تفاوت ویزای EB1 امریکا از طریق کارفرما و بدون کارفرما

ویزای EB1 امریکا از طریق کارفرما و EB1 بدون کارفرما چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟ چه کسانی می توانند ویزای EB1 امریکا دریافت نمایند؟ برای دریافت ویزای EB1 امریکا چه مدارکی لازم است؟ برای دریافت ویزای EB1 امریکا چه زمانی باید اقدام کرد؟ شرایط ویزای EB1 امریکا چیست؟ ویزای EB1 امریکا چه مزیتهایی دارد؟ ویزای EB1 امریکا به چه کسانی تعلق میگیرد؟ ویزای EB1 امریکا به چند دسته تقسیم میشود؟ ویزای EB1 امریکا چیست؟

با موسسه مشاوره ای MIE همراه باشید تا پاسخ سوالات خود را دریافت کنید.

ویزای EB1 امریکا چیست و به چه افرادی تعلق پیدا میکند؟

نوعی ویزای مهاجرت است و مشمول افرادی میشود که توانایی منحصربه فردی در هنر،علوم تجربی،امور تجاری،امور ورزشی،اموزش و پرورش داشته باشند.

احتمال قبولی افراد برای اخذ این ویزا بسیار سخت است و باید ثابت کنند که جز محدود افرادی هستند که نوع خاصی از مهارت و تجربه را دارند.

چه زمانی میتوان برای ویزای EB1اقدام کرد؟

روند اخذ این ویزا چند ماهه صورت میگیرد چرا که سهمیه ان به حد نصاب نمیرسد و باید درخواست این ویزا تایید شود.

شرایط ویزای EB1چیست؟۱-مدرکی که نشان دهد جایزه بین الملی و ملی دریافت کرده است.

۲-عضویت در سازمان یا انجمنی که نیاز به موفقیتی برجسته دارد.

۳-شواهدی مبتنی بر انتشار مطلبی درباره ی دستاورد پروفسور یا محقق

۴ -شواهدی که ثابت کند پروفسور نقش داوری و قضاوت داشته است.

۵-شواهدی که ثابت کند پروفسور اقدام ،طرح و کمک خاصی در زمینه خودش داشته است.

۶-داشتن کتاب و مقاله بین المللی که به ثبت بین المللی رسیده باشد و …

ویزای EB1 امریکا چه مزیتهایی دارد؟

این ویزا را نسبتا سریعتر میتوان گرفت و وزارت مهاجرت برای دادن این ویزا تامل خاصی نشان میدهد .

ویزای eb1 :  شامل eb1a یعنی بدون کارفرما  و eb1b یعنی با کارفرما میشود.

تفاوت ویزای eb1a و eb1b:

ویزای eb1a:لازمه ی ان این است که مهارت و دانش در سطح بین المللی باشد و اثبات این مسِله بسیار سخت است لمل روند کاری اش بیشتر از یکسال طول نمیکشد.و باید از ده معیار و شرط داده شده حداقل سه تای ان را براورده کرد.درواقع توانایی فوق العاده ای است که در سطح بین المللی و ملی قابل تحسین است و فرد باید دستاوردهای خود را از طریق اسناد و مدارک به رسمیت بشناسد و بدون پیشنهاد کار مورد نیاز است.

ویزای eb1b:این ویزا برای استادان برجسته و محققان خارجی است و فرد با به رسمیت شناختن دستاورد برجسته خود در یک رشته خاص دانشگاهی ان را متمایز میکند.این ویزا نیازمند یک کارفرما است که در یک زمینه ی تحقیقاتی فعال باشد و فرد برای تدریس و تحصیل درمورد موضوعی درخواست خود را ارایه میکند و باید مدارکی ارایه شود که نشان دهد فرد در این زمینه ها شایستگی لازم را دارد و نیازمند حداقل سه سال تجربه در اموزش و پژوهش در ان منطقه دانشگاهی است.حداقل دو مورد از اسناد و مدارک مورد نیاز است برای ارایه به کارفرما در ایالت متحده امریکا

فرد باید از سه سال قبل درخواست خود را ارایه دهد برای همکاری با یک شرکت.ظرفیتهای استخدامی مدیریتی،اجرایی،با کارفرما،وابسته ویا یک شرکت تابعه در امریکا مشخص است.

کارفرما درخواست پذیرش فرد را امضا میکند و قرار داد یکساله است.

eb2

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *