ویزای کار استرالیا

ویزای کار استرالیا دارای چه شرایطی است و برای اخذ ویزای کار استرالیا باید از چه شرایطی برخوردار بود؟ آیا اخذ اقامت از طریق ویزای کار استرالیا ممکن می باشد؟ مشاغل مورد نیاز جهت دریافت ویزای کار استرالیا چه شاغلی هستند؟ انواع دریافت ویزای کار استرالیا کدام است؟ آیا اخذ ویزای کار استرالیا دارای شرایط خاصی است؟ آیا تصمیم داید برای ویزای کار استرالیا اقدام کنید؟ ویزای کار استرالیا چه مدت زمانی اعتبار دارد؟

ویزای کار استرالیا از  ویزاهایی است که فرد در صورت داشتن شرایط مقرر می تواند از طریق آن وارد کشور استرالیا شده و در آنجا اقامت نماید

اما باید در نظر داشت که کشور استرالیا نیز مانند دیگر کشور ها برای ویزای کار  دارای شرایط خاص خود می باشد . ویزای کار استرالیا دارای

انواع متفاوتی است که هر کدام از آنها به مهارت ، تجربه کاری و شرایط فرد بستگی دارد . برای اقدام از طریق ویزای کار استرالیا مشاغل خاصی

معرفی می شوند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت . اقدام از طریق ویزای کار استرالیا می تواند یکی از راه های مهاجرت به استرالیا باشد .

با مراجعه به سایت مهاجرتی MIE از ویزاهای کاری کشورها مطلع گردیده و مشاوره های لازم را از مشاورین متخصص دریافت نمایید.

 برخی از انواع ویزا های کار استرالیا :

 

  • ویزای کار موقت ( Temporary work (skill) visa sub 457)

 

این ویزا به کارگر اجازه می دهد که وارد کشور استرالیا شده و تا مدت 4 سال در استرالیا اقامت نماید . برای این ویزا شخص باید به وسیله یک کارفرما  مورد حمایت  قرار گیرد. به وسیله این ویزا شخص می تواند تا 4 سال در استرالیا اقامت نماید و همچنین می تواند خانواده خود را به استرالیا بیاورد و آنها نیز حق کار و تحصیل خواهند داشت .

-از شرایط در یافت این ویزا می توان به موارد زیر اشاره نمود:

-فرد باید توسط کارفرما مورد حمایت واقع شود

– شخص باید در شغلی مهارت داشته باشد که در لیست آمده و مورد تایید کشور استرالیا می باشد

– مهارت در زبان انگلیسی که آیلتس حداقل نمره 5 و تافل مورد نیاز می باشد

– فرد باید ثابت نماید که شغل وی دارای یک حداقل دستمزد مشخص شده می باشد البته حامی نیز چنانچه در آمد خود را بالا نشان دهد این امر بر روی کارگر نیز تاثیر گذار می باشد.

چنانچه در این ویزا قرارداد کاری با حامی و کارفرما منقضی شده باشد فرد باید این امر را به اداره مهاجرت استرالیا اطلاع دهد و اگر در ظرف 28 روز  از زمان خاتمه قرارداد شخص نتواند کارفرمای دیگری را پیدا نماید باید کشور استرالیا را ترک نماید .

 

2

  • ویزای کاری مستقل (skilled independent visa sub 189.)

 

این ویزا برای کسانی است که توسط کارفرما و یا اعضای خانواده و یا دولت استرالیا  حمایت نمی شوند که این ویزا مبتنی بر ارزیابی و امتیاز می باشد . چنانچه شخص این ویزا را دریافت نماید به او اقامت دائم استرالیا داده می شود . چنانچه برای شخص دعوتنامه ارسال شود علاوه بر این باید دارای شرایطی باشد که اشاره می شود :

– متاقضی باید  دارای شغلی باشد که در لیست مشاغل آمده است .

– حصول ارزیابی مهارت های مناسب شغل . که  برای این امر فرد باید با مراکز مربوط به هر شغل  که در لیست مشاغل آمده ارتباط برقرار کرده و نسبت به مهارت خود ارزیابی شود که هر مقام ارزیابی  شرایط و هزینه های خاص خود را دارد.

– سن فرد نباید بالاتر از 50 سال باشد

– کسب امتیاز لازم از موضوعات  و عوامل تعیین شده در دعوتنامه

– نمره زبان . که لازم است شخص آیلتس 6 را کسب کرده باشد . و یا تافل که هر مهارت دارای امتیاز خاصی باید باشد

18=speaking          21=writing                 13 = Reading                      12 =listening

 

شخصی که این ویزا را دریافت می نماید دارای اقامت دائم استرالیا می شود که در صورتی که واجد شرایط باشد می تواند پاسپورت استرالیا را نیز در یافت نماید . همینطور می تواند اعضای خانواده را به استرالیا آورده و انها نیز حق تحصیل و کار را خواهند داشت . البته برای اعضای خانواده چنانچه بالای 18 سال باشند و یا مهارت زبان را نداشته باشند می بایست هزینه پرد. لیست مشاغلی که کشور استرالیا مقرر داشته است در زیر آمده است

 

:

 

 

ساخت و ساز پروژه

مدیر تولید (معدن)

مراقبت از کودک

مدیر پزشکی

پرستاری مدیر بالینی

 

حسابدار (عمومی)

حسابدار مدیریت

حسابدار مالیات

حسابرس  خارجی

حسابرس داخلی

دبیر

اکونومیست زمین –

قیمت گذار –

کشتی مهندس  –

کشتی استاد –

افسر کشتی-

معمار AACA

معمار منظر  –

نقشه کش –

دانشمند فضایی –

نقشه برداری  SSSI

مهندس مواد شیمیایی  –

مهندس مواد –

مهندس عمران –

مهندس ژئوتکنیک  –

تعداد نقشه بردار  AIQS

مهندس سازه –

مهندس حمل و نقل –

مهندس برق –

مهندس الکترونیک –

مهندس صنعتی –

مهندس مکانیک –

مهندس تولید –

مهندس هوانوردی –

مهندس کشاورزی   –

مهندس پزشکی –

مهندسی تکنولوژیست –

مهندس محیط زیست –

معمار نیروی دریایی –

مشاور کشاورزی  –

پزشک آزمایشگاه

دامپزشکی

فیزیکدان (پزشکی فیزیکدان تنها)

دوران کودکی (قبل از دبستان) معلم –

معلم مدرسه –

معلم ناشنوایان  –

معلم از نقص بینایی –

ویژه معلمان آموزش

تشخیصی پزشکی پرتونگار  AIR

پزشکی درمانگر تابش AIR

پزشکی هسته ای تکنولوژیست A

سونوگرافیست

چشم OCANZ

 

فیزیوتراپ  CCEA

استخوان ANZOC

کاردرمانی OTC

فیزیوتراپیست APC

پزشک

شنوایی شناس  –

گفتار متخصص پاتولوژی  SPA

پزشک عمومی

 

پزشک متخصص (پزشکی عمومی)

متخصص قلب و عروق

پزشکی انکولوژیست

متخصص غدد

متخصص گوارش

متخصص مراقبت های ویژه

متخصص مغز و اعصاب

اطفال

کلیه متخصص طب

روماتولوژیست

قفسه سینه متخصص طب

پروانپزشک

جراح (عمومی)

قلب جراح

جراح مغز و اعصاب ا

 

پلاستیک و ترمیمی جراح

اورولوژیست

جراح عروق

متخصص پوست

طب اورژانس متخصص

متخصص زنان و زایمان

چشم پزشک

 

تابش انکولوژیست

 

ماما –

پرستار (مراقبت از سالمندان) –

پرستار (کودک و خانواده بهداشت و درمان) –

پرستار-

پرستار (مراقبت های ویژه و اضطراری) –

پرستار (ناتوانی توسعه رشدی) –

پرستار (معلولیت و توانبخشی) –

پرستار (پزشکی) –

 

پرستار (پزشکی و تمرین) –

پرستار (بهداشت روان) –

پرستار (بعد از عمل) –

پرستار (جراحی-

پرستار (اطفال) –

تحلیلگر سیستم 2-

تحلیلگر برنامه نویس –

برنامه نویس توسعه –

مهندس نرم افزار –

شبکه های کامپیوتری و سیستم های مهندس –

مهندس ارتباطات –

مهندس شبکه –

 

وکیل  SLAA

روانشناس بالینی ،

روانشناس

مددکار اجتماعی  AASW

مهندسی عمران

مهندسی عمران تکنسین –

مهندسی برق

تکنسین مهندسی برق-

تکنسین رادیو-

برنامه ریز شبکه –

مسئول فنی ارتباطات یا تکنولوژیست

برق خودرو –

موتور مکانیک (عمومی) –

مکانیک موتور سیکلت –

مکانیک موتور کوچک  —

فلزکار –

جوشکار فشار —

-جوشکار –

فلزی ماشین آلات (کلاس اول) –

قفل ساز —

داربست –

سنگ تراش –

نجار و وصال –

نجار –

شیشه گر –

پلسترر جامد –

کاشی کار د یوار و کف –

لوله کش (عمومی) –

تهویه مطبوع و خدمات مکانیک لوله کش

 

لوله کش سقف –

برق کار عمومی

مکانیک  –

فنی کابل –

ابزار الکترونیکی کارگر (عمومی) –

آشپز  –

 

 

 

 

 

3   -Working holiday visa sub 417ویزای

این ویزا یکی از رایج ترین ویزا ها ی کاری استرالیا است و برای اشخاصی است که می خواهند در تعطیلات کار کنند و به استرالیا سفر کنند  این ویزا برای افراد بین 18 سال تا سن 30 سال صادر می شود .این ویزا اجازه همراه ندارد و برای شهروندانی صادر می شود که دارای موافقتنامه با کشور استرالیا باشند مدت این نوع ویزا برای مدت 6 ماه صادر می شود .

 

در مجموع می توان گفت که کشور استرالیا دارای انواع متفاوتی از ویزاهای کاری است که در این مقاله برخی از رایج ترین ویزاهای کاری توضیح داده شده است . اقدام برای ویزای کار استرالیا نیازمند شرایطی است که هر شخصی که بخواهد از طریق ویزای کار به کشور استرالیا مهاجرت نماید باید آن شرایط را داشته باشد . مدارک زبان و کارفرما از مهم ترین مسائلی است  که در این نوع از ویزاهای کاری مورد نیاز است البته هر یک از انواع ویزا دارای شرایط و ضوابط خاص خود را دارد که در مباحث قبل توضیح داده شده است . شما می توانید برای اطلاع از انواع ویزاهای کاری کشور های مختلف و آگاهی از شرایط آنها به سایت مهاجرتی MIE مراجعه و یا با مشاورین متخصص تماس حاصل فرمایید .

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

منابع

https://www.border.gov.au/Trav/Visa-1/Visa-listing

https://www.jobaroo.com/working-visa

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *