ویزای ویزیت انگلستان

ویزای ویزیت انگلستان

ویزای ویزیت انگلستان چیست؟ویزای ویزیت انگلستان چه شرایطی دارد؟چه مدارکی برای ویزای ویزیت انگلستان لازم است؟هزینه ویزای ویزیت انگلستان چقدر است؟برای اخذ ویزای ویزیت انگلستان چه کارهایی باید انجام شود؟

ما در این مقاله سعی بر آن داریم که چکیده ای در باره ی ویزای ویزیت انگلستان را برای شما عزیزان بررسی کنیم و نمای کلی نظام آموزشی پایه انگلستان را شرح دهیم در قدم اول نمای کلی از مسیری که دانش آموزان برای بازدید از انگلستان طی می کنند را بررسی میکنیم در همین راستا موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE پاسخ گوی شما عزیزان در باب مهاجرت به انگلستان خواهد بود.

در سال 2007 دولت انگلستان این اجازه را به دیگر دانش آموزان  دنیا داد که برای بازدید از انگلستان طی یک دوره ی کوتاه مدت حداکثر 6 ماه وارد انگلستان شوند و برخلاف دوره ی قبلی دیگر لازم نیست که توسط یک موسسه آموزشی حمایت شوندو یا پذیرشی از دانشگاه برای فرد متقاضی صادر شود اما باید در یک نهاد آموزشی معتبر و قوی تحصیل کرده باشند مانند مدارس استعداد های درخشان که سطح بالای تحصیلی را دارا هستند .

درباره ی ویزای ویزیت انگلستان

اگر بخواهیم درباره نوع  ویزای ویزیت انگلستان  از خصوصیات خاص این ویزا می توان به  این نکات اشاره کرد که مدت زمان این ویزا حداکثر ۶ ماه است و غیر قابل تمدید می باشد ، این ویزا از نوع ویزای تحصیلی است و اجازه کار به فرد متقاضی این ویزا داده نمیشود و فقط دولت انگلستان حق مطالعه به فرد متفاضی داده است.و این ویزا شامل همراه نمی باشد و نمی تواند پدر ، مادر ، همسر و یا فرزند خود را همراه خود داشته باشد نکته ایی که میتوانیم در مورد این ویزا ذکر کنیم غیر تبدیل بودن این ویزاست یعنی به هیج عنوان این ویزا قابلیت تبدیل به انواع دیگر ویزا را ندارند و به محض پایان ویزا فرد دانش آموز بایستی کشور انگلستان را ترک نماید .

۱– هدف از مطالعه

دولت انگلستان برای جذب و حفظ دانش آموزان با استعداد این طرح را مطرح کرده است و یک طرح توسعه ی پایه ایی است بر اساس شواهد این طرح را به انجام میرساند که دانش آموزان برتر پس از یک دوره کوتاه مدت مطالعه و تحصیل در انگلستان این کشور را برای ادامه ی تحصیل انتخاب نمایند همچنین این ویزا با ویزا ی توریستی دانشجویی دارای تفاوت ها و شباهت هایی بین این گروه ویزا ها میباشد

۲ – بررسی اجمالی از جمعییت بازدید کنندگان

طی بررسی های انجام شده و داده های اخیر در مورد مسافرین به انگلستان نشان میدهد که 262000 نفر تحت عنوان مسیر بازدید کنندگان دانش آموز پذیرفته شده اند که اکثریت انها از ایالات متحده بوده اند و کشور های روسیه چین و ترکیه در رتبه ای بعدی ورود دانش آموز تحت عنوان این ویزا وارد انگلستان شده اند

کشور هایی که بدون ویزا این دوره را در انگلستان میتوانند سپری کنند چهار  کشور برتر برزیل ، اتباع ایالات متحده امریکا ، کره جنوبی و ژاپن بوده اند که تقاضای بالا یی برای گذراندن این دوره در  انگلستان را دارند و از قاره ی امریکا اتباع کانادا ، مکزیک ، گواتمالا ،شیلی ، آرژانتین پاراگویه والسالوادور هستند و از کشور های آسیایی هم میتوان به اتباع سنگاپور ، مالزی ،هنگ کنگ و تایوان اشاره کرد واز دیگر کشور های جهان اتباع اسراییل نیوزیلند و استرالیا هم نامشان در این فهرست دیده میشود و نکته ایی که در این مورد قابل اشاره است توزیع ملیت ها در هر سال متفاوت است و اکثر دانش آموزان بین 18 تا 25 سال سن دارند و بالای 50% هم خانم ها تقاضای این ویزا رو دارند

  • طول دوره

طول دوره در یک روش مشابه به مدت اقامت توزیع شده است اما این موضوع نشان دهنده ی این واقعیت است که برخی از دانش اموزان برای گذراندن دوره های جدید وارد انگلستان به صورت مجدد شده اند و یک اقلیت کوچکی به صورت پاره وقت مشغول به تحصیل شده اند و مقدار متوسط برای طول دوره 8 هفته بوده است وکم ترین مدت زمان دوره 4 هفته و طولانی ترین آن 12 هفته سپری شده است

کشورهایی که به ویزا احتیاج دارند  ودر این دوره موفق بوده اند کشور های روسیه ، چین ، ترکیه عربستان سعودی و هند بوده اند و نمونه طراحی شده به طوری است که نمونه ایی ازکل جمعیت یک کشور را نشان میدهد یک چهارم متقاضیان موفق ازدواج کرده بودند به متقاضیان عربستان و ترکیه پیشنهاد شد که دوره های طولانی را سپری کنند  

 

هزینه دوره

دانش اموزان نا موفق که نتوانسته اند این دوره را سپری کنند از ترکیه ، چین، هند ، نیجریه وروسیه جز کشورهایی بودند که نتوانستند این دوره را سپری کنند، داده نشان میدهد هزینه دوره های ارزان تر برای متقاضیان نا موفق ۱۴۳۲ هزار پوند و برای متقاضیان موفق ۱۴۵۷ هزار پوند بود که شامل اقامت و هزینه های زندگی در این دوره بوده است بررسی ها نشان می دهد که هزینه های متوسط و بالای این دوره برای افراد ناموفق ۱۹۸۵ پوند و برای افراد موفق ۱۴۰۰ پوند وبه طور مثال هزینه ی تحصیل و زندگی در بریتانیا برای متقاضیان ترکیه متوسط ۲۸۷۳ هزار پوند که بالاترین هزینه ی زندگی برای اقامت در بریتانیا به حساب می اید.

 

جهت اطلاعات بیشتر در مورد ویزای ویزیت انگلستان شما میتوانید با وکلا ومشاورین ارشد موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE بزرگ ترین موسسه مهاجرتی امور بین اللمل در خاورمیانه تماس گرفته و با وکلا و مشاورین ارشد ما در ارتباط باشید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *