ویزای توریستی پرتغال و بررسی آن

ویزای توریستی پرتغال ، راه های اخذ ویزای توریستی پرتغال و مدارک مورد نیاز آن در این مقاله مورد نقد و بررسی علمی قرار خواهد گرفت. آیا ویزای توریستی پرتغال قابل تمدید است؟ آیا پرتغال در ایران سفارت دارد؟ پروسه اقدام جهت سفر توریستی به پرتغال چگونه است؟ امید است این مقاله که توسط کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور، همکار موسسه MIE اتریش نوشته شده است بتواند به پرسش هایی که جهت سفر به پرتغال دارید پاسخ های لازم را ارائه نماید.

ویزای توریستی پرتغال به دلیل شرایط آب و هوایی بسیار عالی این کشور و دارا بودن مناظر طبیعی و اماکن دیدنی بسیار زیادی که دارد همواره مورد توجه افراد بسیاری از سراسر دنیا می باشد. پرتغال از اعضای اتحادیه اروپا بوده و همچنین عضو منطقه شنگن است و در واقع جهت دریافت ویزای توریستی پرتغال می توان بعد از ورود به این کشور به سایر کشورهای عضو شنگن مسافرت نمود. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی می توانید با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور تماس گرفته و مشاوره تلفنی رایگان دریافت نمایید.

  • ویزای توریستی پرتغال و شرایط عمومی
  • ویزای توریستی پرتغال و مدارک مورد نیاز
  • ویزای توریستی پرتغال و مدت درخواست
  • ویزای توریستی پرتغال و تمدید آن
  • ویزای توریستی پرتغال و وقت سفارت پرتغال
  • ویزای توریستی پرتغال و پروسه اقدام
  • ویزای توریستی پرتغال (با وثیقه یا بدون وثیقه)
  • ویزای توریستی پرتغال و خدمات موسسه MIE
  • ویزای توریستی پرتغال و ریجکتی
  • ویزای توریستی پرتغال تضمینی و با گارانتی
  • ویزای توریستی پرتغال و نکات مهم
ویزای توریستی پرتغال ویزای توریستی پرتغال

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای توریستی پرتغال و شرایط عمومی

ویزای توریستی پرتغال در سال هال اخیر از رشد بالایی برخوردار بوده است، به طوری که افتتاح هتل های بیشتر و اپارتمان های بازسازی شده جهت پذیرایی و اجاره به گردشگران از سال 2011 تا 2018 بیانگر این رشد می باشد. پرتغال 92.212 کیلومتر مربع مساحت و 10.676.910 نفر جمعیت دارد. این کشور غربی ترین کشور قاره اروپا بوده و با دارا بودن آب و هوای معتدل و مناظر دیدنی و تاریخی از توریستی ترین کشورهای قاره اروپا می باشد. پرتغال از سال 1991 به عضویت اتحادیه اروپا درآمده و  ویزای توریستی پرتغال ویزای شنگن نیز محسوب می گردد و گردشگران می توانند با ویزای شنگن هر کشوری از پرتغال هم دیدن نمایند. در ادامه به برخی از مناطق دیدنی کشور پرتغال اشاره می گردد:

اسم منطقه گردشگری توضیحات
صومعه آلکوباکا این صومعه در سال 1153 ساخته شده و یکی از مهمترین صومعه های قرون وسطایی پرتغال است
برج بلم نام دیگر این برج سنت وینسنت می باشد و قدمت آن به سال 1515 می رسد
کاخ پنا این کاخ قرون وسطایی ترکیبی از معماری مورها و مانیولین می باشد و عظمت زیبایی دارد
لیسبون پایتخت پرتغال بوده و با وجود مغازه های رنگارنگ و کلیساهای قدیمی و محله های قدیمی از جاذبه های این شهر است
سینترا این شهر در دامنه های کوه سینترا قرار دارد و با دارا بودن ویلاهای رنگارنگ و کاخ های بسیار زیبا و جزء میراث جهانی یونسکو می باشد
پورتو یکی از زیبا ترین شهرهای پرتغال و شهری بسیار جذاب و تاریخی با جاذبه های توریستی بسیار زیاد می باشد
لاگوس این شهر یکی از محبوب ترین اماکن تفریحی در پرتغال با طبیعتی سرسبز و جنگل های بسیار زیباست
مادیرا این جزیره سرسبز به یک باغ شناور در اقیانوس اطلس معرف بوده و یک منطقه خود مختار بین پرتغال و مراکش می باشد

درآمد گردشگری پرتغال در ماه فوریه 2019 با رشد 5.5 درصد افزایش در تاریخ مشابه خود در سال گذشته به 0.83 میلیارد یورو رسیده است. درآمد گردشگری این کشور در سال 2018 با رشد 9.6 درصد به عدد 16.6 میلیارد یورو رسیده است. و این عدد در سال 2017 مبلغ 15.2 میلیارد یورو بوده است. در ادامه با توجه به نمودار میزان درآمد پرتغال از صنعت توریسم اشاره شده است:

میزان درآمد پرتغال از صنعت توریسم 1 1 ویزای توریستی پرتغال

میزان درآمد پرتغال از صنعت توریسم

در نمودار زیر به میزان ورود گردشگران خارجی به این کشور اشاره شده است و دلایل افزایش درخواست ویزای توریستی پرتغال کاملاً واضح می باشد:

میزان ورود گردشگران خارجی به پرتغال 1 ویزای توریستی پرتغال

میزان ورود گردشگران خارجی به پرتغال

در ذیل انواع ویزای توریستی پرتغال تعریف شده است:

  • ویزای نوع A ویزای توریستی پرتغال

    با این ویزا شخص مجاز است در محوطه فرودگاه درپرتغال و سایر کشورهای عضو شنگن پرواز کند

  • ویزای نوع C ویزای توریستی پرتغال

    این ویزا جهت اقامت کوتاه مدت در پرتغال و حوزه شنگن صادر شده و افرادی که این نوع ویزا را دارا می باشند می توانند برای مدت 90 روز در کشور پرتغال و سایر کشورهای عضو شنگن اقامت داشته باشند

در سال 2018 بیشترین توریست های بازدید کننده از پرتغال از کشورهای آمریکا، لهستان و برزیل بودند و بازدیدکنندگان این 3 کشور 30درصد توریست های مراجعه کننده به پرتغال را تشکیل می دادند.

پاسپورت پرتغال

ویزای توریستی پرتغال و مدارک مورد نیاز

ویزای توریستی پرتغال به واسطه ارائه مدارکی که در ادامه به آن اشاره می شود قابل وصول می باشد. مدارک مورد نظر می بایست کامل و دقیق باشند تا درخواست ویزای متقاضی رد نشود. لازم به ذکر است که سفارت پرتغال مجاز می باشد در صورت لزوم مدارک بیشتری از متقاضی طلب نماید و شخص موظف است آن مدارک را به سفارت پرتغال ارائه نماید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی پرتغال به شرح زیر می باشد:

  • تکمیل فرم تقاضای ویزای توریستی پرتغال و تکمیل درست و دقیق آن
  • یک قطعه عکس جدید رنگی که مربوط به 6 ماه اخیر باشد و تمام رخ و با پس زمینه سفید باشد
  • پاسپورت معتبر به همراه یک کپی از آن که صاحب پاسپورت باید آن را امضاء کرده باشد و مدت اعتبار پاسپورت سه ماه بیشتر از تاریخ اتمام ویزا باشد و دو صفحه خالی داشته باشد
  • اگر شخص پاسپورت های قدیمی داشته باشد باید و در سه سال گذشته از کشورهای دیگر باشد ارائه اصل و کپی از آن
  • شناسنامه و یک سری کپی از تمام صفحات آن
  • پاسپورت هایی که تاریخ اعتبار آن ها گذشته باشد و یا تعویض شده باشند
  • معرفی نامه از محل کار که به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد
    • اگرصاحب شرکت باشد یک کپی از روزنامه رسمی با درج آگهی ثبت شرکت با ترجمه به انگلیسی
    • کپی از تغییرات احتمالی شرکت و ترجمه به انگلیسی
    • کارت بازرگانی که توسط وزارت بازرگانی صادر شده باشد و یک کپی از آن
    • اگر هزینه های اقامت شخص توسط شرکت انجام شود باید در معرفی نامه ذکر شود
    • دلایل کافی برای فعال بودن شرکت
    • فیش حقوقی دریافتی شامل اولین و آخرین فیش حقوقی و علاوه بر این فیش پرداختی بیمه تأمین اجتماعی
    • نامه رسمی تمکن بانکی که نشان دهنده مانده موجودی حساب و لیست گردش سه ماهه اخیر باشد
  • دعوتنامه رسمی که شخص دعوت کننده آنرا امضاء کرده باشد و در آن جزئیات نام درخواست کننده، علت سفر، مدت اقامت و تأییدیه این موضوع که میزبان توانایی مالی پذیرایی از مهمان را دارا می باشد. همچنین یک کپی از کارت اقامت و یا پاسپورت پرتغالی شخص دعوت کننده به همراه پرینت حساب بانکی و مدارک هویتی دعوت کننده
  • رزرو هتل و تأییدیه نامه رزرو هتل
  • بیمه پزشکی مسافرتی با حداقل پوشش مبلغ 30000 یورو یا 50000 دلار آمریکا با پوشش دهی کمک های فوریت های پزشکی و معالجه درمانی در بیمارستان که مورد تأیید کشورهای عضو شنگن باشد
  • رزرو بلیط هواپیما برای سفر به پرتغال و بازگت به ایران
  • تکمیل فرم تقاضای ویزای توریستی پرتغال و تکمیل درست و دقیق آن
  • یک قطعه عکس جدید رنگی که مربوط به 6 ماه اخیر باشد و تمام رخ و با پس زمینه سفید باشد
  • پاسپورت معتبر به همراه یک کپی از آن که صاحب پاسپورت باید آن را امضاء کرده باشد و مدت اعتبار پاسپورت سه ماه بیشتر از تاریخ اتمام ویزا باشد و دو صفحه خالی داشته باشد
  • هزینه صدور ویزای توریستی پرتغال
    • هزینه صدور برای افراد بالای 12 سال 60 یورو
    • هزینه صدور ویزا برای کودکان بین 6 سال تا 12 سال 35 یورو
    • هزینه صدور ویزا برای کودکان زیر 6 سال رایگان می باشد

انواع ویزاهای شنگن

ویزای توریستی پرتغال و مدت درخواست

برای درخواست ویزای توریستی پرتغال بایستی 20 روز قبل از انجام سفر به این کشور اقدام به درخواست ویزای این کشور را نمود. ایرانی های متقاضی دریافت ویزای توریستی پرتغال حتماً بایستی مصاحبه ویزا را در سفارت این کشور در تهران انجام دهند. این مدت زمان بیست روزه را می توان برای مدت 7 روز تمدید کرد. ذکر این نکته قابل توجه است که با توجه به کثرت تقاضا بهتر است به موقع نسبت به اخذ ویزای توریستی پرتغال اقدام نمود. این مقاله توسط کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش نگاشته شده است و هرگونه کپی برداری یا تغییر در آن هم از نظر شرعی و هم عرفی جایز نبوده و این موسسه هیچ گونه رضایتی در این خصوص ندارد.

ویزای توریستی پرتغال و تمدید آن

ویزای توریستی پرتغال در موارد استثنایی و با ارائه دلایل و مستندات لازم می تواند تمدید گردد و این عمل می تواند در خاک پرتغال نیز اتفاق بیافتد. از آنجایی که پرتغال عضو شنگن می باشد و در خصوص تمدید ویزای توریستی خود تا حدود زیادی از قوانین ویزای شنگن پیروی می کند معمولاً یک ماه قبل از اتمام ویزا می توان با ارائه اسناد و مدارک زیر نسبت به تمدید ویزای شنگن پرتغال اقدام نمود:

  • پاسپورت و ویزای فعلی که با آن وارد پرتغال شده اید
  • تکمیل فرم درخواست تمدید ویزا
  • یک قطعه عکس که تمامی معیارهای لازم را داشته باشد
  • ارائه تمکن مالی مناسب برای تمدید
  • بیمه درمانی که مورد تأیید کل منطقه شنگن باشد
  • اسناد هویتی

این موارد می تواند دلایل پزشکی با تأییدیه پزشک باشد و یا مواردی که شخص بازدید کننده برای حضور در کنفرانس یا جلسه ای ویزای توریستی کشور پرتغال را دریافت کرده باشد و با مستندات لازم مبنی بر تمدید جلسه می تواند درخواست تمدید ویزای خود را نماید. اما به صورت قانون کلی ویزای توریستی پرتغال قابل تمدید یا تغییر به ویزای دیگر را ندارد.

هزینه تحصیل و زندگی در پرتغال

ویزای توریستی پرتغال و وقت سفارت پرتغال

برای اخذ ویزای توریستی پرتغال، پس از تکمیل فرم تقاضا و ارائه مدارک بایستی جهت رزرو وقت سفارت اقدام نمود.نکته حائز اهمیت در این مورد این است که متقاضی بایستی در تاریخ و ساعت تعیین شده در سفارت حضور یافته و نسبت به انجام مصاحبه و انجام تست بیومتریک اقدام نماید   در ادامه به آدرس سفارت پرتغال در تهران و سایت مربوط به تکمیل فرم و تعیین وقت اشاره می گردد:

آدرس: تهران – بلوار دروس – خیابان هدایت – کوچه روزبه – پلاک 16

تلفن: 02122582760 فکس: 02122552668

ایمیل: [email protected]   سایت مربوط به ثبت نام و تعیین وقت سفارت:  sefarat.eu

ساعات کاری سفارت: از یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 تا 16

زمان مشخص جهت دریافت و تحویل مدارک جهت ترجمه و یا تأییدیه: پنج شنبه ها از 12 تا 12:30

ویزای پرتغال ویزای توریستی پرتغال

ویزای پرتغال

ویزای توریستی پرتغال و پروسه اقدام

ویزای توریستی پرتغال پس از پشت سر گذاشتن مراحلی که در ادامه به آنها اشاره می شود قابل وصول می باشد اما قبل از اقدام باید کلیه مقررات امنیتی را رعایت کرده و هدف سفر به پرتغال را مشخص نمود.

  • مرحله اول

    تقاضا نامه دریافت ویزای توریستی پرتغال را دانلود و فرم را به درستی کامل کرده سپس عکس خود را روی آن بچسبانید، هرمتقاضی بایستی جداگانه فرم را تکمیل نماید

  • مرحله دوم

    کلیه اسناد و مدارک اشاره شده در همین مقاله را طبق چک لیست مدارک به فرم مورد نظر الصاق نمود

  • مرحله سوم

    رزرو نوبت جهت انجام مصاحبه. برای اخذ نوبت باید جزییات زیر را آماده داشته باشید:

    • شماره گذرنامه
    • تاریخ تولد
    • تاریخ انقضای گذرنامه
    • نام و نام خانوادگی
    • شماره تلفن ثابت
    • شماره موبایل
    • ایمیل
    • آدرس منزل مسکونی
  • مرحله چهارم

    واریز هزینه های صدور ویزا به صورت نقدی و برحسب یورو محاسبه می گردد

  • مرحله پنجم

    کلیه مدارک را باید برای مرکز کارگزاری سفارت پرتغال در تهران ارسال نمود

پس از مراجعه به مرکز کارگزاری سفارت پرتغال بایستی اطلاعات بیومتریک  متقاضی که شامل عکس دیجیتالی و اسکن اثر انگشت هر دو دست است به وسیله اسکنر دیجیتال اخذ شود. کودکان زیر 12 سال و مقامات دولتی نیازی به ثبت اطلاعات بیومتریک ندارند. پس از تحویل اسناد به مرکز درخواست ویزای توریستی پرتغال یک کد ارجاع که منحصر به شما می باشد توسط افسر دریافت کننده مدارک به شما اختصاص داده می شود و با داشتن آن کد و مراجعه به سایت سفارت پرتغال می توانید از مراحل انجام کار آگاه شوید.

بعد از مشخص شدن نتیجه درخواست ویزای شما ایمیلی برای شما ارسال می گردد و یا به صورت پیامک به شماره موبایل تان ارسال می گردد و شما می توانید با در دست داشتن اصل رسید پرداختی که افسر سفارت به شما داده بود و اصل کارت شناسایی در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه بین ساعت 15 تا 17 به مرکز مراجعه نمایید و پاسپورت تان را دریافت نمایید.

فرم ویزای شنگن ویزای توریستی پرتغال

فرم ویزای شنگن

ویزای توریستی پرتغال (با وثیقه یا بدون وثیقه)

ویزای توریستی پرتغال هم با گذاشتن وثیقه نزد موسسات مهاجرتی امکان پذیر می باشد و هم این که بدون گذاشتن وثیقه می توان اقدام کرد و وثیقه در واقع از الزامات ویزا در سفارت پرتغال نمی باشد، بلکه مبلغی است که موسسات مهاجرتی به ازای ضمانت از متقاضی دریافت می دارند تا بعد از اتمام ویزای توریستی پرتغال به کشور بازگردند و به محض بازگشت مبلغ وثیقه به آنان بازگردانده خواهد شد.

نکته حائز اهمیت در مورد مبلغ وثیقه این است که این مبلغ توافقی می باشد و طرفین بعد از انجام صحبت های اولیه و توافقی که بین طرفین صورت می پذیرد و قالب یک قرارداد تعیین می گردد. نکته در مورد ویزای توریستی در پرتغال این است که اگر متقاضی یک دعوتنامه از این کشور داشته باشد روند کاری وی آسان تر می باشد اما با برگه رزرو هتل نیز می توان در این خصوص اقدام کرد.

ویزای توریستی پرتغال و خدمات مؤسسه MIE

ویزای توریستی پرتغال از جمله خدماتی است که موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش به متقاضیان خود ارائه می نماید. اما ذکر یک نکته ضروری می باشد که از آن جایی که کشور پرتغال از اعضای اتحادیه اروپا بوده و عضو منطقه شنگن می باشد شخص متقاضی این ویزا اگر ویزای توریستی اتریش را هم داشته باشد می تواند بعد از ورود به اتریش به پرتغال برود و از این طریق از پرتغال بازدید نماید.

تنها فرقی که در ویزای توریستی شنگن وجود دارد این است که شخص متقاضی از هر کشوری ویزای توریستی خود را دریافت نماید هنگام ورود به منطقه شنگن باید به همان کشوری که از آن ویزای توریستی را دریافت نموده است وارد شود اما لزومی به ماندن در آن کشور را ندارد. از همین روی متقاضی ویزای توریستی پرتغال در واقع با داشتن ویزای توریستی یک کشور دیگر عضو شنگن نیز می تواند به پرتغال مسافرت نماید.

دفتر حقوقی ملک پور

ویزای توریستی پرتغال و ریجکتی

ویزای توریستی پرتغال در صورتی که شخص متقاضی خودش اقدام کرده باشد و ویزای وی رد شده باشد می تواند با موسسه حقوقی ملک پور در خصوص رفع ریجکتی ویزای خود مشورت نماید و موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش عملکرد بسیار مطلوبی در این خصوص دارد. برخی از مواردی که ممکن است سبب ریجکتی ویزای توریستی پرتغال می شود به عبارت زیر است:

  • فرم درخواست به درستی و صداقت تکمیل نشده باشد
  • عکس ارائه شده دارای استاندارد های ذکر شده نباشد
  • متقاضی در تاریخ مقرر شده از سوی سفارت به جهت انگشت نگاری مراجعه نکرده باشد
  • اسناد و مدارک ارائه شده ناقص بوده و یا جعلی تشخیص داده شود
  • شواهدی مبنی بر بازگشت متقاضی به کشور خود وجود نداشته باشد
  • پاسپورت ارائه شده اعتبار لازم را نداشته باشد
  • در صورت داشتن دعوتنامه اطلاعات میزبان ناقص یا جعلی بوده باشد
  • مدارک مالی ارائه شده مکفی نباشد

ویزای توریستی پرتغال تضمینی و با گارانتی

ویزای توریستی پرتغال تضمینی اساساً اشتباه می باشد و اگر بخواهیم به صورت واقع بینانه به این امر نگاه کنیم در این خصوص هیچ گونه تضمینی وجود ندارد چرا که این پروسه یک روال حقوقی و قانونی دارد که تا حدود زیادی به مدارک افراد متقاضی بستگی دارد و برخی از موسسات صرفاً به دلیل جذب مشتری و تبلیغات دروغین اقدام به تبلیغاتی با این مضون می نمایند و این امر از واقعیت به دور است اما اگر شخص متقاضی با داشتن اسناد و مدارک قوی و یا داشتن یک دعوتنامه معتبر اقدام نماید موسسه حقوقی ملک پور متعهد می شود در صورتی که این فرآیند به نتیجه مثبتی ختم نشود مبلغی از متقاضی دریافت نکند اما تضمینی در خصوص اخذ ویزای توریستی پرتغال ارائه نمی نماید.

ویزای توریستی پرتغال و نکات مهم

ویزای توریستی پرتغال و اخذ آن دارای نکات مهمی می باشد که به اهم آن اشاره می گردد:

  • متقاضی ویزای توریستی پرتغال باید شخصاً با در دست داشتن کلیه مدارک در روز مشخص شده به سفارت مراجعه نماید
  • ترجمه مدارک باید توسط مترجم رسمی صورت پذیرد و مهر دارالترجمه خورده باشد
  • کلیه اسناد و مدارک بایستی مهر وزارت امور خارجه و وزارت دادگستری را دارا باشد
  • هزینه های درخواست ویزای توریستی پرتغال قابل برگشت نمی باشد
  • یک کپی از تمامی مدارک ترجمه شده و دعوتنامه به همراه خود در روز سفارت داشته باشید
  • بعد از 15 روز از تاریخ تحویل مدارک به سفارت پرتغال متقاضی می تواند به سایت اینترنتی سفارت پرتغال مراجعه کرده و از روند طی پرونده خود مطلع گردد
  • بعد از تکمیل فرم تقاضای ویزا یک نام کاربری و رمز عبور جهت بررسی روند پرونده به ایمیل متقاضی ارسال می گردد
  • مقامات دولتی، کودکان زیر 12 سال و همچنین نمایندگاه هیأت های تجاری نیازی به انگشت نگاری ندارند
  • عکس را باید با چسب به فرم تقاضا بچسبانید
  • درصورت مسافرت فرزندان با والدین باید عکس های جداگانه ای از هر یک از فرزندان در فرم تقاضای پدر یا مادر چسبانده شود

  • هزینه های صدور ویزا باید به صورت نقدی و به یورو در مرکز درخواست ویزا پرداخت شود
  • هر متقاضی باید به صورت جداگانه درخواست وقت سفارت جداگانه نماید
  • درصورت ممانعت از ثبت اطلاعات بیومتریک درخواست ویزای شخص پذیرفته نخواهد شد
راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
ویزای توریستی پرتغال و سخن پایانی

ویزای توریستی پرتغال، راه های اخذ آن، مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی پرتغال در این مقاله مورد نقد و بررسی قرار گرفت و نکات مهمی در این خصوص به اطلاع شما همراهان گرامی رسید. ویزای توریستی شنگن پرتغال به دلیل شرایط آب و هوایی خوب و با ذکر این نکته که این کشور از مناطق توریستی و اماکن دیدنی زیادی می باشد با رشد چشمگیر بازدید توریستی در سال های اخیر روبرو بوده است. امید است این نوشتار توانسته باشد پاسخ گوی ابهامات ذهنی شما عزیزان و همراهان گرامی بوده باشد. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی می توانید با کارشناسان موسسه تماس گرفته و مشاوره تلفنی رایگان دریافت دارید و همچنین می توانید در انتهای همین مقاله در قسمت دیدگاه سئوالات خود را مطرح کرده و در نزدیک ترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت دارید.