ويزاي توريستي برزيل

ویزای توریستی برزیل چیست؟ مدارك مورد نیاز برای دریافت ويزاي توريستي برزيل چه مدارکی هستند؟ تمكن مالي برای دریافت ويزاي توريستي برزيل چه مقدار باید باشد؟ آيا ويزاي توريستي برزيل سبب اجازه كار و يا اقامت بلند مدت برای فرد می شود؟ آيا برای دریافت ويزاي توريستي برزيل ، متقاضی جهت مصاحبه حتما باید حضور داشته باشد؟ آدرس سفارت برزيل برای اینکه متقاضیان مراجعه نمایند و ويزاي توريستي برزيل دریافت نمایند كجا می باشد؟ ويزاي توريستي برزيل تا چه مدت اعتبار دارد؟ اخذ ويزاي توريستي برزيل شامل چه مراحلی است؟ افرادی که قصد دریافت ویزای توریستی برزیل را دارند بهتر است این مقاله را تا انتها بخوانند. آيا از شرايط دریافت ويزاي توريستي برزيل اطلاع دارید؟

ويزاي توريستي و يا ويزاي گردشگري برزيل طبق قوانين برزيل براي يك شهروندان خارجي در صورتي صادر مي شود كه اولا همانطور كه ذكر شد طبق قوانين برزيل صادر گردد و دوم اينكه دربرگيرنده مدت زمان مشخصي باشد.

 

انواع ويزاهايي كه در برزيل ممكن است بنا به شرايط أفراد صادر گردد؛

 

  • ويزاي ترانزيت ( گذري )

 

شهروندان خارجي كه جهت سفر خود بايستي از خاك كشور برزيل گذر نمايند مشمول اين نوع ويزا مي شوند كه حدود يك الي ده روز از تاريخ صدور معتبر مي باشد وليكن بايد به اين نكته را مد نظر قرارداد كه در زمان اعتبار اين نوع ويزا ، أشخاص فوق تنها يك مرتبه اجازه ورود و يا خروج به خاك كشور برزيل را دارا هستند.

 

  • ويزاي توريستي ( گردشگري )

 

شهروندان خارجي كه قصد تفريح و گردش در كشور برزيل را دارند و يا مي خواهند اقوام و خويشان خود را ملاقات نمايند ، مي توانند درخواست صدور ويزاي توريستي برزيل را نمايند.ويزاي فوق حداكثر نود روز يا سه ماه داراي اعتبار مي باشد ، كه متقاضيان فوق مي توانند حتي در صورتي كه تمايل به تمديد مهلت فوق داشته باشند ، قبل از پايان اعتبار مدت ويزاي نود روزه فوق ، به اداره پليس فدرال جهت تمديد آن اقدام نمايند.

لازم به ذكر است كه اشخاصي كه با ويزاي توريستي وأرد خاك برزيل ميشوند ، اجازه كار كردن ، ادامه تحصيل و يا هر نوع فعاليت اجتماعي ديگر نمي باشند و پس از انقضاي مدت ويزاي توريستي بايد خاك اين كشور را ترك نمايند.

 

 

  • ويزاي موقت : ويزاي موقت به شرح ذيل قابل دسته بندي مي باشد؛

 

الف) سفرهاي هنرمندان و ورزشكاران : مشمول متقاضيان هنرمند و ورزشكاراست كه بمدت نود روز معتبر است و حتي تا نود روز ديگر قابل تمديد است .

 

ب)سفرهاي رسانه ايي : اين نوع ويزا مختص فعالان در بخش رسانه هاي راديو ، تلوزيون و …. است كه نهايت به مدت ٤ سال مي توان تمديد نمود .

 

ج) ويزاي تجاري و بازرگاني : كه شامل حال سرمايه گذاران و بازرگانان مي شود كه هدف آن ها سرمايه گزاري در خاك كشور برزيل است كه حداكثر بمدت ٥ سال قابل تمديد مي باشد كه مدت آن به مليت سرمايه گزار و كشور مبدأ بستگي دارد.

 

  • ويزاي سفرهاي تحقيقاتي و فرهنگي :

 

پژوهشگران و محققين مي توانند از ويزاي سفرهاي تحقيقاتي براي كارهاي تحقيقاتي خود استفاده نمايند. بيشترين مدت آن دوسال است كه قابل تمديد نيز براي دوسال نيز مي باشد.

 

  • سفرهاي دانشجويي :

 

ويزاي فوق براي دانشجويان صادر خواهد شد كه مدت اعتبارويزاي دانشجويي تا زمان تحصيل است.

 

  • سفرهاي كاري :

 

براي اقرادي صادر خواهد شد كه قصد كار و اشتغال در شركت هاي خصوصي يا دولتي مستقر در برزيل را دارند و مدت اعتبار آن به مدت زمان دو سال است كه قابل تمديد نيز مي باشد.

 

  • ويزاي ديپلماتيك :

 

ويزاي فوق جهت اقامت موقت كاركنان سفارت خارجي در كشور برزيل مي باشد كه تا زمان پايان مدت مأموريت مامور سفارت اعتبار دارد .

 

 

شرايط ويزاي توريستي برزيل

 

 

 

كساني كه قصد گردش و سفر در كشور برزيل را دارند مي توانند ويزاي توريستي برزيل را اخذ نمايند . دكر اين نكته لازم است كساني كه ويزاي توريستي برزيل را دارند نمي توانند بوسيله آن اقدام به تحصيل يا كار نمايند و پس از انقضاي مدت آن بايد از خاك كشور برزيل خارج گردند.

سفارت برزيل ، ويزاي توريستي را صادر مي نمايد كه به مدت سه ماه اعتبار دارد. براي صدور ويزاي توريستي برزيل هيچگونه مصاحبه ايي صورت نمي پذيرد و متقاضي شخصا يا توسط نماينده اش مي تواند مدارك را تحويل گيردد.

جهت اخذ ويزاي توريستي برزيل بايستي در ابتدا متقاضي فرم تقاضاي ويزا را تكميل نمايد. فرم تقاضاي ويزا در دو نسخه بايد تنظيم گردد و اين فرايند براي همراهان متقاضي نيز بايد اعمال گردد و عكس متقاضي و همراهان بايستي بروي فرم هاي درخواست ويزا الصاق شود.

 

مدارك مورد نياز ويزاي توريستي برزيل

 

  • شناسنامه يا كارت ملي
  • پاسپورت يا گذرنامه ( حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد )
  • سه قطعه عكس رنگي ( در ابعاد ٤*٦ )
  • درج آدرس دقيق و نشاني محل كار و منزل
  • مدارك و رزومه شغلي
  • گواهي بازنشستگي در خصوص بازنشستگان
  • نامه بانكي
  • اصل و كپي رزرو هتل

 

بررسي مدارك براي اخذ ويزاي توريستي برزيل حداقل يك هفته مي باشد. متقاضيان بايد يكسري كپي از كل مدارك تهيه نمايند . اصل مدارك پس از مطابقت با اصل به متقاضي مسترد مي گردد. مدارك بايد به زبان انگليسي ترجمه گردد و به تاييد وزارت امور خارجه برسد.

 

آدرس سفارت برزيل در ايران

 

تهران ، خيابان وليعصر ، خيابان زعفرانيه ، خيابان بهار ، نبش خيابان يكتا ، شماره ٢.

تلفن تماس : ٠٢١٢٢٧٥٣١٠٨

٠٢١٢٢٧٥٣٠١٠

 

 

در صورتي كه تمايل به كسب اطلاعات بيشتر مي باشيد ، لطفا با موسسه مهاجرتي MIE تماس حاصل نماييد و از مشاوره رايگان كارشناسان بهره مند گرديد. موسسه مشاوره ای MIE ، با آگاهی و آشنایی از قوانین شما را با قوانین حقوق بین الملل مطلع خواهند نمود.

https://miemohajerat.com/immig/web/post/show?id=48

 

 

https://miemohajerat.com/%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-3/

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *