کنند. کشور اتریش معمولا پس از پایان تحصیل ویزاهای دانشجویان را تمدید میکند تا آنها بتوانند به کاریابی بپردازند و شغلی متناسب با رشته ی تحصیلی و تخصص خود را به دست بیاورند. یکی از مهمترین موضوعات برای کاریابی، توجه به نرخ کاریابی کشور مقصد می باشد. نمودار زیر مربوط به نرخ بیکاری اتریش است:

نرخ بیکاری اتریش

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل

دانشجویانی که قصد مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل را دارند، باید بدانند که با صرف تحصیل کردن در دانشگاه های این کشور، پروسه ی اقامتی آنها شروع نمیشود. در کشورهای اروپایی از جمله اتریش، قوانین مهاجرتی بدین صورت است که فرد با کار کردن و پرداخت مالیات میتواند پروسه ی اقامت را شروع کند و هرساله اقامت خود را تمدید نماید. متقاضیان پس از 5 سال تمدید اقامت خود، به اقامت دائم میرسند که دیگر نیازی به تمدید ندارد. متقاضیانی که موفق به دریافت اقامت دائم میشوند پس از 1 تا 2 سال درخواست پاسپورت کنند تا تابعیت این کشور را کسب کنند. دولت اتریش پس از بررسی شرایط فرد متقاضی از جمله میزان انطباق پذیری فرد با فرهنگ و جامعه ی اتریش، نسبت به این موضوع تصمیم گیری مینماید.

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل
تحصیل دکترا اتریش
راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
ویزای تحصیلی اتریش
مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و سخن پایانی

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل در مقاطع مختلف را مورد بررسی و تحلیل جامع قرار دادیم. متوجه شدیم که برای گرفتن پذبرش های تحصیلی، متقاضیان نیاز به مدرک آیلتس و یا زبان آلمانی دارند. مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل از جمله روش های مهاجرتی محبوب میان متقاضیان مهاجرت محسوب میشود. از آنجایی که کشور اتریش بسیار پیشرفته است و از قطب های اقتصادی اروپا حساب میشود، هر ساله دانشجویان زیادی را به خود جذب میکند. علاوه بر سطح بالای علمی دانشگاه های این کشور، افرادی که قصد مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل را دارند، میتوانند یک تجربه ی فوق العاده زندگی در یک کشور تراز اول اروپایی را نیز به دست آورند. شما عزیزان میتوانید برای کسب اطالاعات بیشتر در خصوص مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و بررسی شرایط خود، با مشاورین ارشد موسسه ی حقوقی ملکپور، همکار موسسه MIE اتریش تماس برقرار نمایید و از مشاوره ی رایگان و تلفنی موسسه بهره مند شوید.

6 پاسخ
  1. mie editor3
    mie editor3 گفته:

    با عرض سلام و احترام ابتدا با تشکر از ارایه مشاوره ها و توضیحات زیبا و آگاه کننده تان در فایل های صوتی و تصویری، و همچنین مطالب بسیار مفیدتان در سایت ، اینجانب چندین سال است که دنبال مهاجرت به کانادا بودم اما متاسفانه موفق به اخذ مدرک تافل و آیلتس نشدم و پس از شنیدن فایل های جدید شما ، تصمیم گرفتم از طریق شماو کمک شما نیز ، شرایطم بررسی گردد . من فردی 43 ساله و دارای * فوق لیسانس مهندسی صنایع (سیستم و بهره وری فارغ التحصیل سال 92 بصورت الکترونیک از دانشگاه علم و صنعت) *مهندسی برق قدرت (ناپیوسته فارغ التحصیل سال 78 از دانشگاه آزاد یزد) *فوق دیپلم برق قدرت سال 75 *3 سال سابقه کار در شرکت های خصوصی (81 تا 84) * 12 سال سابقه کار در راه آهن ایران شامل 8 سال کارشناس نظارت بر امور تاسیسات ( برق و تاسیسات ) و 4سال کارشناس مسئول نظارت فنی و کنترل پروژه ضمنا دارای پروانه ناظر پایه 2 برق نظام مهندسی ساختمان نیز میباشم. همسرم 35 ساله دارای * فوق لیسانس مدیریت آموزشی (سال 95 بصورت الکترونیک از دانشگاه تهران) *مهندسی کامپیوتر نرم افزار (ناپیوسته فارغ التحصیل سال 86 از دانشگاه آزاد تهران) * فوق دیپلم کامپیوتر دارای 3سال سابقه مربی گری مهد کودک ( 2 سال به عنوان مدیر مهد کودک اما در بیمه تامین اجتماعی به عنوان مربی مهد کودک ثبت شده است ) یک سال سابقه تدریس در مدرسه ابتدایی چهار سال سابقه تدریس در آموزش و پرورش به عنوان معلم حق التدریس دارای 2 فرزند 11 سال و 3 ساله هستیم. مدرک زبان آیلتس و تافل نداریم. ولی در حد متوسط و در حد رفع نیازهای اولیه انگلیسی میدانیم. اولویت اول مان اقامت در اتریش یا کشوری مشابه از طریق کار است.(با توجه باینکه شما در فایل صوتی تان اشاره داشتید مهندس برق از جمله شغل هایی است که در اتریش نیاز دارند) . آیا این کیس برای شرایط ما امکان پذیر است؟ اولویت دوم مان اقامت در اتریش یا کشوری مشابه از طریق تحصیل است. آیا امکان اخذ اقامت تحصیل اتریش برای ما وجود دارد؟ آیا در دانشگاه های اتریش امکان تحصیل در رشته های آموزشی زبان انگلیسی یا آلمانی وجود دارد؟ با توجه به رشته های تحصیلی من و همسرم برای کدام یک از رشته های مرتبط احتمال بیشتر و بهتر اخذ اقامت تحصیلی وجود دارد؟ آیا امکان اخذ ویزای تحصیلی برای دخترمان که حدودا 11 یازده ساله است ، وجود دارد ؟ و آیا با ویزای تحصیلی فرزند ، به پدر و مادر هم اقامت میدهند یا خیر ؟ Mehdiza2003@gmail.com

    پاسخ
    • mie editor3
      mie editor3 گفته:

      سلام و عرض ادب
      دوست عزیز شما امکان مهاجرت به بسیاری از کشور ها برای کار و یا تحصیل را دارید که می توانید با دفاتر همکار mie در ایران و یا با دفتر مرکزی در وین تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  2. م زارع
    م زارع گفته:

    با سلام من یه دختر ۱۱ ساله دارم و همسر خودم هم دیپلم داریم میخواهیم به اتریش یا آلمان برای تحصیل دخترم بریم چکار باید انجام دهیم

    پاسخ
    • تیم مقاله نویسی
      تیم مقاله نویسی گفته:

      با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی
      این امکان وجود خواهد داشت.
      شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
    • m h
      m h گفته:

      سلام و ارادت
      دوست گرامی شما می توانید آدرس ایمیل یا شماره تماس واتس اپ خود را در اینجا قرار دهید تا مشاورین ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *