ویزای توریستی هلند

ویزای توریستی هلند و بررسی شرایط دریافت ویزا

  • ویزای توریستی هلند و مقدمه‌ای بر آن
  • شرایط عمومی ویزای توریستی هلند
  • مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی هلند
  • مدت زمان درخواست ویزای توریستی هلند
  • وقت سفارت جهت ویزای توریستی هلند
  • پروسه اقدام برای ویزای توریستی هلند
  • نقش وثیقه در ویزای توریستی هلند
  • خدمات موسسه mie برای ویزای توریستی هلند
  • ریجکت ویزای توریستی هلند
  • تضمین و گارانتی اخذ ویزای توریستی هلند
  • نکات مهم ویزای توریستی هلند
  • سخن پایانی

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای توریستی هلند و مقدمه‌ای بر آن

ویزای توریستی هلند ،مدارک و شرایط دریافت ویزای توریستی هلند، شرایط تمدید ویزا، ریجکتی ویزای توریستی هلند و کلیه نکات مرتبط با آن در این مقاله مورد تحلیل علمی قرار میگیرد. برای دریافت ویزای توریستی هلند چه شرایطی باید داشته باشیم؟  مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی چیست؟  آیا ویزای توریستی کشور هلند قابل تمدید است؟ سوالاتی از این دست در سایت ما را بر آن داشت که مقاله حاضر را برای اطلاع رسانی دقیق در رابطه با ویزای توریستی کشور هلند برای شما سروران تهیه نماییم. هلند، سرزمین گلها، سرزمین آسیاب های بادی یکی از کشورهای اروپایی است که بسیاری از افراد تمایل به دیدار از جاذبه های گردشگری این کشور زیبا را دارند. برای دیدار از هلند و سفر به این کشور اشخاصی که در خارج از اتحادیه اروپا هستند معمولا نیاز به دریافت ویزای توریستی دارند. ما در این مقاله به مسائل و نکات مربوط به ویزای توریستی کشور هلند می‌پردازیم. پس ازاینکه مقاله حاضر را مطالعه نمودید، در صورتیکه نیاز دارید اطلاعات بیشتری کسب کنید، میتوانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش برای دریافت مشاوره رایگان تماس برقرار نمایید.

فایل تصویری موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با هلند
فایل تصویری موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با تحصیل در هلند

شرایط عمومی ویزای توریستی هلند

همانطور که در مقدمه اشاره کردیم، کشور هلند، کشور گل ها و آسیاب های بادی و بسیاری از جذابیت های گردشگری دیگر، مقصد بسیار خوبی برای گشت و گذار و سفر است. کشور پادشاهی هلند در اروپا قرار دارد و عضو اتحادیه اروپا و محدوده شنگن است. هلند از سمت شرق با کشور آلمان، از سمت غرب با دریای بریتانیا و از جنوب نیز با بلژیک همسایه و هم مرز است. زبان رسمی مردم هلند، هلندی و مساحت آن ۴۱ هزار و ۵۲۶ کیلومتر مربع و جمعیت آن ۱۶ میلیون و ۵۷۰ هزار و ۶۱۳ نفر و پایتخت این کشور زیبا شهر آمستردام است.  همچنین واحد پول این کشور یورو می باشد. یکی از بزرگترین تجارت های هلند در بخش پرورش گل است که کشور هلند در زمینه پرورش گل، مقام اول دنیا را دارد. شهر لاهه که بارها و بارها اسم آنرا شنیده ایم،  از دیگر کشورهای مهم هلند است. بندر روتردام بزرگترین بندر اروپا،  همچنین دومین شهر بزرگ هلند است. اینها اطلاعاتی کلی در مورد کشور هلند است و در ادامه به بررسی شرایط دریافت ویزای توریستی هلند می پردازیم:

استارت آپ هلند
استارت آپ هلند

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی هلند

برای دریافت ویزای توریستی هلند، نیاز به مدارکی دارید که ما در ادامه این مدارک را ذکر می نماییم:

  • فرم درخواست ویزای توریستی و تکمیل این فرم (این فرم را می توانید از سایت سفارت هلند در کشور خود دانلود نمایید)
  • قطعه عکس در فرمت عکس گذرنامه که در ماه‌های اخیر تهیه کرده اید با پس زمینه سفید
  • گذرنامه و کپی از ویزا های قبلی مربوط به سه ماه گذشته و قبل از آن (توجه داشته باشید که گذرنامه شما باید حداقل 2 صفحه سفید داشته باشد
  • یک کپی از رزرو بلیط برگشت
  • بیمه مسافرتی با مبلغ پوشش حداقل ۳۰ هزار یورو برای هلند و محدوده شنگن
  • نامه هدف از سفر به کشور هلند
  • نامه یا گواهی یا رزرو هتل یا مکانی که در طول سفر به هلند در آن اقامت خواهید داشت
  • گواهی رزرو پرواز به هلند به علاوه شماره پرواز و تاریخ رفت و برگشت
  • مدارک مربوط به سند ازدواج، تولد فرزند و کلیه مدارک مربوط به خانواده
  • پرینت دعوت نامه با آدرس و شماره تماس پوشش دهنده مالی در هلند در صورت وجود
  • پرینت صورتحساب بانکی ۶ ماه گذشته
  • اثبات توانایی مالی برای پوشش هزینه ها در مدت اقامت در هلند
  • در صورت شاغل بودن قرارداد استخدام
  • صورت حساب بانکی ۶ ماهه آخر
  • اجازه مرخصی برای مدت سفر
  • مدارک مالیاتی
  • کپی از پروانه کسب در صورت خود اشتغالی
  • در صورت دانش‌آموز بودن گواهی رضایت مسئولین مدرسه یا دانشگاه
  • در صورت بازنشستگی مدارک حقوق دریافتی ۶ ماهه آخر

توجه: مدارک  فوق به همراه فرم درخواست ویزا باید همه ترجمه شده و توسط شخص متقاضی در روز مقرر به نماینده سفارت تحویل داده شود

  • مدارک لازم برای ویزای توریستی هلند برای اهداف تجاری:

    • دعوتنامه از شرکت هلندی به همراه آدرس. تاریخ بازدید
    • صورتحساب شش ماهه بانکی
    • گواهی اجازه سفر از سمت کارفرمای شما چنانچه با شرکت هلندی روابط تجاری دارید سوابق این روابط نیز مورد نیاز است.
    • اسناد مالکیت شرکت
    • با توجه به این که سفر شما هزینه دارد، کارفرما یا شرکت شریک هلندی باید مدارک و نامه های پوشش هزینه شما در مدت اقامت در هلند را ارائه نمایند
  • مدارک لازم برای ویزای توریستی برای اهداف پزشکی

    • گزارش از شرایط بیماری
    • دریافت وقت از بیمارستان یا پزشک هلندی تاییدیه تاریخ تعیین وقت شما و همچنین وضعیت پزشکی شما
    • رسید پرداخت هزینه های پزشکی
  • مدارک ویزای توریستی برای اهداف ورزشی، فرهنگی، خدمه فیلم یا اهداف مذهبی:

    • گزارش از شرایط بیماری
    • دریافت وقت از بیمارستان یا پزشک هلندی تاییدیه تاریخ تعیین وقت شما و همچنین وضعیت پزشکی شما
    • رسید پرداخت هزینه های پزشکی
  • مدارک ویزای توریستی برای اهداف ورزشی، فرهنگی، خدمه فیلم یا اهداف مذهبی:

    • دعوت نامه از مراجع فوق با جزئیات هدف بازدید و پوشش هزینه جای شما
    • نام متقاضیان
    • مدت اقامت
    • برنامه سفر ویزای توریستی هلند برای اعضای هیئت‌های رسمی در هلند
    • دعوتنامه رسمی
    • اسناد هویتی متقاضی
    • هدف از سفر (مذاکرات، جلسات، رویدادهای بین دولتی).
    • مدت اقامت
    • محل اقامت
  • مدارک لازم برای ویزای توریستی هلند با هدف آموزش کوتاه‌مدت یا کار آموزی

    • گواهی ثبت نام در دوره ها
    • گواهی مدت زمان دوره و اتمام دوره
    • گواهی تامین مالی در مدت اقامت در هلند
تمکن مالی اتریش

مدت زمان درخواست ویزای توریستی هلند

برای دریافت ویزای توریستی هلند، بهتر است که حداقل دو هفته قبل از سفر، (البته برای سفارت های کشورهای مختلف متفاوت است) اقدام به درخواست ویزا نمایید. معمولا برای سفارت ‌هلند طی ۱۰ روز کاری پروسه اخذ ویزا باید انجام گیرد. در صورتی که کشوری استثنا باشد و یا روابط بین کشور شما و هلند مسائلی داشته باشد ممکن است پروسه اخذ ویزا تا دو ماه نیز طول بکشد. بنابراین بهتر است از دو ماه قبل از برنامه و تاریخ سفر برای دریافت ویزا اقدام نمایید.

مدت زمان درخواست ویزای توریستی هلند

ویزای توریستی هلند
  • تأخیر در ورود:

    اگر به طور مثال ویزای شما برای ۱ آگوست بوده اما شما مثلا ۱۵ آگوست وارد هلند شده‌اید به احتمال زیاد اگر درخواست تمدید ویزا دهید، ویزای شما تمدید خواهد شد.

  • دلایل انساندوستانه:

    درصورت نیاز به ماندن برای ادامه درمان پزشکی، مراسم تشییع جنازه پس از مرگ ناگهانی یک عضو از خانواده در هلند و یا برای همراهی با یکی از نزدیکان شما که شرایط خاص و مشکلاتی را پشت سر می گذارد.

  • دلایل اضطراری:

    اگر در زمانی که در کشور هلند هستید در کشورتان اتفاق خاصی رخ دهد مثلا جنگ، اعتراضات شدید در سراسر کشور، در شرایط نامساعد آب و هوا

  • دلایل مهم شخصی:

    اگر فرصت دیگری ندارید و به طور مثال یک ازدواج غیرمترقبه و یا مشاغل ناتمام دارید می توانید درخواست تمدید ویزا نمایید.

نکته:  برای تمدید ویزای توریستی قبل از اینکه مدت ویزا به پایان برسد و حداقل یک هفته قبل از اتمام ویزا اقدام نمایید.

.

وقت سفارت جهت ویزای توریستی هلند

برای درخواست ویزای توریستی هلند،  باید قبل از مراجعه به سفارت  وقت دریافت نمایید. برای دریافت وقت باید به سایت سفارت هلند در کشور خود مراجعه نموده و وقت مصاحبه رزرو نمایید. پس از تعیین وقت در روز مصاحبه به همراه مدارک مورد نیاز، باید به سفارت هلند در کشور خود مراجعه کنید. امور مربوط به ویزاها اخیرا به کارگزاری‌ها محول شده که در ادامه آدرس کارگزاری سفارت هلند را ذکر می نماییم.

آدرس سفارت هلند در تهران: خیابان دیباجی شمالی غربی- کوچه ارغوان- پلاک ۶۰

آدرس کارگزاری سفارت هلند در تهران: میدان هروی- خیابان هروی- گلستان پنجم- نبش خیابان نازک مجتمع تجاری هروی سنتر- طبقه چهارم

تلفن: 6۰۰۰۰ ۲۳۶

فکس: 23660190

.

پروسه اقدام برای ویزای توریستی هلند

پروسه درخواست ویزای توریستی هلند به این صورت است که ابتدا از حدود سه ماه قبل از سفر به هلند باید اقدام نمایید. مدارک مورد نیاز را تهیه و  در وب سایت سفارت، فرم درخواست ویزا را پر نمود و پرینت بگیرید و در روز مصاحبه به همراه سایر مدارک ارائه نمایید. پرداخت هزینه درخواست ویزا  از دیگر کارهایی است که باید انجام شود. هزینه درخواست ویزا برای کودکان زیر ۶ سال رایگان، کودکان ۶ تا ۱۲ سال ۳۵ یورو و بزرگسالان ۶۰ یورو است. پس از تعیین وقت سفارت در روز مقرر شخص مسافر باید همراه با مدارک به سفارت و یا کارگزاری مراجعه نماید.  معمولا سه هفته کاری طول میکشد تا نتیجه ویزا مشخص شود.

ویزای توریستی هلند
سرمایه گذاری و ثبت شرکت در اتریش

نقش وثیقه در ویزای توریستی هلند

در بخش مدارک لازم برای ویزا گفتیم که اگر شخص متقاضی دعوتنامه از کشور هلند داشته باشد در صدور ویزا نقش موثری خواهد داشت. وقتی که شما برای دریافت ویزای توریستی هلند از طریق موسسه یا دفاتر مهاجرتی اقدام می نمایید برخی از این موسسات و دفاتر امکان اخذ دعوتنامه برای پرونده شما را دارند. ارائه دعوت نامه از سوی شهروند هلند برای وی در صورت عدم برگشت شما از کشور هلند، تبعات بدی را به همراه خواهد داشت. خسارات مالی جبران‌ناپذیری را حتی ممکن است تا آخر عمر برای وی در بر داشته باشد. بنابراین برای تضمین برگشت شما به کشور در صورتی که دعوت نامه از سوی دفاتر مهاجرت صادر شده باشد وثیقه ای از شما دریافت می گردد که پس از بازگشت به کشور به شما بازگردانده خواهد شد.

ویزای توریستی هلند

خدمات موسسه MIE برای ویزای توریستی هلند

در حال حاضر دریافت ویزا به خصوص برای اروپا و حوزه شنگن برای ایرانی ها با ریسک بالایی همراه است. بنابراین بهتر است که پروسه دریافت ویزای توریستی هلند را به یک کارشناس خبره و مجرب بسپارید. موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE  اتریش با ۱۵ سال سابقه درخشان و ارائه ویزاهای هر روزه، می‌تواند مقصدی مطمئن برای امور مهاجرت شما باشد. وکلای ایرانی و بین المللی ما با آگاهی کامل مدارک مورد نیاز را به شما گفته و نقص‌های احتمالی مدارک شما را یافته و به شما می‌گویند، تا ریسک ویزا را به حداقل برسانند. برای اقدام ویزای توریستی هلند، می توانید با موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل کرده و مشاوره رایگان دریافت نمایید.

روش های مهاجرت به اتریش

ریجکت ویزای توریستی هلند

درخواست ویزای توریستی هلند شما ممکن است به دلایل مختلفی از قبیل نقص مدارک، نداشتن هدف قانع کننده که ممکن است به کشورتان باز نگردید و مسائلی از این دست ممکن است رد شود و ما پرونده های زیادی داشتیم که یا خودشان برای ویزای توریستی هلند اقدام نموده اند و یا کارشان را با موسسات دیگر انجام داده‌اند و ویزایشان ریجکت شده است و سپس به  موسسه ما مراجعه نموده و ویزای آنها را برگرداندیم. موسسه حقوقی ملکپور با افتخار اعلام می کند که ما بسیاری از ویزاهای ریجکتی را با یاری وکلای مقتدر و کاردان برگردانده و ویزا گرفته ایم. شما نیز در صورتی که ویزای ریجکتی دارید و یا احتمال می‌دهید که ویزایتان رد شود، با ما تماس بگیرید.

.

دفتر حقوقی ملک پور

تضمین و گارانتی اخذ ویزای توریستی هلند

اخذ ویزای تضمینی با گارانتی، این جمله،  جمله بسیار آشنایی است. بسیاری از موسسات و دفاتر مهاجرتی ادعا میکنند که ویزای تضمینی دارند. اینجا باید به این نکته اشاره کنیم که اینها تبلیغی بیش نیست چرا که صدور یا رد ویزای توریستی هلند یا هر کشور دیگری اصلاً دست موسسه یا دفتر مهاجرتی نیست و این ادعایی واهی است.  صدور و یا رد ویزای شما فقط و فقط به مدارک ارائه شده شما و نظر افسر ویزا بستگی دارد. هیچ شخصی نمی تواند بر افسر ویزا در سفارت به رد نمودن یا صدور ویزای شما تاثیری داشته باشد. بنابراین ما واژه ای به عنوان ویزای تضمینی باگارانتی نداریم.  موسسه حقوقی ملک پور، درمواردی  که شانس ویزا بالا است و ریسک کمی دارد، تضمین می‌کند که در صورت رد شدن ویزا هیچ هزینه ای از شخص بابت ویزا دریافت نمی‌کند.

نکات مهم ویزای توریستی هلند

  • با توجه به شرایط حال حاضر صدور ویزا در صورت تمایل با موسسات برای اخذ ویزا اقدام نمایید

  • کلیه مدارک لازم برای دریافت ویزا را تهیه و آماده نمایید

  • انگیزه نامه قوی برای هدف از سفر داشته باشید

  • برای بالا بردن شانس ویزا مدارک ملک و املاک خود را در ایران به سفارت ارائه دهید

  • برای تمدید ویزای توریستی حداقل از دو هفته قبل از سفر اقدام نمایید

  • با ویزای توریستی شما میتوانید در ۶ ماه ۹۰ روز در کشور هلند حضور داشته باشید

ویزای توریستی هلند
سخن پایانی

ویزای توریستی هلند، مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی و نکات مرتبط با آن در مقاله فوق مورد تحلیل علمی قرار گرفت. در این مقاله به بررسی شرایط تمدید ویزای توریستی هلند، ارائه وثیقه و همچنین خدمات موسسه حقوقی ملک پور در این زمینه پرداختیم. در پایان اگر سوالی در زمینه ی ویزای توریستی هلند دارید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تماس بگیرید تا کارشناسان ما مشاوره رایگان با شما داشته باشند. چنانچه از مقاله فوق رضایت دارید می توانید نظرات خود را در قسمت دیدگاه ها ثبت و با زدن ۵ ستاره به این مقاله رای دهید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *