ویزای هلند

ویزای هلند و بررسی انواع ویزا

  • ویزای هلند و مقدمه ای بر آن
  • ویزای هلند و شرایط عمومی
  • ویزای هلند و انواع آن
    • ویزای نوع A
    • ویزای نوع B
    • ویزای نوع C
    • ویزای نوع D
    • ویزای توریستی
    • ویزای تجاری
    • ویزای ترانزیت
    • ویزای کارائیب
    • ویزای بلند مدت
  • ویزای تحصیلی هلند
  • ویزای کاری هلند
  • ویزای درمانی هلند
  • ویزاهای دیگر هلند
  • ویزای هلند و مدارک لازم برای اقدام
  • وکیل متخصص برای ویزای هلند
  • وقت سفارت ویزای هلند
  • توصیه های مهم ویزای هلند
  • سخن پایانی
ویزای هلند

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای هلند و مقدمه ای بر آن

ویزای هلند، اخذ اقامت کشور هلند از طریق اخذ ویزاهای مختلف و شرایط اخذ ویزای هلند در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. ممکن است دوستان سوالات زیادی در مورد اخذ ویزاهای مختلف کشور هلند داشته باشند. انواع ویزاهای مختلف کشور هلند کدامند؟ مدارک لازم برای اخذ ویزای این کشور چیست؟ نقش وکیل متخصص خوب  در اخذ ویزا چیست؟ به دلیل اینکه افراد زیادی خواهان و متقاضی اخذ این ویزا می باشند در این مقاله سعی شده است در مورد موضوعات مختلف در زمینه ویزای هلند اطلاعات مفیدی ارائه داده و شما را با انواع مختلف ویزاها و جزئیات مربوط به آنها آشنا سازیم. همانگونه که می دانیم مهاجرت یکی از قدم های مهم در زندگی ما بوده و تاثیر چشمگیری در سرنوشت ما دارد. بنابراین برای تکمیل اطلاعات خود در این زمینه مقاله زیر را مطالعه کرده و تمام فایل های مربوط به ویزای این کشور را که براساس تلاش های موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تنظیم شده است را مطالعه بفرمایید. علاوه برمقاله و  فایل های ارائه شده در سایت مربوطه می توانید با مشاوران موسسه حقوقی ملک پور تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند گردید.

فایل تصویری موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با کشور هلند
فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با تحصیل در هلند

ویزای هلند و شرایط عمومی

افراد زیادی که قصد مهاجرت دارند برای اخذ ویزای هلند اقدام می کنند. ولی باید قبل از اقدام و شروع پروسه مهاجرت اطلاعاتی در مورد شرایط عمومی کشور مورد نظر کسب کنیم. کشور هلند یکی از زیباترین کشورهایی است که در شمال غرب اروپا قرار گرفته و  با کشورهای آلمان، بلژیک و  از طریق دریا با انگلستان همسایه می باشد. همانگونه که می دانیم این کشور به کشور گلها معروف بوده و مقام اول در زمینه پرورش گل و گیاه را دارد. دین اکثر مردم مسیحی بوده و پایتخت کشور هلند شهر آمستردام می باشد و زبان رایج این کشور هلندی است. این کشور زیبا حدود ۱۶ میلیون جمعیت داشته و مساحت این کشور حدود ۴۲ هزار کیلومتر مربع می باشد. بزرگترین شهرهای کشور هلند شامل شهر آمستردام، روتردام، اوترخت و تیلبورخ می باشد. یکی از نکات جالب در مورد کشور هلند این است که هلند نهمین کشور تولید کننده نمک است.یکی از مسائل مهم در زمینه مهاجرت نرخ بیکاری و بازار کار آن کشور می باشد. افرادی که قصد کار و اقامت دارند کشور هلند به دلیل نرخ بیکاری زیر ۴ درصد گزینه خوبی می باشد.

استارت آپ هلند
استارت آپ هلند

ویزای هلند وانواع آن

براساس اهداف مختلف سفر، ویزاهای مختلف اخذ شده  و مدت زمانی که متقاضی می تواند در آن کشور اقامت داشته باشد متغیر می باشد.  در این قسمت به بررسی ویزای کشور هلند و انواع  مختلف پرداخته و به طور کامل مورد بررسی قرار می دهیم. اگر بخواهیم ویزاها را دسته بندی کنیم می توانینم آنها را به ۴ نوع تقسیم کنیم که در ذیل به همه آنها اشاره خواهیم کرد:

  • ویزای A:

    این نوع ویزا به منظور توقف در فرودگاه یکی از کشورهای شنگن بوده و مسافران نمی توانند از محدوده فرودگاه خارج شده و فقط به منظور عوض کردن پرواز می باشد.

  • ویزای B:

    این نوع ویزا نیز مانند ویزای ترانزیت بوده ولی افراد می توانند حدود ۵ روز از فرودگاه خارج شوند.

  • ویزای C:

    ویزای نوع C برای مدت حداکثر ۹۰ روز صادر شده و افراد باید قبل از اتمام ۹۰ روز از کشور مقصد خارج شوند.

  • ویزای D

    افرادی که قصد تحصیل و یا کار در کشور مقصد را دارند باید بتوانند ویزای نوع D را اخذ کنند.

در این قسمت با جزئیات به همه ویزاها اشاره کرده ایم:

  • ویزای ترانزیت(ویزای نوع A)

    ویزای ترانزیت همان ویزای نوع A بوده و یکی از ویزاهای کوتاه مدت می باشد. با اخذ این ویزا شخص می تواند در فرودگاه کشور هلند برای مدت زمان کوتاهی توقف داشته و به سمت کشور مورد نظر پرواز کنند. در این نوع ویزا شخص اجازه خروج از فرودگاه و ورود به محدوده شنگن را ندارد.

  • نکته

    اگر شمادر پرواز خود به مقصد در دو کشور شنگن توقف داشته باشید نیاز به اخذ ویزای نوع C  دارید. مثال: تهران-پاریس-فرانکفورت- شیکاگو

  • ویزای تایپ B

    این نوع ویزا نیز مانند ویزای ترانزیت بوده ولی افراد می توانند حدود ۵ روز از فرودگاه خارج شوند.

  • ویزای توریستی هلند( ویزای تایپ C)

    افرادی که قصد گردش و تفریح  در کشور زیبای  هلند را دارند می توانند چند ماه قبل برای این نوع ویزا اقدام کرده و مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کشور هلند را آماده کنند. افرادی که ویزای توریستی هلند را دریافت می کنند می توانند تا زمان پایان اعتبار ویزای توریستی در این کشور زیبا و یا در کشورهای دیگری که در محدوده شنگن هستند اقامت داشته باشند. مدت زمان اعتبار ویزای توریستی هلند ۳ ماه می باشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی:

  • ارائه پاسپورت دارای حداقل ۶ ماه اعتبار
  • ارائه مدارک شناسایی دارای ترجمه
  • ارائه تمکن مالی
  • تکمیل فرم درخواست ویزای توریستی
  • ارائه بلیط پرواز برای کشور مقصد
  • ارائه ادرس محل سکونت
  • ارائه نامه جهت نشان دادن هدف از سفر
  • ویزای تجاری

    ویزای تجاری کشور هلند برای افرادی که قصد فعالیت اقتصادی و تجاری را دارند صادر شده و افرادی که این نوع ویزا را اخذ می کنند اجازه کار در این کشور را نداشته و اگر قصد کار و درامد را داشته باشند باید برای ویزای کاری افدام کنند.

  • ویزای کارائیب

    کشور هلند دارای چند جزیره در دریای کارائیب بوده و افرادی که مشتاق سفر به این جزیره ها باشند باید ویزای کارائیب اخذ کنند. افراد علاقمند می توانند در ۶ ماه ۹۰ روز در این جزیره ها اقامت داشته باشند. اگر شخصی قصد اقامت  به مدت بیش از ۹۰ روز را داشته باشد باید اقامت بلند مدت داشته باشد.

  • ویزای بلند مدت(ویزای نوع D)

    ‌ شخصی که قصد اقامت بیش از ۹۰ روز در کشور هلند را داشته باشد باید برای اقامت بلند مدت اقدام کرده و بتواند در این کشور اقامت داشته باشد.

  • ویزای فرش نارنجی

    ‌افرادی که به دلایل کاری و تجاری به طور متعدد به این کشور سفر می کنند به جای اخذ ویزای شنگن کوتاه مدت می توانند برای ویزای فرش نارنجی هلند اقدام کرده و در بازه های زمانی متعدد به این کشور سفر کنند.

  • ویزای MVV

    افرادی که قصد دارند بیش از ۹۰ روز در کشور هلند اقامت داشته باشند باید نسبت به دریافت ویزای MVV اقدام کنند. با دریافت این ویزا شما اجازه ورود به کشور هلند را دریافت می کنید.

ویزای تحصیلی هلند

یکی از کشورهایی که افراد زیادی قصد تحصیل در این کشور را دارند کشور هلند می باشد. این کشور به دلیل  سیستم آموزشی خوب و نرخ پایین بیکاری و فرصت شغلی بعد از تحصیل  توانسته است دانشجویان بین المللی زیادی را برای ادامه تحصیل جذب کند، بنابراین ویزای تحصیلی هلند یکی از مهمترین ویزاها برای توضیح می باشد.

  • دوره کارشناسی

    طول مدت تحصیل در این دوره حدود ۳-۴ سال به طول می انجامد و دانشجویان در طول این دوره اجازه کار به طور پاره وقت (حداقل ۱۰ ساعت در هفته) را دارند. یکی از پیش نیازهای ورود به دوره کارشناسی در کشور هلند ارائه مدرک آیلتس با نمره حداقل ۶ می باشد. ولی افرادی که زیر ۲۵ سال بوده و قصد تحصیل در دوره کارشناسی را دارند می توانند با اخذ نمره ۵.۵ وارد دوره کارشناسی شوند. دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی می توانند در دانشگاه های این کشور تحصیل خود را ادامه دهند و همچنین دولت کشور هلند این اجازه را به دانشجو می دهد تا ۱ سال بعد از تحصیل در این کشور اقامت داشته و به دنبال کار مورد نظر باشد. شهریه دوره کارشناسی متغیر بوده و حدود ۸۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ یورو می باشد.

  • دوره کارشناسی ارشد

    طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ۲ سال می باشد. یکی از پیش نیازهای تحصیل در دوره کارشناسی ارشد کشور هلند داشتن مدرک دوره کارشناسی و مدرک ایلتس با نمره ۶.۵ می باشد. افرادی که قصد اخذ بورسیه تحصیلی در این کشور را دارند باید دارای نمره زبان ۷ به بالا باشند. توجه داشته باشید افرادی که قصد اخذ بورسیه تحصیلی در این دوره را دارند باید دارای رزومه خوب باشند. نکته مهم دیگر این است که دانشجویان دوره ارشد ۲۰ ساعت در هفته اجازه کار دارند. شهریه های دوره کارشناسی ارشد از ۱۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ یورو متغیر می باشد.

  • دوره دکتری

    برای تحصیل در دوره دکتری دانشجو باید دارای مدرک کارشناسی ارشد و نمره آیلتس حداقل ۷ باشد. طول مدت تحصیلی  دوره دکتری در این کشور حدود ۴-۵ سال می باشد. دانشجویان دوره دکتری ۳۰ ساعت در هفته اجازه کار نیمه وقت دارند. افرادی که می خواهند برای دوره دکتری در این کشور زیبا اقدام کنند باید یک سوپروایزر داشته و دارای مقاله چاپ شده در ژورنال های معتبر باشد. نمره آیلتس ۷و نیم به بالا تاثیر خوبی در رزومه دانشجو گذاشته و می تواند منجر به اخذ بورسیه تحصیلی شود. هر چقدر رزومه دانشجو قویتر باشد احتمال اخذ بورسیه تحصیلی و تحصیل رایگان بیشتر می باشد. بورسیه تحصیلی به دو نوع  نیمه فاند و تمام فاند تقسیم شده و افرادی که رزومه قوی دارند می توانند به صورت تمام فاند پذیرش بگیرند.

نکته مهم این است که افرادی که از دانشگاه های این کشور فارغ التحصیل شده اند فرصت های شغلی خوبی نسبت به دانشجویان سایر کشورها خواهند داشت.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی:

  • ارائه پاسپورت متقاضی که دارای حداقل ۶ ماه اعتبار باشد.
  • انگیزه نامه
  • ارائه تمکن مالی
  • ارائه نامه پذیرش از دانشگاه
  • بیمه نامه مسافرتی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
زندگی در هلند

ویزای کاری هلند

یکی از راه هایی که منجر به اخذ اقامت و در نتیجه تابعیت کشور هلند می شود روش کار و اخذ ویزای کاری کشور هلند می باشد. براساس نمودار ذیل نرخ بیکاری  و نرخ تورم  در کشور هلند به ترتیب  ۳.۴و ۲.۷   درصد بوده و اکثر مردم این کشور دارای شغل مناسب می باشند. کشور هلند دارای نیروهای بین المللی بوده و از افرادی استفاده می کنند که دارای رزومه خاص می باشند. همانطور که ذکر شد یکی از روشهایی که منجر به اقامت دائم و اخذ تابعیت کشور هلند می شود اقدام از طریق کار در این کشور می باشد. پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای هلندی باعث اخذ این ویزا شده و روش اقدام به این گونه می باشد کارفرما برای فرصت شغلی سه ماه در کشور هلند آگهی می کند و در صورت نبودن نیروی واجد شرایط باید ۳ ماه دیگر در اتحادیه اروپا آگهی شود و در صورتی که نیروی واجد شرایط در اتحادیه اروپا یافت نشد کارفرما می تواند برای استخدام نیروی واجد شرایط در خارج از اتحادیه اروپا اقدام کند. بنابراین بعد از طی مراحل ذکر شده کارفرما می تواند برای اخذ اجازه اقامت کاری درخواست داده و متقاضی از این طریق اقدام به اخذ ویزای کار می کند. بعد از ورود به کشور شخص بعد از ۵ سال و با پرداخت مالیات می تواند برای اقامت دائم اقدام کرده و یک سال بعد از اخذ اقامت دائم برای تابعیت و پاسپورت کشور هلند اقدام کند.

نرخ بیکاری در هلند

نمودار نرخ بیکاری در هلند

نرخ تورم در کشور هلند

نرخ تورم در هلند

انواع مختلف اجازه کار در کشور هلند

  • ویزای کاری GVVA

    ویزای کار GVVA برای افرادی صادر می شود که بیشتر از ۳ ماه در این کشور اقامت کاری داشته و برای اتباع خارج از اتحادیه اروپا می باشد. قبل از صدور ویزای اجازه کار GVVA شخص باید یک پیشنهاد شغلی از  یک کارفرما داشته باشد تا بتواند اقدام کند.

افرادی که نمی توانند برای ویزای اجازه کار GVVA اقدام کنند

  • دانشجویان
  • پناهجویان
  • کارفرمایانی که سه ماه در این کشور حضور دارند.
  • کارگران فصلی

افرادی که برای این ویزا نمی توانند اقدام کنند باید برای ویزای اجازه کار TWV  ااقدام کنند.

شرایط لازم برای استخدام نیرو با مهارت بالا:

  • شخص دارای مهارت ها و استعدادهایی باشد که خیلی محدود می باشد
  • شخص دارای تحصیلات دانشگاهی باشد.
  • سابقه کاری داشته باشد.
  • رشته های تحصیلی خاص نظیر مهندسی فناوری اطلاعات

نکته مهم این است که فقط سازمان های خاص می توانند نسبت به این ویزا اقدام کنند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کاری:

  • ارائه پاسپورت دارای ۶ ماه اعتبار به همراه کپی
  • عکس پاسپورتی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • ارائه مدارک شناسایی به همراه ترجمه
  • ارائه گردش حساب بانکی در ۶ ماه اخیر
  • ارائه نامه دریافت شده از طرف کارفرما

ویزای بلند مدت هلند

افرادی که علاقمند به حضور به مدت بیش از ۹۰ روز در کشور هلند را دارند باید نسبت به دریافت ویزای MVV اقدام کرده  و بتوانند اجازه اقامت بگیرند. متقاضیان به دو طریق می توانند نسبت به اخذ ویزای MVV اقدام کنند که شامل روشهای زیر می باشد:

  • از طریق کارفرما ، اعضای خانواده و یا دانشگاه
  • از طریق سفارت هلند در ایران

اگر شخص دیگری برای ویزای MVV اقدام کند باید برای تحصیل، کار، دیدار، خانواده و یا ازدواج اقدام کند.

در ویزای MVV شخص یک شماره شناسه دریافت کرده که  برای احراز هویت در سازمان IND ضروری می باشد. نکته دیگر این است که در اخذ ویزای MVV، ممکن است نیاز به آزمون باشد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای MVV

  • تکمیل فرم ویزای MVV
  • ارائه پاسپورت که حداقل دارای ۶ ماه اعتبار باشد.
  • فتوکپی پاسپورت و تمامی ودارک شناسایی
  • تکمیل فرم ویزای MVV
  • ارائه پاسپورت که حداقل دارای ۶ ماه اعتبار باشد.
  • فتوکپی پاسپورت و تمامی ودارک شناسایی
کار در هلند

ویزاهای دیگر هلند

اگر بخواهیم ویزای دیگری را توضیح دهیم می توانیم اینگونه بیان کنیم که ویزای دیگر کشور هلند  ویزای کارآفرینی  و اجازه کار برای کشور هلند می باشد. افراد برای اخذ اجازه کار برای کارآفرینی باید تمامی مراحل را پشت سر گذاشته و یک طرح تجاری قوی ارائه دهند. همانطور که می دانیم طرح تجاری یکی از پیش نیازهای سرمایه گذاری و کار آفرینی می باشد. به عبارت دیگر طرح تجاری باید سوددهی خوبی برای کشور هلند داشته باشد. طرح تجاری متقاضی توسط دولت هلند بررسی شده و اگر مورد تایید قرار بگیرد شخص می تواند به منظور کارآفرینی اجازه کار بگیرد. اخذ اجازه کار برای کارآفرینان براساس سیستم امتیاز بندی بوده و اگر امتیاز بیاورد می تواند در این دوره شرکت کند. امتیازها شامل سابقه کار در زمینه طرح تجاری و سوددهی آن برای کشور هلند می باشد. در نتیجه طرح تجاری تاثیر زیادی در اجازه کار برای کارآفرینی دارد.

ویزای کشور هلند

ویزای هلند و مدارک لازم برای اقدام

برای اخذ ویزای هلند باید تمامی مدارک مورد نیاز را به صورت کامل و مرتب آماده کرده و با چیدمان درست تحویل سفارت دهیم. هر چقدر مدارک به صورت کامل و مرتب تحویل سفارت داده شود احتمال پذیرفته شدن ویزا بالاست. در ذیل به برخی از مدارک ضروری و مورد نیاز اشاره می کنیم:

مدارک مورد نیاز:

  • پاسپورت باید دارای اعتبار بوده و حداقل دو صفحه خالی داشته باشد.
  • ارائه ۲ قطعه عکس پاسپورتی
  • ارائه گردش حساب بانکی در ۳-۶ ماه اخیر
  • بیمه مسافرتی
  • ارائه تمکن مالی
  • در ویزای توریستی ارائه مدرکی در مورد رزرو هتل و بلیط هواپیما
  • پاسپورت باید دارای اعتبار بوده و حداقل دو صفحه خالی داشته باشد.
  • ارائه ۲ قطعه عکس پاسپورتی
  • ارائه گردش حساب بانکی در ۳-۶ ماه اخیر
  • بیمه مسافرتی
  • ارائه تمکن مالی
  • در ویزای توریستی ارائه مدرکی در مورد رزرو هتل و بلیط هواپیما

ویزای درمانی هلند

یکی از مهمترین ویزاها ویزای درمانی کشور هلند می باشد. افراد زیادی تمایل دارند تا برای  درمان های پزشکی به کشور هلند بیایند ولی برای این کار باید اجازه اقامت داشته باشند. سوالی که ممکن است برای ما پیش بیاید این است که شرایط لازم برای اخذ اجازه اقامت برای درمان چیست؟

  • درمان پزشکی حتما ضروری باشد.
  • شما باید تمکن کافی برای درمان نشان دهید.
  • باید به دولت این کشور ثابت کنند که در طول اقامت برای درمان از کشور خود درامد دارند.

مراحل اقدام:

  • برای اقدام برای ویزای درمانی هلند باید اقامت اخذ کرده و استیکر MVV دریافت کنند. بنابراین متقاضیان باید برای ارسال مدارک و آگاهی از هزینه ها اقدام کنند.
  • چک کردن مدارک: در این مرحله مدارک متقاضی باید مورد بررسی قرار گرفته و متقاضی را از نواقص پرونده خود مطلع کنند.
  • نکته: برای اخذ ویزای درمانی متقاضی باید مدارک کامل پزشکی بیمار و گواهی نامه پزشک معالج در ایران را در مدارک خود داشته باشد. و همچنین مدارک لازم مربوط به پزشک معالج در هلند و رزرو وقت بیمارستان را در مدارک ارائه دهد.
  • تصمیم گیری: اگر همه مدارک کافی باشد متقاضی اجازه اقامت و MVV می گیرد. اگر شما شرایط لازم را نداشته باشید اجازه اقامت دریافت نخواهید کرد.

وکیل متخصص برای ویزای هلند

در این قسمت در مورد ویزای هلند و تاثیر وکیل متخصص در روند کاری صحبت خواهیم کرد. کشور هلند یکی از کشورهایی است که افراد زیادی برای مهاجرت اقدام می کنند و سفارت این کشور حساسیت های خاص روی این موضوع نشان می دهد. بنابراین قبل از هر گونه اقدام باید با یک وکیل مجرب صحبت کرده تا تمامی مراحل با موفقیت و به درستی پیش رفته و منجر به اخذ ویزا شود. موسسه حقوقی ملک پور با بیش از ۱۵ سال سابقه در زمینه مهاجرت میتواند شما عزیزان را دراین پروسه حساس راهنمایی کرده و قدم به قدم شما را در تمامی مراحل راهنمایی کند. شما برای رفع ابهامات خود می توانید با موسسه حقوقی ملک پور تماس گرفته و از مشاوره های تلفنی رایگان استفاده کنید. در صورتی که شما واجد شرایط برای اقدام باشید می توانید از جلسه های مشاوره تخصصی برای اخذ نتیجه بهتر بهره مند گردید.

دفتر حقوقی ملک پور

وقت سفارت ویزای هلند

برای اخذ ویزای هلند باید تمامی مدارک را به طور کامل و مرتب آماده کرده و حداقل سه ماه قبل از اقدام وقت سفارت بگیرید. شما به جای مراجعه حضوری می توانید به صورت آنلاین وقت سفارت خود را مشخص کنید. دو هفته قبل از حضور در سفارت باید مدارک را تحویل سفارت هلند  داده و در زمان مقرر باید حضور داشته باشید. در روز مصاحبه باید تاییدیه وقت سفارت را به همراه داشته باشید و همه مدارک به صورت خیلی مرتب آماده شده باشند. سفارت این کشور نتیجه ویزا را تا ۳ هفته به متقاضیان اطلاع می دهد. ساعت کاری سفارت هلند همه روزه به جز جمعه و شنبه ها  و روزهای تعطیل می باشد و افراد می توانند از ساعت ۸ تا ۱۵ مدارک خود را ارائه دهند.

آدرس سفارت هلند: خیابان موسوی (گلستان پنجم)، میدان هروی، طبقه چهارم هروی سنتر

آدرس ایمیل: info.netherlandsiran@vfshelpline.com

شماره تماس: ۹۴۷۰-۵۳۱-۲۱۸-

توصیه های مهم ویزای هلند

اگر قصد اقدام برای ویزای هلند را دارید باید روشی را که می توانید اقدام کنید به کمک یک وکیل و مشاور خوب بررسی کرده و به تمامی مراحل آن آشنایی کامل پیدا کنید. مشاوران ما در موسسه حقوقی ملک پور آماده ارائه مشاوره رایگان  در این زمینه می باشند. مشاور تخصصی می تواند تمامی مراحل و ریسک های موجود پرونده را توضیح داده و با اطمینان کامل اقدام کند. شما باید شرایط کشور مقصد  مانند نرخ بیکاری، اعتبار دانشگاهها، حساسیت کشور مقصد نسبت به سن ، گپ تحصیلی،  سرمایه مورد نیاز و … را مد نظر قرار داده و اقدام کنید. بنابراین توصیه می شود برای اقدام با یک وکیل مجرب مشورت کنید. شما در جلسه های مشاوره تخصصی که توسط مشاوران ارشد  برگزار می شود می توانید تمامی شرایط خود را بیان کرده و از اطلاعات جدید و مفید آنها استفاده کرده و در جهت موفقیت قدم بردارید.

ویزای تحصیلی هلند
پاسپورت هلند
خرید ملک در هلند
سخن پایانی

ویزای هلند، انواع ویزاهای این کشور و روش های مختلف اخذ ویزای این کشور در این مقاله مورد بررسی کامل قرار گرفت. در این مقاله بیان گردید که ویزای هلند از روشهای مختلف نظیر تحصیل، کار، درمان، تجارت و … اخذ می شود. نحوه اخذ ویزای هلند به صورت کامل بیان شده و نکات مهم در مورد وقت سفارت و آماده کردن مدارک انواع ویزاها بیان شد. در صورت وجود هر گونه سوالی می توانید علاوه بر مطالعه این مقاله از فایل های صوتی و تصویری جناب آقای ملک پور استفاده کرده و اطلاعات خود را تکمیل کنید. همچنین شما عزیزان برای تکمیل اطلاعات خود می توانید از ویدیوی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت استفاده کنید. شما عزیزان نیز می توانید با این موسسه تماس گرفته و از مشاوره رایگان مشاوران متخصص بهره مند گردید. همچنین می توانید سوالات خود را در پایان مقاله مطرح کرده تا مشاورین مجرب در کمترین زمان به شما پاسخ دهند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *