ویزای توریستی انگلستان

  • ویزای توریستی انگلستان و مقدمه ای بر آن
  • ویزای توریستی انگلستان (کلیات)
  • ویزای توریستی انگلستان و مدارک مورد نیاز
  • ویزای توریستی انگلستان و ریجکتی
  • ویزای توریستی انگلستان ( با وثیقه یا بدون وثیقه )
  • ویزای توریستی انگلستان و مدت درخواست
  • ویزای توریستی انگلستان و مدت تمدید آن
  • ویزای توریستی انگلستان و خدمات موسسه MIE
  • ویزای توریستی انگلستان و وقت سفارت انگلستان
  • ویزای توریستی انگلستان و پروسه اقدام
  • ویزای توریستی انگلستان و هزینه های آن
  • ویزای توریستی انگلستان بدون تضمین و تفاوت آن با تضمینی
  • ویزای توریستی انگلستان و نکات مهم
  • ویزای توریستی انگلستان و سخن پایانی
ویزای توریستی انگلستان

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای توریستی انگلستان و مقدمه ای بر آن

ویزای توریستی انگلستان  UK Visitor Visa، شرایط اخذ ویزای توریستی و پروسه ویزای در این مقاله مورد بررسی قرار خواهد گرفت، ویزای توریستی کشور انگلستان از جهات بسیاری قابل بحث خواهد بود که به صورت ساده و خلاصه اساسی ترین و مهم ترین نکات پیرامون آن، خدمت شما دوستان گرامی ارائه می شود. کشور انگلستان یکی از مرفه ترین کشورهای جهان میباشد و کیفیت بالای زندگی در این کشور مردم زیادی را به خود جذب مینماید و همواره مهاجرت به انگلستان از طرق مختلف و همچنین چگونگی اخذ ویزای توریستی انگلستان مورد سوال مخاطبین بوده است، امید است این مقاله که توسط متخصصین مجرب موسسه حقوقی ملک پور به نگارش درآمده است بتواند تمامی سوالات و ابهامات ذهنی شما عزیزان را برطرف نماید و اطلاعات کاملی در باب ویزای توریستی انگلستان و شرایط اخذ آن  و هزینه ها خدمت شما دوستان ارجمند ارائه دهد. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور، همکار موسسه مشاوره ای MIE اتریش، تماس حاصل فرموده و از امکان مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید.

ویزای توریستی انگلستان (کلیات)

انگلستان کشوری بزرگ و زیبا سالانه پذیرای هزاران توریست میباشد، پایتخت انگلستان لندن میباشد که از جاها و مکان های دیدنی تاریخی معروف بسیاری بهره مند است، داشتن کیلومترها نوار ساحلی زیبا و تاریخ و فرهنگ منحصر بفرد و جذاب گردشگران بسیاری را سالانه به خود جذب میکند. جهت افرادی که از خارج از حوزه اتحادیه اروپا اقدام میکنند نیاز به اخذ ویزای توریستی انگلستان میباشد که برای درخواست این ویزا باید به سفارات و کنسولگری انگلستان در کشور خود مراجعه نمایند. چندین سال سفارت انگلستان در ایران بسته بود و اخیرا در سال 1394 شمسی سفارت انگلستان در ایران مجددا بازگشایی شد لکن هنوز امر صدور روادید در سفارت انگلستان در ایران انجام داده نمیشود و متقاضیان میبایست از سفارت انگلیس در دوبی و یا استانبول وقت گرفته و جهت درخواست صدور روادید به آنجا مراجعه نمایند. متقاضی میبایست ابتدا از مدارک مورد نیاز ویزای توریستی انگلستان اطلاع یافته و آنها را تهیه نماید، سپس وقت سفارت را گرفته و در تاریخ معین به سفارت مراجعه نماید و فرم درخواست خود با مدارک را تحویل سفارت نماید. ویزای توریستی انگلستان در صورت تایید شدن ابتدا به صورت مولتی 6 ماهه به اشخاص داده میشود، بار بعدی که جهت ویزای توریستی انگلستان درخواست داده شود ویزای توریستی انگلستان یک ساله و بارهای بعدی 2 ساله و 5 ساله مولتی به اشخاص درصورت داشتن مدارک مورد نظر و کافی داده خواهد شد. درادامه مقاله به بررسی شرایط ویزای توریستی انگلستان میپردازیم .

ویزای توریستی انگلستان و مدارک مورد نیاز

  • اصل کارت ملی و شناسنامه و کپی آنها
  • پاسپورت با حداقل اعتبار یک سال و داشتن صفحه ی خالی جهت ویزا
  • دو قطعه عکس 3.5 در 4.5 با زمینه سفید ، تمام رخ از سر و شانه ها
  • گردش مالی سه ماهه حساب بانکی شخص
  • مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار ، پروانه کسب ، و یا کارت دانشجویی که نشان دهد مشغول به تحصیل هستید .
  • رسید رزرو هتل
  • رسید رزرو بلیط هواپیما
  • سند ملک ، اصل و کپی
  • دعوت نامه و مدارک مالی میزبان به همراه پاسپورت ایشان ، و کپی انها

  • تمامی مدارکی که ذکر شد میبایست به ترجمه رسمی انگلیسی درآیند ، و از تمامی مدارک ترجمه شده و فارسی یک سری کپی تهیه شود و بهمراه داشته باشید. همراه داشتن اصل مدارک نیز الزامیست.

ویزای توریستی انگلستان و ریجکتی

اخذ ویزای توریستی انگلستان به جهت الزامی بودن ارائه  مدارک خاصی و ایجاد و نشان دادن شرایط خاص افراد و حتی حساسیت سفارت به نحوه چیدمان مدارک با نظمی خاص جهت موافقت برای صدور ویزای توریستی انگلستان امریست حساس، که شاید میتوان گفت بهتر است با شرکت و موسساتی که در این زمینه تجربه کافی دارند همچون موسسه حقوقی ملک پور مشورت نمایید. تا شما را دقیقا راهنمایی نمایند که چه مدارکی و به چه نحوی تهیه و چیده شود تا ریسک ریجکتی ویزای توریستی انگلستان به حداقل برسد و اگر مشاور حس کند که خطر ریجکتی دارید میبایست آن را به شما بگوید و حتی الامکان از اقدام برای آن صرف نظر نمایید تا زمانیکه مدارک مورد نیاز را بتوانید تهیه نمایید.

از نکات خوبی که میتوان به آن اشاره نمود آنست که درصورت ریجکتی باید پرونده بررسی گردد و وکلای با تجربه میتوانند مجددا با مدارک بهتر و مناسب تر و پیگیری از سفارت جهت دلیل ریجکتی و برطرف کردن آن و محکم تر کردن پرونده برای شما اقدام نمایند و موسسه حقوقی ملک پور متخصص در امر اخذ ویزای توریستی انگلستان بای افرادیست که تجربه بد ریجکتی را داشته اند. حتما در صورت ریجکتی با ما تماس بگیرید .

ویزای توریستی انگلستان ( با وثیقه یا بدون وثیقه )

برخی از شرکت ها جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان اقدام به گرفتن وثیقه از متقاضیان مینمایند، این درصورتی است که اشخاص خودشان دعوتنامه نداشته باشند و شرکتها با گرفتن دعوتنامه از شرکتها و یا افراد دیگر و یا صدور آن از طرف خودشان ویزای توریستی انگلستان را برای متقاضی اخذ نماید. اصولا این دریافت وثیقه به جهت تضمین بازگشت افراد به کشورشان و عدم ارائه درخواست پناهندگی در کشور انگلستان میباشد. این وثیقه در نزد شرکت و یا موسسه باقی میماند و در زمان بازگشت شخص متقاضی به وی باز گردانده خواهد شد.

ویزای توریستی انگلستان و مدت درخواست

جهت اقدام برای اخذ ویزای توریستی انگلستان بهتر است به جهت شلوغی سفارات و تعداد بالای درخواست جهت ویزا خصوصا در فصول شلوغ حتما سه ماه قبل از سفر برای درخواست ویزای توریستی انگلستان اقدام گردد.

مدت زمان ارائه درخواست در سفارت تا صدور ویزا معمولا بین 15 تا 30 روز طول خواهد کشید.

جهت صدور ویزا پاسپورت شما در دست سفارت خواهد ماند و اگر در ترکیه و یا دوبی باشید یا باید در آن کشور بمانید تا پاسپورت خود را پس بگیرید و یا میتوانید با مراجعه به سفارت ایران با گرفتن نامه ای به ایران بازگردید و شرکت هایی هستند که میتوانند امر گرفتن پاسپورت شما و عودت آن به شما در ایران را  با هزینه کمتری به نسبت اقامت در دوبی و یا ترکیه انجام دهند.

ویزای توریستی انگلستان و مدت تمدید آن

ویزای توریستی انگلستان در صورت تایید شدن ابتدا به صورت مولتی 6 ماهه به اشخاص داده میشود، بار بعدی که جهت ویزای توریستی انگلستان درخواست داده شود ویزای توریستی انگلستان یک ساله و بارهای بعدی 2 ساله و 5 ساله مولتی به اشخاص درصورت داشتن مدارک مورد نظر و کافی داده خواهد شد. درادامه مقاله به بررسی شرایط ویزای توریستی انگلستان میپردازیم.

جهت افرادی که فرزندانشان در انگلستان مشغول به تحصیل هستند درصورت داشتن دعوتنامه و مدارک مالی مکفی سفارت انگلستان به سهولت اقدام به صدور ویزای توریستی انگلستان مینماید تا والدین بتوانند دائما با فرزندان خود ملاقات داشته باشند. به جهت اینکه ویزای ویزیتور انگلستان بصورت مولتی و با طول مدت بالایی نسبت به دیگر کشورها صادر میگردد عموما افراد نیازی به درخواست تمدید در خاک اسن کشور نخواهند داشت، خصوصآ که این قانون وجود دارد که حتی اگر ویزای 5 ساله مولتی انگلستان را داشته باشند به هر صورت مدت اقامت در هر بار ورود به خاک انگلستان نهایتا 6 ماه میباشد، و پس از آن میبایست خاک کشور انگلستان را ترک نموده و مجددا در هر تاریخی که بخواهید وارد خاک این کشور شوید.

ویزای توریستی انگلستان و خدمات موسسه MIE

  • موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه مشاوره ای MIE اتریش مفتخر است با داشتن تجربه ای بالغ بر 15 سال و همکاری با وکلای برتر در زمینه مهاجرت در تمامی دنیا و ارائه خدمات همچون انجام مشاوره جهت افرادی که ریجکتی ویزا داشته اند، مشاوره در زمینه تکمیل فرمهای درخواست ویزای توریستی انگلستان و همچنین خدمات مشاوره در مورد نحوه تهیه مدارک و مدارکی که پرونده را قوی تر مینماید، مشاوره در باب نحوه چیدن و ارائه مدارک به سفارت، مشاوره در باب مصاحبه در سفارت و همچنین مشاوره گرفتن وقت سفارت و واریز وجوه ویزا و دریافت پاسپورت و ویزا و ارسال آن در اسرع وقت ممکن به ایران در خدمت شما بزرگواران همیشه همراه باشد .

ویزای توریستی انگلستان و وقت سفارت انگلستان

  • مدارک مورد نیاز ثبت نام آنلاین و گرفتن وقت سفارت جهت ویزای توریستی انگلستان
  • اسکن صفحه اول پاسپورت شخص متقاضی
  • تکمیل کردن فرم درخواست وقت سفارت انگلستان
  • اسکن دعوت نامه (درصورت داشتن) و مدارک هویتی و اقامت میزبان شما
  • پرداخت هزینه ویزای توریستی انگلستان و وقت سفارت

آدرس سفارت انگلستان برای ایرانیان:

  • سفارت انگلستان در تهران
  • شهر تهران،تهران، خیابان فردوسی، پلاک ۱۹۸
    روزهای کاری: یکشنبه تا پنجشنبه
    ساعت کاری: 7:30 تا 14:30
    کدپستی: ۹۱۱۴۴-۱۱۳۱۶
    تلفن: ۶۴۰۵۲۰۰۰ (021)
  • سفارت انگلستان در دوبی
  • آدرس:Al Seef Road, Bur Dubai ,Near to Dubai Creekside – Dubai – United Arab Emirates
    روزهای کاری: یکشنبه تا پنجشنبه
    ساعت کاری: 7:30 تا 14:30
    تلفن: 4444 309 4 (971+)
  • سفارت انگلستان در استانبول
  • آدرس: Kamer Hatun Mahallesi, Meşrutiyet Cd. No:34, 34435 Beyoğlu/İstanbul, Turkey
    روزهای کاری:یکشنبه تا پنجشنبه
    ساعت کاری: 9:00 تا 17:00
    تلفن: 00 64 334 212 (90+)
  • کارگزاری سفارت انگلیس در تهران
  • میدان آرژانتین، خیابان الوند، خیابان راشل کوری (بیست و هفتم)، پلاک ۱۱، طبقه اول

وبسایت سفارت انگلستان :

https://www.gov.uk/world/organisations/uk-for-iranians.fa

https://www.gov.uk

ویزای توریستی انگلستان و پروسه اقدام

جهت ویزای توریستی انگلستان اموری که به ترتیب انجام میگردد به شرح ذیل میباشد :

  • تصمیم به سفر
  • اطلاع از مدارک مورد نیاز سفر و تهیه آنها
  • انجام ترجمه رسمی انگلیسی مدارک
  • تهیه حساب بانکی مورد تایید سفارت انگلستان (معمولا بانکهای پاسارگاد و پارسیان مورد تایید هستند)
  • گذاشتن مبلغی جهت ساپورت مالی در سفر
  • اقدام جهت درخواست حداقل 3 ماه قبل از تاریخ سفر
  • درخواست وقت سفارت آنلاین
  • پرداخت وجوه مربوط به وقت سفارت و ویزا
  • تکمیل کردن فرم درخواست ویزا
  • چیدمان مدارک
  • مراجعه حضوری در سفارت در وقت تعیین شده به همراه مدارک ترجمه شده و اصل آنها و کپی ها
  • انجام انگشت نگاری
  • ارائه مدارک به سفارت
  • درصورت برگشتن به ایران انجام هماهنگی جهت بازگرداندن پاسپورت
  • بین 15 تا 30 روز بعد نتیجه از سمت سفارت اعلام میگردد.

ویزای توریستی انگلستان و هزینه های آن

جهت ویزای توریستی انگلستان هزینه های مختلفی همچون ترجمه رسمی به زبان انگلیسی مدارک ، رزرو هتل ، رزرو بلیط هواپیما ، هزینه وقت سفارت ، هزینه صدور ویزا وجود دارد.

در جدول زیر هزینه مربوط به صدور ویزای توریستی انگلستان بسته به مدت زمان درخواستی ویزا آورده شده است :

نوع ویزا مدت اقامت زمان تحویل هزینه
توریستی عادی 6 ماه بیش از 20 روز کاری 95 پوند انگلیس
توریستی مولتی 2 ساله بیش از 20 روز کاری 337 پوند انگلیس
توریستی مولتی 5 ساله بیش از 20 روز کاری 612 پوند انگلیس
توریستی مولتی 10 ساله بیش از 20 روز کاری 767 پوند انگلیس

ویزای توریستی انگلستان بدون تضمین و تفاوت آن با تضمینی

ویزای توریستی انگلستان به صورت تضمینی همانطور که در ابتدای مقاله ذکر شد از طرف موسسات بسیاری ممکن است به متقاضیان ویزای توریستی انگلستان آفر شود اما دقت داشته باشید که اساسا چیزی به نام تضمین نباید وجود داشته باشد چون هیچکس و هیچ موسسه ای در تصمیمات سفارات نمیتواند دخیل باشد و امری علیحده برای شما انجام دهد و بتواند ادعا کند که صد در صد ویزای شما را خواهد گرفت، به همین جهت ابتدا باید موسسه ای و یا شرکتی که در این امر با تجربه و خوش سابقه باشد را با تحقیق پیدا نمود ، موسسه MIE اتریش با همکاری موسسه حقوقی ملک پور بیش از 15 سال است که یکی از خوشنامترین و خوش سابقه ترین موسسات در زمینه اخذ ویزای اکثر کشورهای دنیا میباشد و متقاضیان بسیاری روزانه جهت انجام مشاوره به این موسسه مراجعه مینمایند ، موسسه حقوقی ملک پور و موسسه MIE درصورت قبول پرونده ویزای توریستی انگلستان افراد، پس از انجام بررسی های لازم رزومه و شرایط شما صادقانه به شما خواهد گفت که شانس شما در این پرونده چه میزانی خواهد بود و دقت بفرمایید که تنها در صورت مکفی بودن مدارک پرونده قبول مینماید که درصورت رد شدن ویزا مبلغ قرارداد مشاوره شما به شما عودت داده شود.

راههای اقامت در انگلستان
سرمایه گذاری در انگلستان
ویزای انگلستان

ویزای توریستی انگلستان و نکات مهم

* منظور از چند روز کاری برای اخذ ویزای توریستی انگلستان ، روزهایی میباشد که سفارت انگلستان در آن کشوری که اقدام کرده اید باز و مشغول به کارهستند.

* شما می‌توانید به کارگزاری سفارت انگلستان در تهران به نام VFS GLOBAL برای  گرفتن ویزای توریستی انگلستان مراجعه کنید.

* به جهت تقاضای بالا برای ویزای توریستی انگلستان ، حتما سه  ماه  قبل از سفر خود درخواست ویزا را بدهید.

*  با سفارت انگلستان کاملا صادقانه رفتار کنید ، قطعا اگر مدارک و اطلاعات جعلی به آن‌ها ارائه  نمایید درخواست ویزای توریستی شما را رد مینمایند و برای مدت 10 سال از گرفتن هر نوع از انواع ویزاهای انگلستان محروم خواهید شد.

* درصورت داشتن ویزای مولتی انگلستان توجه بفرمایید که مدت اقامت در هر بار ورود به خاک انگلستان نهایتا 6 ماه میباشد ، و پس از آن باید خاک کشور انگلستان را ترک نموده و مجددا در هر تاریخی که بخواهید وارد خاک این کشور شوید.

ویزای توریستی انگلستان و سخن پایانی

ویزای توریستی انگلستان و شرایط آن، در این نوشتار بررسی شد. از آنجا که کشور انگلستان به سبب کیفیت بالای زندگی در این کشور مد نظر افراد بسیاری است، بر آن شدیم پیرامون مسائل مهم راجع به ویزای توریستی انگلستان مطالبی را به نگارش درآوریم تا راهنمای شما مخاطبان همیشگی ما باشد، هزینه های ویزای توریستی انگلستان، مدت زمان پروسه ویزا، شرایط ریجکتی ویزا و مبالغ درخواست ویزا ، اخذ وقت سفارت انگلستان و درخواست ویزای توریستی از جمله مواردی است که در این مقاله مورد بحث قرار گرفت، امیدواریم توانسته باشیم سوالات شما در باب ویزای توریستی انگلستان را پاسخ گفته باشیم، در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی و بررسی رزومه و شرایط شخصی خود میتوانید با مشاوران مجرب ما در امور حقوق بین الملل تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید. همچنین می توانید در قسمت انتهای مقاله، در قسمت دیدگاه نظرات و پرسش های خود را بیان نموده و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت نمایید.

2 پاسخ
  1. سامرند
    سامرند گفته:

    با سلام
    من مطلقه هستم و یکبار درخواست ویزای توریستی انگلیس دادم و ریجکت شدم و تو ریجکتی ام نوشته بودم شما شغل آزاد دارین و منبع درآمدتون در بانک ذکر نشده و من مستمری بگیر تامین اجتماعی هم هستم ولی چون منبع درآمدم از تامین اجتماعی مشخصه و ماهیانه فیش حقوقی می گیرم از اون مشکلی نگرفتن. آیا می تونم برای بار دوم از همون مستمری استفاده کنم و چون تامین اجتماعی می گه که هر 6 ماه یکبار باید شخصاً با ارائه شناسنامه و کارت ملی باید به سازمان مراجعه کنم که بدونن در کشور هستم تا مستمری رو قطع نکنن می تونه برای ارائه وابستگی اقتصادی خوب باشه؟ و چون مطلقم برای ارائه وابستگی چه مدارکی بهتره بدم؟
    ممنون

    پاسخ
    • m h
      m h گفته:

      سلام و عرض ارادت
      دوست گرامی درخواست ویزای توریستی انگلیس نیاز به تخصص و اطلاعات کامل دارد. ما با بهره گیری از مشاورین متخصص به شما پیشنهاد می کنیم مشخصات خود را درلینک زیر ثبت نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس حاصل نمایند.
      https://mie.company/contact-us/

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *