ویزای استرالیا

  • ویزای استرالیا ومقدمه ای بر آن
  • ویزای استرالیا وشرایط عمومی
  • ویزای استرالیا و انواع آن
  • ویزای استرالیا از طریق کار ( ویزای کاری استرالیا skilled migration )
  • ویزای استرالیا از طریق تحصیل ( ویزای دانشجویی student visa )
  • ویزای استرالیا از طریق سرمایه گذاری و تجارت ( business migration)
  • ویزای استرالیا نوع توریستی یا کوتاه مدت
  • ویزای استرالیا برای درمان
  • ویزای استرالیا و وکیل متخصص ویزا
  • ویزای استرالیا و وقت سفارت ویزای ان
  • ویزای استرالیا و توصیه های مهم
  • ویزای استرالیا وکلام اخر
ویزای استرالیا

ویزای استرالیا ومقدمه ای بر آن

ویزای استرالیا در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار میگیرد و تمامی نکات مهم و اصلی در رابطه با ویزای استرالیا شرح داده می شود .ویزای استرالیا شامل چه افراد با چه شرایطی می شود ؟ ویزای استرالیا چه شرایط و امتیازاتی دارد ؟ ایا برای اخذ ویزای استرالیا نیاز به  وکیل مهاجرتی است ؟ ویزای استرالیا امروزه از جمله موارد و موضوعاتی است که نظر افراد بسیاری را برای مهاجرت به استرالیا از طرق مختلف به خود جلب کرده است . ویزای کشور استرالیا انواع مختلفی دارد و هر کدام از این ویزاها شامل افرادی با شرایط خاص می شود.ویزای کشور  استرالیا از جمله ویزاهایی است که نه تنها شرایط خاصی را دارد بلکه اغلب منجر به اخذ اقامت برای متقاضیان می گردد . کشور استرالیا سالیانه افراد زیادی را برای مهاجرت از طرق مختلف به خود جلب می کند که شرایط خاصی را داشته باشند و اغلب افراد متخصص و کارامد را چه در زمینه کار – چه در زمینه تحصیل و چه در زمینه سرمایه گذاری جذب می کند که سالیانه موارد و شرایط خود را تغییر می دهد . شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ما در موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایید.

ویزای استرالیا وشرایط عمومی

ویزای استرالیا چندین نوع مختلف دارد که هرکدام از این ویزاها شامل مواردی است که با توجه به شرایط افراد به فرد متقاضی تعلق میگیرد و دارای سیستم امتیازبندی شده است . کشور استرالیا از جمله کشورهایی است که بسیار مهاجر پذیر است اما ترجیح این کشور در زمینه مهاجران اغلب جذب نیروی متخصص و کارامد است و سعی بر جذب به اصطلاح افراد خاص دارد به خصوص در زمینه ویزای کار و سرمایه گذاری که شرایط و قوانین و امتیازات خاصی را در نظر گرفته است .

ویزای استرالیا و انواع آن

ویزای استرالیا انواع مختلفی دارد که در این مقاله سعی بر بررسی تمامی این ویزاها داریم و موسسه حقوقی ملک پور با ارائه این مقاله کوشیده است که تمامی ویزای استرالیا را دسته بندی و به صورت کامل بررسی نماید :

 ویزای استرالیا به چند دسته در راه های مهاجرت تقسیم می شود که هر کدام از ویزاها عبارت است از :

  1. ویزای کاری استرالیا (skilled migration )
  2. ویزای تحصیلی استرالیا ( ویزای دانشجویی student visa )
  3. ویزای سرمایه گذاری و تجارت استرالیا ( business migration)
  4. ویزای گاردین یا والدین استرالیا ( ویزای همراه )
  5. ویزای توریستی یا کوتاه مدت استرالیا
  6. ویزای درمانی استرالیا

در این قسمت خاطر نشان می کنیم که موسسه حقوقی ملک پور جهت راهنمایی شما عزیزان برای انتخاب راه  و روش دقیق و نحوه مهاجرت شما عزیزان به استرالیا از طرق مختلف مهاجرت به استرالیا ویديوهایی من باب موضوع مهاجرت به تمامی کشورها و تمامی موضوعات و انواع ویزاها از جمله ویزای استرالیا تهیه نموده تا با استفاده از ان اطلاعات و دانش مهاجرتی خود را بالا برده و خود مانند وکیل حقوق مهاجرت درباره مهاجرت خود به هر کشوری به خصوص استرالیا و اخذ ویزای استرالیا اقدام نمایید  . با تهیه و مشاهده ویدئوی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت از وبسایت ملکپور  دیگر نگران موضوع مهاجرت خود و گمراهی توسط افراد سود جو نخواهید شد و خود بعنوان وکیل مهاجرتی بهترین تصمیم را با توجه به شرایط خود اخذ خواهید کرد .

ویزای استرالیا از طریق کار ( ویزای کاری استرالیا skilled migration )

ویزای استرالیا از طریق کار با توجه به عنوان این ویزا باید دانست که این ویزا از طریق مهارت افراد و یا از طریق تخصصشان از جانب کشور استرالیا اعطا میگردد . این ویزا با توجه به شرایط افراد از جانب دولت استرالیا اعطا میگردد که سیستمی نسبتا پیچیده و امتیاز بندی است که موارد خاصی را که در ادامه مورد بررسی قرار می دهیم را دربر می گیرد . ویزای استرالیا از طریق کار تنها به افرادی اعطا می شود که نه تنها متخصص باشند بلکه از توانایی های بسیاری بهرمند باشند و به عبارتی افراد خاصی را طلب می کند. ویزای استرالیا از طریق کار موارد بسیاری دارد و دارای شرایط اقامتی خاصی است که میتوان ویزای کار استرالیا را از نظر نوع اقامت به 2 دسته تقسیم نمود :

  • اقامت دائم استرالیا :
  • ویزای اقامت دائم با حمایت کارفرما در مناطق کم جمعیت ( ویزای 187 استرالیا )
  • ویزای اقامت دائم با اسپانسر شغلی استرالیا ( ویزای 186 استرالیا )
  • ویزای مهارتی استرالیا به صورت مستقل ( ویزای 189 استرالیا )
  • ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتی (ویزای 190 )
  • اقامت موقت استرالیا :
  • ویزای کار موقت برای افراد متخصص ( ویزای 400 استرالیا )
  • ویزای تخصصی با اسپانسر مناطق کم جمعیت و اسپانسر فامیلی ( ویزای 489 استرالیا )
  • اقامت موقت ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های استرالیا ( ویزای 485 استرالیا )

برای اخذ این ویزا باید فرم ابراز تمایل (EOI) خود را در وب‌سایت اداره مهاجرت ثبت کنید.

  • هر کسی که می‌خواهد برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شود، باید یک EOI ارائه دهد.
  • EOI اطلاعات لازم درباره‌ی شما را در اختیار اداره مهاجرت قرار می‌دهد.
  • مدت زمان اعتبار EOI‌ ا دو سال است.
  • بعد از ثبترایگان EOI رتبه‌ی شما در مقابل سایر درخواست‌ کنندگان مشخص می‌شود و شاید برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید.
  • هنگام ثبت EOI می‌توانید در استرالیا و یا خارج از کشور باشید .
  • تا قبل از اینکه برای اخذ ویزا دعوت شوید ، می‌توانید EOI خود را تغییر بدهید و یا به اصطلاح اپدیت کنید .

ویزای استرالیا و شرایط  لازم برای اقدام :

ویزای استرالیا از طریق کار یا مهارت شامل امتیازاتی می باشد که این امتیازات طبق موارد زیر می باشد :

  • سن
  • مدارک تحصیلی ( مقاطع مختلف امتیازات متفاوتی دارند )
  • مدرک زبان ( ielts )
  • سابقه کاری ( صرفا معتبر و با بیمه )
  • اسپانسر ( باتوجه به نوع ویزا متفاوت است )
  • شرایط همسر ( در صورت تاهل متقاضی )

مدارک لازم برای ویزای کار استرالیا :

  • ترجمه و ارایه مدارک تحصیلی ( متقاضی و همسر در صورت تاهل فرد )
  • ارایه مدارک زبان ( متقاضی و همسر در صورت تاهل فرد )
  • ترجمه و ارایه مدارک سابقه کاری
  • ترجمه و ارایه مدارک شناسایی ( متقاضی و همسر در صورت تاهل فرد )

هزینه درخواست ویزای کار استرالیا

  • متقاضی و فرد اصلی : ۳۷۵۵ دلار استرالیا
  • همسر متقاضی : ۱۸۷۵ دلار استرالیا
  • فرزندان متقاضی زیر ۱۸ سال: ۹۴۰ دلار استرالیا
  • فرزندان متقاضی بالای ۱۸: ۱۸۷۵ دلار استرالیا

ویزای استرالیا از طریق تحصیل ( ویزای دانشجویی student visa )

ویزای استرالیا از طریق تحصیل برای متقاضیانی که قصد مهاجرت به استرالیا را دارند مناسب است سالیانه دانشجویان بین المللی بسیاری این ویزا را برای مهاجرت و جهت اخذ اقامت به استرالیا انتخاب می کنند که خود تحصیل در این کشور شرایط خاصی را برای افراد دربر دارد .

ویزای استرالیا برای دانشجویانی که از طریق ویزای تحصیلی وارد این کشور می شوند شرایط ساده ای را به نسبت ویزای کاری دارد و راه به نسبت سهل تری برای ورود به این کشور نیز می باشد . این ویزا برای افراد متقاضی نکاتی را در بر میگیرد که شامل : سن فرد متقاضی – تحصیلات افراد – مدرک زبان و از همه مهم تر در برخی موارد گپ و فاصله تحصیلی می باشد .

ویزای استرالیا از طریق تحصیل به ۲ دسته تقسیم می گردد :

1- تحصیل افراد غیر رشید ( زیر ۱۸ سال )

ویزای استرالیا برای افراد زیر ۱۸ سال که اقدام به تحصیل در این کشور می کنند شامل موارد خاصی است دانش اموزان زیر ۱۸ سال می توانند در این کشور بدون داشتن مدرک زبان  در مدارس معتبر شبانه روزی تحصیل کنند که هزینه های تحصیل برای افراد زیر ۱۸ سال با خوابگاهشان محاسبه خواهد شد و در حین تحصیل برای دانش اموزان کلاس و دوره های زبان برگزار می گردد . از جمله موضوعاتی که در این ویزا بسیار حائز اهمیت است موضوع ویزای همراه والدین و هم چنین خواهر و برادر می باشد . استرالیا از جمله کشورهایی است که به هر دو والدین فرد غیر رشید ویزای همراه یا گاردین اعطا میکند و هم چنین به خواهر و برادر فرد متقاضی ویزا می دهد .

مدارک مورد نیاز :

  • ترجمه مدارک تحصیلی
  • ترجمه مدارک شناسایی
  • ریزنمرات و ترجمه ان

2- تحصیل افراد رشید ( بالای ۱۸ سال )

ویزای استرالیا برای افراد بالغ و رشید که قصد تحصیل یا ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در کشور استرالیا را دارند بسیار مناسب است اما باید در نظر داشت جهت اخذ ویزای استرالیا از طریق تحصیل افراد الزاما باید شرایط خاصی را دارا باشند . برای اخذ پذیرش تحصیلی استرالیا و اخذ ویزای استرالیا مدرک زبان و سن فرد از جمله مواردی است که بسیار حائز اهمیت می باشد و افراد ملزم به ارائه مدارک تحصیلی و مدرک زبان خود می باشند .

مدارک مورد نیاز :

  • ترجمه مدارک شناسایی ( شناسنامه – پاسپورت و … )
  • ترجمه مدارک تحصیلی متقاضی ( مدارک 12 ساله تحصیلی – لیسانس – فوق لیسانس و… در صورت وجود )
  • مدرک زبان معتبر ( لیسانس ایلتس 6 – فوق لیسانس 6.5 – دکتری 7 )

ویزای استرالیا از طریق سرمایه گذاری و تجارت ( business migration)

ویزای استرالیا برای افرادی که می خواهند با سرمایه و دارایی خود به این کشور مهاجرت کنند شرایط ویژه ای دارد از معروف ترین ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا که منجر به اقامت دائم یا اقامت ۴ ساله می گردد می توان به ویزای استرالیا ویزای ساب کلاس ۱۸۸ اشاره نمود که  این ویزا خود به سه دسته تقسیم می گردد :

  • ویزای سرمایه گذاری معمولی استرالیا Investor Stream
  • ویزای سرمایه گذاری ویژه استرالیا Significant Investor Stream
  • ویزای کارافرینی استرالیا Business Innovation Stream

ویزای استرالیا در کل به منظور جذب افرادی که سوابق مدیریت و یا توانایی راه اندازی کسب و کار خاصی و یا سرمایه گذاری با مبالغ بالایی را داشته باشند صادر می گردد.  برای ویزای سرمایه گذاری افراد باید توانایی انتقال سرمایه زیادی را به کشور استرالیا داشته باشند . اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری شرایط خاص و گسترده ای دارد که بطور کلی می توانید با مراجعه به مقالات مرتبط از تمامی شرایط تخصصی این ویزا اگاه شوید .

ویزای کارافرینی استرالیا :

ویزای کارافرینی  به گونه ای می باشد که فرد متقاضی باید امتیازی بالغ بر ۶۵ امتیاز را بدست اورد که گردش مالی در این ویزا بسیار حائز اهمیت است که مبلغی بالغ بر ۵۰۰ هزار دلار می بایست در حساب فرد در طی ۲ سال از ۴ سالی که فرد اقامت میگیرد در گردش باشد . برای اجرای این ویزا فرد باید دارایی بالغ بر ۸۰۰ هزار دلار دارایی نقد و یا غیر نقد  داشته باشد و این مبالغ باید به دولت نشان داده شود .

ویزای سرمایه گذاری همان طور که گفته شد انواع مختلفی دارد که می توان به سرمایه گذاری ۴۴۰ هزار دلاری و ۲۲۰ هزار دلاری این کشور اشاره نمود  که باید در نظر داشت که تمامی ویزاهای سرمایه گذاری همه از سیستم امتیاز بندی پیروی می کنند که در این قسمت موارد این امتیازات را در قالب جدول ارائه می کنیم :

سن

۱۸ تا ۲۴ سال تمام ۲۰
۲۵ تا ۳۲ سال تمام ۳۰
۳۳ تا ۳۹ سال تمام ۲۵
۴۰ تا ۴۴ سال تمام ۲۰
۴۵ تا ۵۴ سال تمام ۱۵
۵۵ سال و بیشتر ۰

مدرک زبان انگلیسی

حداقل نمره ۵ در هر مهارت آزمون  IELTS ۵
حداقل نمره ۷ در هر مهارت آزمون  IELTS ۱۰

تحصیلات افراد

 دیپلم یا مدرک تجاری یا لیسانس از استرالیا؛

یا مدرک لیسانس از یک موسسه آموزشی مورد تایید

۵
مدرک لیسانس در کسب‌وکار، علوم یا تکنولوژی توسط مؤسسه استرالیا؛

یا مدرک لیسانس از یک موسسه آموزشی استاندارد شناخته شده

۱۰

امتیازات دعوت برای درخواست ویزای نوآوری :

مدارکی مبنی بر حق ثبت اختراع یا طرح‌های ثبت شده داشته باشید ۱۵
مدارکی مبنی بر علائم تجاری ثبت شده ۱۰
مدارکی مبنی بر توافق‌نامه سرمایه گذاری مشترک ۵
مدارکی مبنی بر تجارت صادرات ۱۵
مدارکی مبنی بر علاقه به مالکیت یک کسب‌وکار ۱۰
مدارکی مبنی بر دریافت کمک‌های مالی یا سرمایه گذاری سرمایه ۱۰

ویزای استرالیا نوع توریستی یا کوتاه مدت

 نوع  توریستی برای افراد متقاضی نیز شرایط خاصی دارد . این کشور اخیرا در خصوص اخذ ویزای توریستی سخت گیری های بسیاری را برای جلوگیری از درخواست پناهندگی و کاهش افراد پناهنده تدارک دیده است افراد برای درخواست این ویزا باید علقه های خاصی از جمله علقه مادی شامل تمکن مالی و وابستگی مادی داشته  باشید و علقه معنوی که شامل همسر – فرزند و … می باشد . هم چنین داشتن دعوت نامه و تضمین فرد از نظر هزینه ها و … توسط فرد دیگری که ساکن استرالیا می باشد مهم است .

ویزای استرالیا برای درمان

ویزای استرالیا از طریق درمان برای افرادی که برای مداوا و یا درمان بیماری های خاص متقاضی سفر به  استرالیا هستند مناسب است زیرا این کشور از مراکز بسیار عالی برای درمان بهره مند می باشد .

شرایط اخذ ویزای درمانی استرالیا :

  • حضور برای درمان یا مشاوره پزشکی
  • اهدای عضو در استرالیا

هزینه های ویزای درمانی :

ویزای استرالیا از طریق درمان ممکن است شامل هزینه­ هایی مانند هزینه ارزیابی سلامت ، گواهینامه های پلیس ، یا هرگواهینامه یا آزمون دیگری  است .

ویزای استرالیا و وکیل متخصص ویزا

ویزای استرالیا همانطور که گفته شد از جمله ویزاهای امتیازی می باشد که افراد می توانند برای انواع اقامت های استرالیا اعم از اقامت دائم و اقامت موقت اقدام نمایند البته باید در نظر داشت که این اقامت در صورت خاص و تحت شرایط خاصی به افراد متقاضی اعطا میگردد که با گرفتن کمک از افراد متخصص در زمینه مهاجرت به استرالیا و یا ویزای استرالیا شما عزیزان می توانید مهاجرت امنی را برای خود و خانواده تان رقم بزنید .

مهاجرت به استرالیا
ویزای توریستی استرالیا
ویزای کار استرالیا
ویزای ازدواج استرالیا

ویزای استرالیا و وقت سفارت ویزای ان :

برای دریافت وقت سفارت برای ویزای تنها به صورت آنلاین انجام پذیر می باشد که در صورت اخذ وکیل مهاجرتی و متخصص شما می توانید تمامی خدمات این ویزا را که شامل مشاوره – پر کردن فرم های سفارت – پرداخت انلاین وجه سفارت و … به وکلا بسپارید .

ویزای استرالیا و توصیه های مهم

ویزای استرالیا همانطور که گفته شد از جمله ویزاهای امتیازی می باشد که افراد می توانند برای انواع اقامت  استرالیا اعم از اقامت دائم و اقامت موقت اقدام نمایند البته باید در نظر داشت که این اقامت در صورت خاص و تحت شرایط خاصی به افراد متقاضی اعطا میگردد که با گرفتن کمک از افراد متخصص در زمینه مهاجرت به استرالیا   شما عزیزان می توانید مهاجرت امنی را برای خود و خانواده تان رقم بزنید .

ویزای استرالیا و کلام اخر

ویزای استرالیا بطور کلی شامل موارد و راه های متعددی است که دریافتیم اکثرا این ویزا سیستمی امتیازی دارد که علت گذاشتن این امتیازات صرفا جذب افراد کارامد و مهاجرین هدف مند می باشد . کشور استرالیا از جمله کشور هایی است که شرایط خاصی را برای متقاضیان ویزای استرالیا ایجاد کرده است تا افراد نالایق به هر دلیل وارد این کشور نشوند و در صورت داشتن توانایی های منحصر به فردی افراد جذب شوند . در این مقاله تمامی شرایط ویزای استرالیا بررسی گردید و انواع ویزاهای این کشور مورد تحلیل علمی قرار گرفت تا شما متقاضیان عزیز بتوانید با اگاهی بسیار از هرانچه که جهت اخذ ویزای استرالیا نیاز است اقدام فرمایید . برای این امر ، موسسه حقوقی ملک پور راه حل مناسبی را برای شما تهیه کرده است که می توانید با مراجعه به ویدئوی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت ، به اگاهی و اشراف یک وکیل مهاجرت برسید و بتوانید برای آینده ی مهم خود در باب مهاجرت اطلاعات کسب کنید .
در این راستا و در صورتی که نیاز به کسب اطلاعات تکمیلی دارید ، می توانید با موسسه ی مشاوره ای MIE با همکاری موسسه حقوقی ملک پور در ارتباط باشید و تمامی سوالات خود را در باب ویزای استرالیا را برای مشاورین زبده موسسه ی مشاوره ای MIE با همکاری موسسه حقوقی ملک پور مطرح سازید تا با اطلاعات کامل و آگاهی نسبت به موضوع ویزای استرالیا از طرق مختلف بدست آورید با آگاهی هرچه بیشتر وارد این پروسه برای آغاز مهاجرت امن شوید و اقدامات لازم را به عمل آورید .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *