اقامت دانمارک

اقامت دانمارک اقامت در یکی از بهترین کشورهای اروپایی است. مردم دانمارک یکی از شادترین مردم جهان شناخته شده اند. اگر خواهان اقامت دانمارک هستید، یکی از راه های اسان برای اخذ آن و گرفتن پاسپورت دانمارک گرفتن ویزای ازدواج و یا نامزدی است. آیا با شرایط اقامت دانمارک از طریق ازدواج آشنایی دارید؟ آیا قوانین اقامت دانمارک از این طریق آشنا هستید؟

در این مقاله سعی میکنیم با استفاده از قوانین حقوق بین الملل خصوصی موضوع اخذ اقامت دانمارک از طریق ازدواج را بررسی و تحلیل می نمائیم ،

حال ممکن است سوالاتی در باب مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج در ذهن شما وجود داشته باشد سوالاتی همانند :

آیا امکان دریافت اقامت دانمارک از طریق ازدواج با یک تبعه ی دانمارکی وجود دارد ؟

اگر شخصی بخواهد با یک تبعه دانمارکی ازدواج نماید باید چه مدارکی را تهیه و آماده نماید ؟

و همچنین اشخاص در زمینه مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج با چه مراحلی رو به رومی شوند ؟

و این که شما چگونه با کمک یک وکیل بین الملل آشنا به قوانین کشور دانمارک می توانید برای اخذ ویزای ازدواج کشور دانمارک اقدام نمایید تا بتوانید در نهایت اقامت دانمارک را از طریق ویزای ازدواج کسب نمایید

که در این باب میتوانید با موسسه مشاوره ای چ MIE تماس گرفته و اطلاعات مکفی به دست آورید.

شما متقاضی اخذ اقامت دانمارک به عنوان یک شهروند خارجی مثلا به عنوان یک تبعه ایرانی می توانید با ازدواج با یک شهروند کشور دانمارک اقامت این کشور را از طریق ازدواج کسب نمایید ،

البته باید این نکته را مد نظر قرار دهید که برای کسب  اقامت دانمارک از طریق ازدواج می بایست مدارک و شواهدی را از سوی هر دو طرف ارائه نمایید که در ادامه این مقاله به این مدارک و شواهد اشاره خواهد شد که در این مسیر با کمک گرفتن از یک وکیل این امر حقوقی را انجام دهید

چراکه این موضوع یک پروسه ی کاملا حقوقی می باشد و همراه داشتن یک وکیل بین الملل می تواند پروسه ی حقوقی شما را مطمئن تر و ساده تر نماید.

 فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور در باب اخذ اقامت دانمارک از طریق ازدواج

اخذ اقامت از طریق ازدواج یکی از بهترین راه های مهاجرت می باشد اما امروزه اخذ اقامت از طریق ازدواج به راحتی به دست نمی آید و باید شرایط و مدارکی را فراهم بیاوریم تا بتوانیم از این نوع ویزا استفاده نماییم برای گرفتن این ویزا می بایست مدارک کامل و شواهد موجود را ارائه نمایید ،

بر اساس قوانین موجود و تعریف شده در اکثر کشورهای اروپایی و کانادایی شخصی که قصد اخذ ویزای ازدواج و یا نامزدی را دارد با اثبات مدارکی که نشان دهد شهروند کشور دانمارک شما را ساپورت مالی می کند و اثبات نماید شهروند و سیتی زن می باشد

چون اگر شهروند نباشد پرونده پیچیده تر می شود و مدرک دیگر که باید ارائه دهند این است که در چند سال گذشته با او در ارتباط بوده اند و با یکدیگر ملاقات داشته اند.

اولین قدم برای اخذ ویزای ازدواج اکثریت کشورهای اروپایی من الجمله کشور دانمارک ارائه درخواست به سفارت این کشور می باشد که متقاضی می بایست در فرم اولیه درخواست خود را مبنی بر درخواست ازدواج با یک شهروند دانمارکی را ارائه نماید ،

که موسسه مشاوره ای MIE می تواند در باب نحوه پر کردن این فرم را به شما کمک نماید ،

چراکه این پروسه و تکمیل مدارک نیاز به دانش یک فرد است که حتما در این زمینه فعالیت کرده باشد و اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشد.

اما برای دریافت اخذ اقامت دانمارک از طریق ازدواج چه مدارکی مورد نیاز است ؟

مهمترین مدارکی که شخص متقاضی ازدواج با یک شهروند دانمارکی باید فراهم نماید یک شناسنامه شخص می باشد و دیگری ارائه مدرک تجرد می باشد،

و همچنین اگر شخص متقاضی همسر قبلی او فوت شده باشد می بایست گواهی فوت او را ارائه دهد و یا اگر از همسر قبلی اش طلاق گرفته باشد نیز می بایست گواهی طلاق را ارائه نماید.

در حقوق کشور ایران نیز به موضوع ازدواج با اتباع بیگانه اشاره شده است .

بر فرض مثال : در بند ۶ از ماده ۹۷۶ قانون مدنی قید شده هر زمان تبعه خارجی که با شوهر ایرانی ازدواج کند ایرانی محسوب میشود ،

در بعضی کشورها نظیر ایران آثار حقوقی جهت اخذ تابعیت در ازدواج با مرد یا زن آن کشور متفاوت است .

اما در مورد کشور دانمارک ، ازدواج با مرد یا زن آن قطعا منتهی به اخذ تابعیت می شود

البته در صورتی که پرونده صحیح و درست ارائه شود .

لازم به ذکر است در نظام حقوقی بعضی کشورها نظیر ایران ازدواج دارای آثار تحمیلی تابعیت میباشد .

برای مثال : در ماده ۹۷۶ قانون مدنی ایران اگر زن خارجی با مرد ایرانی ازدواج کند از نظر قانون گذار خود به خود ایرانی حساب میشود .

حال آنکه ازدواج مرد خارجی با زن ایرانی متضمن اخذ تابعیت نیست ،

همچنین است در کشور دانمارک که ازدواج با شخص دانمارکی نیازمند در خواست برای اخذ تابعیت میباشد و تا شما در خواست و پرونده را ارائه نکنید تابعیت به شما ارائه نمی گردد.

از شما متقاضیان اخذ اقامت دانمارک از طریق ازدواج تقاضا داریم این نکته را مد نظر قرار دهید که موسسه مشاوره ای  MIE دفتر مشاوره ای میباشد و انتخاب زوج یا زوجه از طریق موسسه مشاوره ای MIE صورت نمی گیرد

این موسسه تنها ارائه کننده مشاوره  در زمینه اقامت دانمارک از طریق ازدواج می باشد .

بنابراین لطفا در خصوص امور غیر حقوقی با ما تماس نگیرید.

نکته ی مهمی که در باب اخذ اقامت دانمارک از طریق ازدواج وجود دارد این است

که امروزه با توجه با ازدواج های صوری فراوانی که صورت گرفته است اخذ اقامت از طریق ازدواج به مراتب نسبت به گذشته سخت شده است .

بنابراین اگر از طریق ازدواج در قدم اول نتوانستید به کشور دانمارک ورود پیدا نمایید

میتوانید از سایر طرق مهاجرت مانند تحصیل اقدام نموده و به کشور دانمارک وارد شده و در حین تحصیل یا پس از تحصیل برای ازدواج با یک تبعه دانمارکی اقدام نمایید،

که در این باب می توانید با موسسات مشاوره ای MIE تماس گرفته و مشاوره رایگان داشته باشید.

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *