سلام عرض ادب واحترام بنده مجرد هستم 28 سالمه و لیسانس نفت دانشگاه آزاد رو دارم در حال حاظر یک ماه شروع کردم به یادگیری زبان انگلیسی برای آیلتس 6،میخاستم برای ویزا تحصیلی اقدام کنم و مبلغی حدود 20 تا25 هزاریورو برای تحصیلم در نظر گرفتم و حدود 30 هزارتا سرمایه دارم،جناب دکتر ملک پور عزیز، من میخام برای تحصیل در آلمان و یا اتریش ویا هلند اقدام کنم سوال من اینه که چه رشته هایی رو میتونم پذیرش بگیرم که بازده زمانی تحصیلیشون بین 1 تا یک سال نیم باشه و تاپ تر از دیگر رشته ها باشند و بعد از اتمام تحصیل شانس خیلی بالایی برای پیدا کردن کار رو داشته باشند و یا امکان تضمین کار بعد از تحصیل وجود داشته باشه و در کدام یک از این سه کشور باشه که از نظر زندگی و هزینه تحصیل مناسب و ایدال باشه و همچنین با توجه به پایین بودن و مناسب بودن هزینه ها از کیفیت و رنک دانشگاهی نسبتا خوبی برخوردار باشه در مورد دوره های تاپ آپ و مستر صحبت میکنم، آیا با توجه به اینکه لیسانس دارم و زمان هم برام مهمه برای من تاپ آپ بهتره یا مستر؟زمان دوره تا یک سال نیم واسم مشکلی نیست. با تمام این توضیحات به نظر شما ایدال ترین کشوری که برای تحصیلم میتونم اقدام کنم کجاست؟ ۲۱. مهر ۱۳۹۸

سلام و عرض ادب

دوست گرامی در حال حاضر با توجه به مشخصاتی که فرمودید برای شما تحصیل در فنلاند بسیار مناسب است چون تضمین کار بعد از تحصیل دارد. برای اطلاعات بیشتر می توانید برای مشاوره رایگان با موسسه تماس حاصل نمایید.


سلام.میخواستم بدونم راهی وجود داره که چند نفر بتوانند اقامت دائم خود را بگیرند؟ مثلا: ۱۰نفر هستند که جمعا ۳میلیارد تومن پول دارند.و میخواهند با این ۳میلیارد تومن همگی اقامت دائم بگیرند. آیا وجود دارد؟ ۱۶. مهر ۱۳۹۸

سلام و عرض ادب

دوست عزیز با این شرایط شما میتوانید برای سرمایه گذاری 50 هزار یورویی در اروپا اقدام نمایید و اگر این 10 نفر از اعضای یک خانواده هستند که البته خانواده به همسر و فرزندان زیر 18 سال اطلاق میگردد که البته برای سرمایه گذاری 50 هزار یورویی شما میتوانید برای پدر و مادر خود و همسرتان نیز اقامت دریافت نمایید، در چنین شرایطی امکان سرمایه گذاری با این مبلغ برای 2 یا سه خانواده هست که هر خانواده 50هزار یورو سرمایه گذاری نموده و همراهانش نیز اقامت دریافت نمایند.

شما می توانید برای اطلاعات دقیقتر مقاله زیر را مطالعه نمایید.


سلام خسته نباشیدعلیرضاطاهرزاده هستم ازگچساران هزینه پاسپورت برای کشورسوعیس چقدرهستش.بعدمن چون زبانم خوب نیست میتونم باخودم مترجم ببرم مرسی ازلطفتون ۱۶. مهر ۱۳۹۸

سلام و عرض ادب

خیر شما نمیتوانید با خودتان مترجم ببرید. درمورد پاسپورت هم شما خیلی کلی پرسیدید. دریافت پاسپورت به این صورت امکان ندارد شما باید حداقل 5 سال از یکی از روشهای کار یا سرمایه گذاری در سوئیس زندگی کنید تا بتوانید پاسپورت دریافت نمایید. اگر منظور شما ویزای سوئیس هست باز هم باید نوع ویزا را مشخص نمایید و برای اطلاع از هزینه ها با موسسه تماس حاصل کنید.

با تشکر از توجه شما


سلام وقت بخیر میشه لطف کنید بگید سطح آزمون paces چه طوره و این که روند قبولی دانشگاه المان در رشته دندان پزشکی راحت تر یا فرانسه؟ ۱۶. مهر ۱۳۹۸

سلام و عرض ادب

دوست عزیز برای تحصیل در رشته های پزشکی در هر کشوری شما باید ازمون ورودی را بگذرانید تا بتوانید در رشته های پزشکی تحصیل نمایید.


سلام خشته نباشید بنده دانشجوی ترم اول رشته اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی هستم و دیپلم را با معدلی عالی دریافت کردم. به تازگی رتبه 717 کنکور رشته انسانی را کسب کرده و سال های دهم و یازدهم را در رشته ریاضی گذرانده ام. میخواستم ببینم ایا امکان اخذ بورس تحصیلی از یکی از کشور های انگلستان یا امریکا یا کانادا را دارم ؟ زبانم خیلی خوب است و دوره های زبان کانون زبان ایران را به طور کامل گذراندم. بدون بورس نمیتونم به هیچ وجه از پس هزینه دانشگاه بر بیام ۱۶. مهر ۱۳۹۸

سلام و عرض ادب

دوست عزیز برای دریافت بورسیه باید حتما مدرک زبان داشته باشید و اینکه دوره گدرانده اید قابل قبول نیست. بااین حال می توانید در لینک زیر ثبت نام کنید تا شرایط شما را به طور رایگان بررسی کنیم و نتیجه را به شما اعلام نماییم.


Page 1 of 64 1 2 3 4 5 6 »