مهاجرت به دانمارک

مهاجرت به دانمارک و بررسی راههای مهاجرت و اخذ اقامت

  • مهاجرت به دانمارک و مقدمه ای بر آن
  • مهاجرت به دانمارک و شرایط عمومی
  • مهاجرت به دانمارک از طریق کار
  • مهاجرت به دانمارک از طریق تحصیل
  • مهاجرت به دانمارک از طریق سرمایه گذاری
  • مهاجرت به دانمارک از طریق تولد
  • مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج
  • مهاجرت به دانمارک از طریق پناهندگی
  • مهاجرت به دانمارک برای هنرمندان و افراد فوق موفق
  • مهاجرت به دانمارک و هزینه های زندگی
  • مهاجرت به دانمارک و اخذ اقامت و تابعیت
  • مهاجرت به دانمارک و سخن پایانی
مهاجرت به دانمارک

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

مهاجرت به دانمارک و مقدمه ای بر آن

مهاجرت به دانمارک، شرایط مهاجرت به دانمارک، روشهای مهاجرت به این کشور، هزینه زندگی در دانمارک و کلیه نکات مربوط به مهاجرت به دانمارک در این مقاله علمی مورد بررسی قرار میگیرد.  آیا برای مهاجرت کاری به دانمارک امکان اخذ ویزای جستجوی کار وجود دارد؟ آیا سرمایه گذاری در دانمارک سبب اخذ اقامت و تابعیت می شود؟ آیا با تولد نوزاد میتوان اقامت دانمارک را به دست آورد؟ ما در این مقاله به این سوالات و همه سوالات شما در رابطه با مهاجرت دانمارک پاسخ خواهیم داد. دانمارک کشوری شاد است، سطح رفاه اجتماعی در دانمارک بسیار بالا است و تقریبا همه اقشار مردم از حقوق مساوی برخوردارند، به همین علت دانمارک را شادترین کشور دنیا نامیده اند. در صورتی که پس از مطالعه این مقاله سوالی در مورد مهاجرت به دانمارک دارید می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تماس و یک مشاوره رایگان کوتاه دریافت کنید اگر قصد مهاجرت دارید و نیاز به اطلاعات کامل و دقیق دارید می‌توانید ویدیو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را از همین وب سایت بخش محصولات ویدیویی تهیه کنید و به کلیه اطلاعات اعم از سرمایه گذاری، کاری، تحصیلی، تولد، ازدواج و پناهندگی در کشورهای مختلف به صورت جامع و کامل دست یابید. در ادامه به مهاجرت به دانمارک از روش های مختلف می پردازیم:

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با مهاجرت به دانمارک
فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با ازدواج با دانمارکی

مهاجرت به دانمارک و شرایط عمومی

مهاجرت به دانمارک همواره جزو گزینه های پرطرفدار و ایده آل محسوب شده است.دانمارک کشوری زیبا دارای حکومت سلطنتی، جامعه ای خلاق و طبیعتی مثال‌زدنی است. دانمارک در شمال اروپا واقع شده و بخشی از اسکاندیناوی محسوب می شود. دانمارک دارای چند کشور کوچک از جمله شبه جزیره یوتلند، جزیره بزرگ زیلند، فونن، و لولاند فالستر و ۴۲۹ جزیره دیگر بین دریای شمال و دریای بالتیک می باشد ۷۲ عدد از آنها خالی از سکنه می باشند.هیچ قسمتی از دانمارک بیش از ۵۰ کیلومتر از دریا فاصله ندارد. دانمارک سر تا سر پوشیده از جنگل ها و روستاهای بکر است.مهاجرت به کشور دانمارک به دلیل سطح بالای استانداردهای زندگی در این کشور از محبوبیت بالایی برخوردار است. مهاجرت به کشور دانمارک از راه های مختلفی از جمله تحصیلی، کاری،تولد،ازدواج،سرمایه گذاری و پناهندگی امکان پذیر است.

اطلاعات عمومی دانمارک

انواع روشهای مهاجرت به دانمارک

  • مهاجرت به دانمارک از طریق کار

    برای اقامت دانمارک از طریق کار، می بایست دعوتنامه کاری با حقوق معین و بالای نرمال از کارفرما در دانمارک داشته باشید.

    برای این کار صرفا داشتن پیشنهاد کاری رسمی کفایت می کند و نیازی به ارائه پیشینه تحصیلی و کاری نیست.

مهاجرت کاری

شرایط مورد نیاز برای اخذ اقامت دانمارک از طریق کار:

  • داشتن پیشنهاد کاری(Job Offer) با حقوق حداقل ۴۱۷.۷۹۳ کرون در سال
  • مطابقت با قوانین کاری دانمارک
  • داشتن حداقل پرداختی با توجه به قانون کار دانمارک
  • پرداخت حقوق متقاضی به حساب بانکی افتتاح شده توسط متقاضی در بانکهای دانمارک
  • با داشتن ویزای کاری دانمارک متقاضی حق کار، تحصیل،استفاده از خدمات عمومی و اقامت در دانمارک را خواهد داشت
  • برای متقاضی با توجه به مدت زمان قراردادش ویزای کار به همان مدت زمان صادر می شود
  • متقاضی پس از اخراج از کار یا پایان قرارداد ۶ ماه فرصت دارد تا کار جدید در دانمارک پیدا کند
  • در شرایط عادی ویزای کاری دانمارک ۳ ماه قبل از تاریخ انتقای پاسپورت دارای اعتبار است
  • در صورت تغییر شغل و یا اخراج از کار، متقاضی می بایست حداکثر تا دو روز به آژانس
  • استخدام بین المللی دانمارک(SIRI) اطلاع رسانی کند. متقاضی می تواند خانواده خود را نیز به دانمارک بیاورد.
  • حداقل زمان مورد نیاز برای صدور این ویزا یک ماه و هزینه صدور این ویزا ۳۲۸۰ کرون می باشد.

نمودار نرخ بیکاری در دانمارک

نرخ بیکاری در دانمارک
  • مهاجرت به دانمارک از طریق تحصیل

    تحصیل در دانمارک شامل سه برنامه پذیرش دانشجو می باشد می باشد:

    • تحصیلات عالیه
    • برنامه تبادل دانشجو
    • دوره های کوتاه مدت تحصیلی
اقامت کانادا
مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانمارک

چهار نوع سیستم آموزش عالی در دانمارک وجود دارد:

  • دانشگاه
  • دانشکده(کالج)
  • موسسات آموزش عالی هنر
  • دانشگاه علوم و فنون نظامی
    تحصیل در دوره لیسانس در دانمارک ۳ ساله، در دوره فوق لیسانس ۲ ساله و در دوره دکتری ۳ ساله است.
    امکان کار حین تحصیل در دانمارک وجود دارد. همچنین بورسیه شدن تحت شرایطی بخصوص در دوره دکتری امکان پذیر است.
  • مهاجرت به دانمارک از طریق سرمایه گذاری

    اقامت در دانمارک از طریق سرمایه گذاری از طرق زیر امکان پذیر است:

    • تاسیس شرکت با مسئولیت محدود
    • تاسیس شعبه بین المللی شرکت معتبر در دانمارک(مورد تایید اداره کار دانمارک)
اقامت کانادا با کمترین هزینه
  • تاسیس شرکت سهامی عام
  • حداقل سرمایه گذاری به میزان ۱۰۰ هزار یورو در بخش اقتصاد و مشاغل دانمارک شامل تکنولوژی، کشتی سازی، صنایع غذایی، مسکن،انرژی بادی و …
    نوع ویزا C/D تجاری بوده و زمان صدور آن حداقل یک ماه می باشد. اخذ اقامت دائم دانمارک از این روش پس از ۵ سال زندگی در دانمارک و شهروندی دانمارک پس از ۱۰ سال زندگی در دانمارک امکان پذیر است. امکان اخذ تابعیت دوگانه از این روش وجود دارد.
  • مهاجرت به دانمارک از طریق تولد

    تولد در دانمارک در صورتی سبب اعطای تابعیت برای نوزاد می شود که یکی از والدینش دانمارکی باشند و تابعیت دانمارک را داشته باشند اما اگر متقاضی متولد کشور دانمارک و دارای والدینی غیر دانمارکی باشد، می تواند ویزای اقامت موقت  دانمارک را  در صورتیکه یکی از شرایط زیر را داشته باشد، دریافت نماید.

مشاوره اقامت آلمان

فرد متقاضی می بایست دارای شرایط زیر باشد:

  • فرزند والدینی غیر دانمارکی دارای ویزای کار در دانمارک
  • فرزند والدینی غیر دانمارکی که با توجه به قوانین اتحادیه اروپا می توانند در دانمارک اقامت داشته باشند(شهروندان اتحادیه اروپا)
  • به محض درخواست این ویزا، شهرداری محل اقامت شما اطلاعات شما را در سیستم ثبت نام شهروندی(CPR) ثبت خواهد کرد.

سن متقاضی می بایست زیر 15 سال بوده و تحت سرپرستی خانواده اش بوده و با آنها زندگی کند. متقاضی ویزای موقت تا سن 18 سالگی دریافت خواهد کرد.

  • مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج

    برای مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج، اگر نامزد متقاضی شهروند دانمارک باشد، می تواند برای اخذ ویزای دانمارک درخواست نماید.

    • متقاضی و نامزدش می بایست شرایط زیر را داشته باشند:
    • نامزد دانمارکی می بایست دارای اقامت کاری یا تحصیلی دانمارک باشد.
مشاوره اقامت آلمان
  • نامزد دانمارکی شهروند کشورهای نوردیک(دانمارک،فنلاند،ایسلند،نروژ،سوئد) یا اتحادیه اروپا و یا سوئیس باشد.
  • نامزد دانمارکی مشمول قوانین اتحادیه اروپا باشد.(قوانین متولدان چند ملیتی اروپا)

قوانین مربوط به اقامت دانمارک از طریق ازدواج:

  • ازدواج قانونی صورت پذیرفته باشد
  • ازدواج غیر اجباری و از روی اختیار بوده باشد
  • متقاضیان متاهل و یا دارای نامزد دیگری نباشند
  • حداقل ۲۴ سال سن داشته باشند
  • دارای شرایط نزدیک به هم باشند(سن،جنسیت،فرهنگ،دین،وضعیت مالی و …)
  • در کلاسهای آموزش زبان حضور فعالانه داشته باشند
    نامزد غیر دانمارکی می بایست بطور جداگانه شرایط زیر را داشته باشد:
  • حداقل یکبار سابقه رفتن به دانمارک را داشته باشد
  • مدارکی برای اثبات زندگی مشترک با نامزدش داشته باشد
  • دو تست زبان دانمارکی در سطح A1 به مدت ۶ ماه و A2 به مدت ۹ ماه را با موفقیت بگذراند
    نامزد دانمارکی به تنهایی می بایست به تنهایی شرایط زیر را داشته باشد:
  • ساکن دانمارک و دارای زندگی مستقل باشد
  • محل سکونتش در محدوده نیاز مسکن نباشد(شهر محل سکونتش دارای حداقل ۱۰۰۰ نفر سکنه باشد و …)
  • از لحاظ مالی خودکفا باشد
  • تاییدیه تمکن مالی ارائه کند
  • مجرم و دارای سابقه کیفری نباش
  • مهاجرت به دانمارک از طریق پناهندگی

    هر شهروند خارجی که در خطر جانی در کشور خود بوده و وارد دانمارک شده با ارائه مدارک معتبر مبنی بر در خطر بودن در کشور خود می تواند درخواست خود را برای پناهندگی به دانمارک ارائه نماید. پناهجو می بایست درخواست خود را به اداره پلیس دانمارک و یا مرکز پناهجویان ساندهولم ارائه دهد.

مشاوره اقامت آلمان

دلایل عدم توصیه پناهندگی:

1-وضعیت افراد پناهنده در اتریش در ابهام است.

2-پناهندگان دارای شرایط مساعد زندگی و رفاه اجتماعی بالا نمیباشند.

3-پس از مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی شخص قادر به بازگشت به کشورش نمیابشد.

4-چنانچه شخص شرایط واقعی یک پناهنده را نداشته باشد مجبور به دروغ به کشور خود و کشور اتریش خواهد بود.

پناهندگی و راه های سخت تنها راه های اقدام برای مهاجرت نیست.چرا از راه های قانونی و درست اقدام نکنیم.

مقاله حاضر توسط متخصصین در امر مهاجرت در موسسه حقوقی ملک پور نوشته شده و کپی از مقاله پیگرد قانونی دارد. موسسه حقوقی ملک پور برای پناهندگی اقدامی ندارد و پیشنهاد اکید می کند که از سایر راههای قانونی مهاجرت نمایید.

  • مهاجرت به دانمارک برای هنرمندان و افراد موفق

    برخی از کشورها ویزایی برای هنرمندان و افراد موفق دارند. حال شاید این سوال پیش بیاید که این همه هنرمند در کشورها وجود دارد، آیا همه می توانند از این طریق اقدام نمایند؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم خیر.  هنرمندان یا افراد موفقی می‌توانند از طریق این ویزا اقدام نمایند که فعالیت‌های گسترده در حد بین المللی داشته باشند یا جوایز بین المللی یا مصاحبه در یک رسانه عمومی در کشور خود، یا مشارکت در مسابقات جهانی،

مشارکت در نمایشگاههای مختلف و در کل رزومه قوی داشته باشند. در این نوع ویزا شخص باید به دولت کشور مقصد ثابت کند که با استفاده از هنر و توانایی خود می تواند امرار معاش کند و هیچ نیازی به کمک مالی و یا یافتن کار  ندارد. دریافت این ویزا کمی مشکل است و پروسه آن بسیار حساس است. شرایط مهاجرت به دانمارک از این طریق وجود ندارد و دانمارک ویزایی تحت این عنوان صادر نمی نماید.

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با اقامت کاری دانمارک

مهاجرت به دانمارک و هزینه های زندگی

دانمارک جزو کشورهای تقریبا گران است و هزینه ها در این نسبت به سایر کشورهای اروپایی بالاست. البته که میزان‌حقوق نیز در این کشور بالاست اما برای اشخاصی که می خواهند از طریق تحصیل وارد این کشور شوند برنامه ریزی و مدیریت هزینه ها بسیار پر اهمیت است. هزینه های زندگی در دانمارک برای شهرهای بزرگ و کوچک متفاوت است به طوری که هزینه ها در شهرهای بزرگ ماهیانه ۷ هزار کرون و در شهرهای کوچک ماهیانه ۵ هزار کرون است. هزینه های زندگی جدای از میانگین هزینه ها به محل زندگی، سبک زندگی و عوامل اینچنینی بستگی دارد. در جدول زیر برای اطلاع شما برخی از هزینه های اصلی زندگی در دانمارک را آورده ایم:

هزینه زندگی در دانمارک
مهاجرت به دانمارک و اخذ اقامت و تابعیت

معمولاً هدف اکثر افراد از مهاجرت، اخذ اقامت و تابعیت کشوری است که به آن مهاجرت می‌کنند. اخذ تابعیت در دانمارک از طرق مختلفی امکان پذیر است که در ادامه به آن می پردازیم:

  • اخذ تابعیت از طریق کار در دانمارک

    برای دریافت تابعیت از طریق کار در دانمارک باید ۵ سال کار کرده، مالیات و بیمه پرداخت نمایید تا بتوانید اقامت دائم دریافت کنید و معمولاً سه سال پس از دریافت اقامت دائم می توانید درخواست تابعیت و پاسپورت نمایید.

  • اخذ تابعیت از طریق تحصیل در دانمارک

    تحصیل به تنهایی در هیچ کشوری منجر به اقامت دائم و تابعیت نمی گردد، مگر اینکه مدت تحصیل به ۱۰ سال برسد. در حالت عادی برای دریافت اقامت دائم و پاسپورت پس از تحصیل در دانمارک باید کار پیدا کرده و بتوانید بیمه و مالیات پرداخت کنید تا بتوانید اقامت دائم و سپس تابعیت این کشور را به دست آورید.

  • اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری در دانمارک

    در صورتی که پنج سال مداوم سرمایه گذاری شما در دانمارک ادامه داشته باشد و مالیات پرداخت کنید می توانید اقامت دائم و پس از آن تابعیت و پاسپورت دانمارک را دریافت کنید.

  • اخذ تابعیت از طریق تولد در دانمارک

    برای اخذ تابعیت نوزاد از طریق تولد در دانمارک حتما باید یکی از والدین نوزاد شهروند دانمارک باشند و تابعیت دانمارک را داشته باشند، در غیر اینصورت امکان اخذ تابعیت برای نوزاد افراد خارجی وجود ندارد

  • تابعیت از طریق ازدواج در دانمارک

    ازدواج با شخص دانمارکی در صورتی که حداقل ۳ سال تداوم داشته باشد، منجر به اخذ اقامت دائم و سپس تابعیت برای فرد خارجی می شود.

مهاجرت به دانمارک
خرید ملک در دانمارک
هزینه تحصیل و زندگی در دانمارک
ثبت شرکت در دانمارک
مهاجرت به دانمارک و سخن پایانی

مهاجرت به دانمارک و شرایط مهاجرت به دانمارک و شش روش اخذ اقامت دانمارک در این مقاله به صورت علمی بررسی گردید. همچنین در مورد اخذ اقامت و تابعیت دانمارک از این طرق توضیح دادیم. دانمارک شادترین کشور دنیا است و افراد زیادی خواهان مهاجرت به این کشور هستند. در صورتی که شما نیز متقاضی مهاجرت به این کشور هستید و نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد شرایط خودتان دارید با موسسه حقوقی ملک پور تماس تلفنی برقرار نمایید. در صورتی که این مقاله مورد رضایت شما قرار گرفته است نظرات خود را در بخش دیدگاه ها در انتهای مقاله ثبت کنید و با ۵ ستاره به مقاله ما رای مثبت دهید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *